🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 35 828
  • 949
  •   73
Отговори
# 870
ШермнЪ какво се е заяла с ВикторО

# 871
"Израснала съм в частни училища" Trollface Trollface
Вярвам й, отпред на пейките вечерта с няколко лекенца едновременно...

# 872
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Тежки удари, ъперкъти и крошета си разменят тази вечер Дениз и Шермин. Много е зле ситуацията, не знам защо останалите мълчат и и слушат словестната диария.

# 873
  • here and now
Тежки удари, ъперкъти и крошета си разменят тази вечер Дениз и Шермин. Много е зле ситуацията, не знам защо останалите мълчат и и слушат словестната диария.
Е те нямат голям избор... Въпросът е ние защо го правим Mr. Green

# 874
Вече сериозно се замислям да гледам. От изявите и поведението тази ШарминЪ взех да не мога да заспивам. Такъв човек трудно се търпи. Сигурно и сега като се гледа по ТВ пак смята, че е права за всичко. И сигурно НЕ смята, че поданниците и в цяла България и се подиграват и обиждат.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 23:45 от acpacho

# 875
Ох, и мен много ме напряга тоя ШерМиндил! Ядосвам се, после не ми се спи и сутрин не мога да стана за работа!

# 876
Ако това е изпиране на имидж за Дениз и Шермин, със сигурност по-добре щеше да е да си останат блед спомен от предходните сезони без да помислят да перат каквото и да било пред публика 😏

# 877
  • На морето!
Красимир от всичката тъпотия тая вечер се впечатли само, че Виктор заяви, че ще имат общо дете с Дениз 🤭

Петър и Кристина много жалко мълчат, Габи и тя силна-вилна, но не смее да се обади.
Дениз е прекалила с въпросите.

# 878
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Е те нямат голям избор... Въпросът е ние защо го правим Mr. Green
Ако знаеш колко ме е яд на самата себе си. След всеки епизод се заричам повече да не гледам и пак го пускам.

# 879
Еее, Дениз сега ако успее да изцеди няколко сълзи в памет на 100-те манекенки, признавам я! Ще излезе от положение възможно най-добре!

# 880
  • густо майна Филибето
Някой да е пропуснал? Дениз е спала с 60 годишен. Започнаха да ми липсват петте езика. 🤣

# 881
  • here and now
Еее, Дениз сега ако успее да изцеди няколко сълзи в памет на 100-те манекенки, признавам я! Ще излезе от положение възможно най-добре!
Аз ѝ вярвам, че е била влюбена...

# 882
Е Анка призна- не ляга само за пари, иска и рози преди това....🤣🤣🤣

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 23:47 от Lotus32

# 883
Бравооо, позна 😂👌

# 884
Хора! Гледам на Шернира косата и се чудя.. уз измита сма пак мазна. Как успява, или по-скоро, не успява да я умие, ноктите ли пречат не знам.

Иначе, наистина не знам това момиче какви проблеми има, но е за психиатър и клинично лечение. Колко да е нещастна върешно да коментира на кой роклята пълна и на кой не. Токова е повърхностна и злобна, чак ми е грозна въпреки всички корекции.

Общи условия

Активация на акаунт