🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 59 834
  • 1 580
  •   69
Отговори
# 1 485
На мен пък ми хареса как Киара отново и отмъкна мекотелото на Шафрана 😅

# 1 486
  • София
Киара е ходила на уроци при Виктория и стана същата отчаяна за внимание жена на най-желания ерген с кухия поглед Joy

# 1 487
А Шермин, налита сексуално на Красимир само когато се чувства заплашена от друга жена, поне от това, което показват. Тя буквално го манипулира със с8кс.
Е, с какво друго да го манипулира, с пет езика ли Joy

Тези двамата защо така са залегнали над масата? Чудя се сред хора ли са расли и кой ги е научил така да си завират лицата в чиниите Rolling Eyes

Прическата на Криса е покъртителна.
Тя всеки път е с все по-покъртителна псическа. Откъде черпи вдъхновение? Сигурно тайно си носи каталог с прическите на Петя Буюклиева и Кичка Бодурова Joy

# 1 488
Виктория да спре да се излага с тези кордели. Инфантилна, нелепа, смях...🤡🤡🤡

# 1 489
 Краси да преценява дали Киара била истинска или искрена на срещата им при положение, че прекара n на брой минути в банята с Шермин преди това, е най-голямата ирония.
Ясно защо толкова двойки искаха стая със самостоятелна баня.

# 1 490
Кристина беше с ролки според мен.

# 1 491
  • Варна
На Киара явно й харесва повече ролята на любовница. Когато Красимир й подари роза и Шафрантин си тръгна, Киара моментално изгуби интерес. Седнаха на диванчето край басейна, Киара изглеждаше адски отегчена и каза на КрасимирЪ, че отива да спи. Сякаш само надпреварата с Шафрантин й възбужда интереса.
На сто про съм съгласна

# 1 492
Криси не е с прическа, а си е навила косата и я е фиксирала с шноли, за да станат къдрици като я пусне.

# 1 493
Виктория е в ролята на пепеляшка в този псевдо театър. И трите влъхви пред портите бяха по сценарий. Това вече не е реалити.

# 1 494
  • here and now
Кристина беше с ролки според мен.
И според мен.
На ТъпомирЪ това му е бил най-щастливия ден в живота... Mr. Green

# 1 495
  • Варна
Да ви кажа Шерпата не мога да я дишам, но КрасимирЪ се подиграва с две жени.

# 1 496
Краси да си хапне той, пръв, на маса... Тя се пъне да го сваля, а той - яде. Сипи и нещо като джентълмен...

# 1 497
Оффф, Вики, грозна, много грозна клюкарска душица носиш.

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 00:40 от usmihni_mi_se

# 1 498
Какво мисли толкова Красун! Нали уж е с избраната жена? Или в момента мисли не с голямата глава 🙄

# 1 499
  • here and now
Какво мисли толкова Красун! Нали уж е с избраната жена? Или в момента мисли не с голямата глава 🙄
Иска му се да смени праха за пране... Човещинка...
Пък и как ще изглежда? Дали е избрал по-представителната? Дали наистина ще изглеждат топ?
Ей такива неща го мъчат...

Общи условия

Активация на акаунт