🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 77 817
  • 1 803
  •   53
Отговори
# 1 755
И защото Виктор защитава Дениз, когато я нападнат, а Красимир си мълчи, мръщи се, или се подсмихва... А тя се защитава сама, че даже и напада сама. Краско не го интересуват тези работи, той е над нещата, които не засягат собственото му Его. А в това Виктор го превъзхожда, а не с мнимото богатство  - и двамата са оръфляци.
Тогава Шермин за кого е била 'проектирана' ?
За Орлин - не,
за Петър - не,
за Виктор - не,
за Джани Твърдата ръка?

Късно се разбра за финансовото състояние на Виктор. Ако още в началото се знаеш, Шермито първа щеше да се насочи към него. Нали беше питала кой е най-богат и някой я е пратил при Краси.  Сигурно затова така лее злоба към Дениз 😃

# 1 756
Има и друга гледна точка. Точно заради собственото си его Виктор защитава Дениз - не казвам, че е лошо да е на страната на партньорката си един мъж по принцип, а че точно този мъж е най-фокусиран върху себе си и вида абсолютно всичко като отразяващо се на неговото реноме.

Колкото до Краси, според мен просто не му пука за ШерминЪ и това е. Той, ако става дума за неговото его, също се включва. Тя като каза, че ѝ се бил молел да се върне или като обясняваше, че е влязъл заради нея, той веднага реагира. Явно според него това е по-вредно за имиджа му отколкото фактът, че за партньорка в предаването си е избрал точно ШерминЪ с махленското ѝ поведение и евтиния вид.

# 1 757
Така е, но ако от двете злини трябва да се избере по- малката, мисля си, че от тук списващите дами, повечето биха предпочели да бъдат в ситуацията Дениз-Виктор и едва ли биха избрали ситуацията Шермин-Красимир-Киара.
Има и друга гледна точка. Точно заради собственото си его Виктор защитава Дениз - не казвам, че е лошо да е на страната на партньорката си един мъж по принцип, а че точно този мъж е най-фокусиран върху себе си и вида абсолютно всичко като отразяващо се на неговото реноме.

Колкото до Краси, според мен просто не му пука за ШерминЪ и това е. Той, ако става дума за неговото его, също се включва. Тя като каза, че ѝ се бил молел да се върне или като обясняваше, че е влязъл заради нея, той веднага реагира. Явно според него това е по-вредно за имиджа му отколкото фактът, че за партньорка в предаването си е избрал точно ШерминЪ с махленското ѝ поведение и евтиния вид.

# 1 758
100 пъти бих предпочела Виктор пред Краси, Джани, Тъпица, Тихомир или Радо.

# 1 759
Нали казаха, че Орлин е музикален продуцент, пише музика за различни певци, за това песните са най- разнообразни. От това се печели, е не е работа от 9 до 5, но имам познат ,който вади добро пари от различни проекти, това не го прави безработен. Може би за това помага на майка си, за да може да е свободен за неговата си работа щом се яви такава. Правилно ли съм разбрала ?

# 1 760
Нали казаха, че Орлин е музикален продуцент, пише музика за различни певци, за това песните са най- разнообразни. От това се печели, е не е работа от 9 до 5, но имам познат ,който вади добро пари от различни проекти, това не го прави безработен. Може би за това помага на майка си, за да може да е свободен за неговата си работа щом се яви такава. Правилно ли съм разбрала ?

Аз нещо съм пропуснала, в какъв смисъл помага на майка си?

# 1 761
  • в сърцето на един мъж...
Много е странно как непрекъснато се върти наратива, че Орлин нищо не прави, безделничи, няма нищо... Човекът е заминал в 9 клас в чужбина, има добро образование, ерудиран е, има дар слово, пише музика, продуцира, каза, че помага на майка си. Значи и работа допълнителна има, в семейния бизнес. Дали продава лекарства или носи касетки с лекарства - няма никакво значение, важното е, че прави нещо, за разлика от половината там, дето разчитат на спонсорства и нямат един ден трудов стаж в живота си. Отделно не живее непрекъснато в България, та нормално като си се прибере, да остава при родителите си и в това няма нищо лошо. Голям дразнител е и то бива завист, ама това направо минава всякакви граници... Нормално, симпатично, добре образовано, умно момче.
Петъчната серия би по кринж всичко излъчвано до сега. Шърминатора и КрасимирУ ще се счупят да играят пред камери, а той тайно хвърля белтъци по Киара. Започва да става досадна тая драма - искам го/я, не го искам/не я искам...
Тъпица и Фифица пък от яд намериха за какво да се заядат...
На Орлин майка му има аптека, той й помага, когато си е в България

# 1 762
На Виктор му харесвам това,че яростно защитава Дениз и тя може да разчита на него.
Това например на Шермин много й липсва и многократно го е заявявала на Красимиро,само че бай Краси не е конфликтен човек и абсурд да се постави в такава ситуация на скандал между две махленки.

Шермин никой не я напада, че да се налага Кратун да я защитава по същия начин, по който на Виктор му се налага да защитава Дениз.
За Шермин се казаха грозни неща единствено като отговор на нейните много груби нападки преди това.
Но като изключим това, никой с нищо не я е нападал пръв, всички там са изключително търпеливи към всичките ѝ грозни и несъобразителни прояви.
В същото време едва ли има човек, когото тя да не е нагрубявала.
Ако Кратун тръгне да ѝ приглася в атаките към хората, ще станат двойка булита, които тормозят другите участници и това няма да има нищо общо със защитаване.
Защита е да помогнеш на нападнатия, а не на атакуващия и да ритате заедно падналия. Това не е защита и е разбираемо защо Кратун не иска да се включи на нейна страна. Все пак него никой не го е нападал, че да отвръща със зло и колкото и да е тъп, не е такъв човек, който ще тръгне да търси конфликт и да се заяжда с всеки непровокирано.
Но също така, мисля, че ако някой нападне Ана, без тя преди това да го е предизвикала, той със сигурност ще я защити.
Само че тя изобщо не умее да води разговор и няма никаква представа изобщо хората защо разговарят и каква е целта на това занимание. За нея има два типа разговори - тя се самоизтъква или хапе и унижава някого.

# 1 763
А за Орлин и Натали имаме ли инфо дали са заедно след предаването? Струва ми се, че няма да се задържат.

# 1 764
Да, така е - няма смисъл Красимир да защитава в тази ситуация Шермин. Но той, понеже се постави сам в ситуация между две жени - нито едната, нито другата защити реално. Той и Емили не защити. Него го интересува да не е прецакан.
На Виктор му харесвам това,че яростно защитава Дениз и тя може да разчита на него.
Това например на Шермин много й липсва и многократно го е заявявала на Красимиро,само че бай Краси не е конфликтен човек и абсурд да се постави в такава ситуация на скандал между две махленки.

Шермин никой не я напада, че да се налага Кратун да я защитава по същия начин, по който на Виктор му се налага да защитава Дениз.
За Шермин се казаха грозни неща единствено като отговор на нейните много груби нападки преди това.
Но като изключим това, никой с нищо не я е нападал пръв, всички там са изключително търпеливи към всичките ѝ грозни и несъобразителни прояви.
В същото време едва ли има човек, когото тя да не е нагрубявала.
Ако Кратун тръгне да ѝ приглася в атаките към хората, ще станат двойка булита, които тормозят другите участници и това няма да има нищо общо със защитаване.
Защита е да помогнеш на нападнатия, а не на атакуващия и да ритате заедно падналия. Това не е защита и е разбираемо защо Кратун не иска да се включи на нейна страна. Все пак него никой не го е нападал, че да отвръща със зло и колкото и да е тъп, не е такъв човек, който ще тръгне да търси конфликт и да се заяжда с всеки непровокирано.
Но също така, мисля, че ако някой нападне Ана, без тя преди това да го е предизвикала, той със сигурност ще я защити.
Само че тя изобщо не умее да води разговор и няма никаква представа изобщо хората защо разговарят и каква е целта на това занимание. За нея има два типа разговори - тя се самоизтъква или хапе и унижава някого.

# 1 765
Кел файда , че Виктор защитава Дениз в предаването, като сега сипе злоба и жлъч срещу нея.
Много по-мъжко щеше да е просто да си замълчи.

# 1 766
  • here and now
В една аптека има доста друга работа, освен да продаваш лекарства. Предполагам Орлин помага с документация, въвеждане на стоки, етикиране, смяна на цени,  заявки, отчети..., за което не се изисква специално образование.
Но какво го бърка Виктор какво работи и с кого живее Орлин? Ще речеш, че ще се жени за него и го е страх да отиде да живее в къщата на свекървата и да стои на нейна издръжка Mr. Green

За снимката с двата часовника, сигурно са ментета и проверява дали показват еднакво... Друго обяснение нямам...

И да, Виктор защитава Дениз, защото тя е негов избор, не е от любов или чувство за справедливост, от егоизъм е.

# 1 767
Виктор, като една Дева,  иска всички хора да са според неговите разбирания - как ще живее някой с майка си...

# 1 768
  • София
Кел файда , че Виктор защитава Дениз в предаването, като сега сипе злоба и жлъч срещу нея.
Много по-мъжко щеше да е просто да си замълчи.

Щом сипе жлъч, значи сигурно тя го е зарязала... Което определено ще ме изкефи Laughing

# 1 769
От вата часовника единия е Apple Watch и много хора го ползват основно като фитнес тракер. Другият часовник е обикновен. Аз съм виждала хора да се носят така, но само в интернет - разни инфлуенсъри примерно. От личните ми познати не се сещам за някой, който да се разхожда с часовник на всяка ръка. Виктор явно не е открил Oura все още.

Общи условия

Активация на акаунт