🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 61 976
  • 1 621
  •   88
Отговори
# 1 230
  • София
Красьо Тъпото - най-желания ерген! Joy

# 1 231
Кристина ще кърти с прическа утре Joy
Какво да правят участниците, като не ги забелязват (от Шермин), побъркват се.

# 1 232
  • София /Абсурдистан
Разговори от тоалетната ли ни пускат?
Не, от хола, а и някой си беше легнал там и спеше докато се води “ романтичен” разговор Joy

# 1 233
Офф, имам дежавю.. Пак гледаме Киара да си отмъщава на Шермин като сваля Красимир, само че този път е развила чувства. Тъпо, скучно, досадно, вече и тя ми опротивя! Псува го, нарежда го край басейна, два часа по-късно чупи стойки и кълки пред разплутия му анцуг и джапанки

# 1 234
Голяма боза е това ШоО.

# 1 235
Киара явно напук прави. Заяла се е да отмъква от Шермин пак Красьо, и не защото има чувства към него, а ще се кефи Шерминката да остане пак без роза.

# 1 236
За мен КрасимирЪ е от типа мъже, които цял живот имат жена и любовница ... Нерешителни са, и когато се скара с жената - отива при любовницата и обратно! Ако е скаран с жена си ,почва да мисли за другата и да я търси ,ако се скара с любовницата ,почва да съжалява за жена си и се прибира ! Просто нямам думи ... Ако някой беше направил това с мен ,както той направи с Киара , сигурно до сега да съм си тръгнала, а тя го преследва милата , явно и харесват токсични мъже!

# 1 237
Киара явно напук прави. Заяла се е да отмъква от Шермин пак Красьо, и не защото има чувства към него, а ще се кефи Шерминката да остане пак без роза.

На това всички ще се кефим 😅😂

# 1 238
Киара направо си каза, че Красимир е бил уведомен за “надиграването” и затова е решил да върне Шермин, за да не бъде “наигран” и той.  А той искаше да говори с нея, но без микрофони, за да не пречат на шоОто.
Нищо не разбрах от промото иначе.

# 1 239
Шермин се налива стабилно, но след 1-2 год. ще й се наложи да спре. В противен случай рязко ще й се изпише на лицето,каквито и корекции и буустери /филъри да слага - алкохолът ще я смаже.

# 1 240
Вече се казва "наиграване" Simple Smile

# 1 241
Няма да спре обаче и просто ще си носи последствията от избрания начин на живот - видими и невидими.

# 1 242
Да, явно са казали на Красимир, че Киара не го харесва, пуснали са му онова видео.

# 1 243
Хайде Киара да натрие самолетната писта на *5-48-56*, че  като започне да си изтънява гласеца, сякаш е дишала балони,  получавам хрема, гастроезофагеален рефлукс, мигрена, глисти и кариес едновременно. Що ли?

# 1 244
  • В Града на липите
Сценаристите са за уволнение. Не можаха ли да измислят нещо по-интересно, ами пак ни занимават с тоя тъпоъгълник?!? Кратуна-Кратун-Китара
Толкова много други сюжетни линии могат да измислят.
Трябваше да разпределят Блага или Гергана ли беше новата при Кратун. Киара се изчерпа, а и е супер слаба актриса.
Можеха да ги вържат с белезници по двойки за 24 часа. Като ги разбъркат хубаво по непоносимост. И да зачислят някой да следи този с Шермин да не се самоубие.
И задължително една игра за интелигентност, да спрат да се фукат, колко са умни, че ще е пълна излагация.

Общи условия

Активация на акаунт