🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 67 101
  • 1 698
  •   11
Отговори
# 1 650
На мен Ана-Мария ми заприлича на принцеса Калина...
За Краси няма какво да се чудим, че в двулика лопата. С Емили първо я нахейти и имал клипове с нея и ако ги покаже ще я закопае, после ходи да пере с нея. За Шарнира не съм сигурна, че нещо е имало в банята освен да му каже какво да прави с Киара, просто там няма микрофони и се скри там. Не вярвам да му даде нищо безплатно.

# 1 651
Гледам Надкаст с Габриела...еми тя е тоолкова фалшива, че даже се прави, че и имената на другите двойки не помни. И не може да жи коментира.
А Нети си личи, че и е станала враг, откакто се опита да и отвори очите за насилника Джани. Май е била постояяянно на тежки субстанции през цялата ваканция във вилата.
А интервюто с Джани ще го пропусна. Наистина няма да мога да го изтърпя.
А Туджаров и Неделчо сериозно ли не са чули, че сега Криси и Виктор са заедно...доста насериозно си обсъждат Денис и него и какво ли щяло да стане след предаването.

# 1 652
Леле тази А-М как е могла по собствено желание да изглежда така!?! Аз я мислих, че има поне малко мозъче.

От снощния епизод да кажа, че трите кукувици бяха режисирани. Не беше ли едната - Бонбонова на която Киара й се похвали, че ще излиза на среща с КрасимирЪ? Защото се правеше, че нищо не знае по случая? Слаба сценка! Всичко е една излагация Simple Smile

# 1 653
Киара обаче беше много готина с дънки и суетшърт.
Киара аз си спомням в третия сезон имаше едни моменти където нямаше грим на плажа по време на игри и изглеждаше много по-хубава без грима. За мен е натурално хубаво момиче, което се състарява зорлен с този грим и тия устни изобщо не ѝ отиват. Косата ѝ е много хубава, обаче. Ако наистина е сложила цици ми е тъжно, тя има естествено хубав бюст, сочна мадама е.

# 1 654
Много се смях на придружаващия текст към снимките, особено на заключителната част 🤣🤣🤣

Скрит текст:
Съдейки по годината, Ана Метушева току що трябва да е излязла от скъпото частно училище🤪и да е млада свежа студентка по Психология🤪Да, дори подходящ камуфлаж е     наметнала и съученичка е взела за прикритие, така дегизирани се сливат с простолюдието. А този учуденият зад тях не е никакъв принц😉- това е съученик от частния лицей/също инкогнито/,  който се чуди на кого му напомня това Нещо с косата🤨

Тази Ана най- вероятно няма дори средно образование, за висше да не говорим- ако имаше поне десетина пъти щяхме да чуем Учебното заведение и града в който е учила- все факти, нали ги обича. Влезе неподготвена по тази тема с подходящата легенда и ѝ се налага да лъже в движение😱😱😱

# 1 655
Боже на дясната снимка прилича на Драг Куин. Покъртително. Толкова е противна, че и аз като Оля Маринова засънувах как с Габи Бланко сме първи приятелки.

# 1 656
Какво и е на Ана Мария, така се дялкат всички, мода е.

# 1 657
Верно си прилича на Албена Вулева. Те всичките тоя нос докарват. Тя горката си е наказана с него от раждането, че има детски снимки на които прилича на извънземно с него, ама те пари дават за същото...

# 1 658
  • Варна
Красун толкова да го мисли как ли ще се гледа отвън и пази държание, кътка си реномето, а народът го нарича "л@йно на дъжд" 🤣

Попикала съм се от смях с коментарите във фейса. Сълзи ми потекоха.

# 1 659
Красун-Кратун  яко са го освиркали навсякъде из СМ:
то на аутфит,то на външен вид, то на "пранета".Sweat Smile

Орезили се тоя чичак,не е трябвало да влиза,ама си е малоумен по природа и сега образът му на тъпанар(по ГабаБл) е тотално завършен!

# 1 660
Той е влязъл да става известен. Е, стана!

# 1 661
Ами, еднакво тъпички са Краси и Киара! Точно един за друг са! Да се взимат младите и това е! Остава само, на излизане от шоуто,продукцията да им подари безплатен, доживотен абонамент за контрацептиви, че представяте ли си тези / освен че сигурно ако им пребоясат вратите на къщите няма да могат да се приберат/ в един момент да се размножат? Кошмар!

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 21:56 от Lady A

# 1 662
  • София
На мен не ми е чак толкова зле АМ, но на нея според мен проблем са й джуките и нещо в захапката, все едно е обратна.

# 1 663
Ами не бих сложила Киара толкова тъпа, колкото Красун. Можеше да се прицели по-високо. Не е умна, личи си, поне е по-адекватна. Красун си е баш за Шермин.

# 1 664
Къде да се прицели. Те са и подшушнали, там да се насочи, и тя като теле, там напира.

Общи условия

Активация на акаунт