🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 38 210
  • 1 010
  •   99
Отговори
# 840
Обаче Дениз, с тоя въпрос за детето, дълбоко е впечатлила Шермин.

# 841
Хм,Блага  много ми харесва в този сезон.

Дениз засегна Анна на най-болната й тема - родителска грижа и майчинско внимание.

# 842
  • Варна
Моля, някой да направи гифче на Шермин, когато коментира, че Дениз й била най-неприятна ,с нервното тикче на окото. Моля. 🤣

# 843
Божеее, единият завистник Патладжанът излезе, другият Виктор/ия/ го замести. Викторее с татуирания надран гръб, отиди на психолог да излекуваш комплексите си. Колкото и да ти е мъчно, има хора родени в богати семейства и дали ще живеят цял живот с роднините си е въпрос на личен избор. Ако иска Орлин ще стане мислител философ. Богат е и може да си го позволи. Не е озъбен напорист новобогаташ с голямо его и ниско самочувствие като теб 😏
Не знам защо Орлин го представят така. Той беше единствения, който каза нещо от сорта на това, че се чувства виновен, че си губи времето в това предаване или е на почивка, докато майка му работи и си делят работата с нея и в момента тя работи двойно, за да може той да е там.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 23:07 от BobbyDyl

# 844
  • На морето!
Петър, Кристина и Габриела не казаха, че Шермин им е антипатична?

# 845
Тия 'Тайни вечери' с въпросите вече взеха да ми писват. Този Тушев да измисли нещо или да заимства от Бай Брадър. Да ангажира хората с нещо, пари ли нямат?

# 846
А на Виктор какъв му е проблема с Орлин? Той не му е никакъв, ако иска ше е мамино синче и до 50 години

# 847
Вики милиона толкова горд с избора си,че я зарязва за приятелката  й . Сладур Nerd

# 848
Абе тая Шермин не я ли боли вече устата от това непрестанно да бълва злобни коментари?
Тя не се спря до последно!
И се има за най-прекрасната, съвършена и уникална жена, а е най-голямата пародия вътре! 🤢

Виктор ми е много нелеп!
Какво толкова има още против Орлин...

# 849
  • here and now
А на Виктор какъв му е проблема с Орлин? Той не му е никакъв, ако иска ше е мамино синче и до 50 години
Завижда. Орлин има на готово всичко, за което той се напъва. Къде успешно, къде не толкова...

# 850
  • В Града на липите
Тези маси на излагацията, вадят най-лошото от тях.
Може Дениз и Шермин да са от една гилдия, обаче Шермин до нея изглежда много евтина и нечистоплътна. Може би, защото има прекалено много корекции, по-вулгарна е и класата й е на ромска магистралка. И е постоянно пияна. Има много грозно пиянство.
Новата двойка се очертава симпатична. Имам предвид Блага и Денис.
Тишо и Радо са недорасли сеирджии, но това май вече го казах Grinning Но мисля че и на 50 ще са пак същите.
Виктор е много прав тази вечер, макар да не ми харесва изказа му - Шермин наистина е един счупен човек.

# 851
При Виктор подозирам, че цялата словестна диария е, че просто завижда. И тъй като няма да си признае и започва да говори глупости, които само в неговите очи са нещо по-различно.
Красьо наистина само сметки прави и как да мине по-тънко. Шармата му е идеална, като фалшива чанта Гучи с лабубу са Grinning.
Виктор завижда и го каза индиректно и се сравнява с Орлин. Каза, че той не е имал нищо като малък, а направил милиони, а Орлин имал сем. бизнес за милиони и не правел нищо, т.е. ако Виктор бил започнал със семеен бизнес за милиони къде ли щял да бъде сега..с Джеф Безос най-вероятно.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 23:36 от BobbyDyl

# 852
  • Пловдив
А усещате ли, че всички  се подиграват на Анчето? А Краси как се излага, тотално немъжка постъпка, толкова зле изглежда, че не знам какво очаква като излезе, "всенародната обич" ще го преследва.

# 853
  • here and now
Ние усещаме, но тя очевидно не.

# 854
Красимира обаче е много долна жена Joy

Общи условия

Активация на акаунт