💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 42 200
  • 1 283
  •   30
Отговори
# 1 275
Тази Радостина още повече ми падна в очите. Не защото е яла, а защото на синхрони обвини едва ли не цялото племе че са яли и са знаели. Реално са добавили няколко филийки хляб към общия за да са всички в кюпа (или по скоро да няма подозрения, че са някак по-нахранени). Другата храна са си я хапнали без да я сложат на масата, но видиш ли, как така Иво и Крис не били забелязали 2-3 филийки повече…
Според мен утре Иво и Крис няма да си дават зор, така мисля.

# 1 276
  • София
Наглеците се оказаха страшни нанадолнища! Да ходят да си ядат тайно самички и да не дадат на останалите, няма нищо човешко в това. И отгоре на всичкото с тези мишите сърца дори нямаха доблестта да си признаят, а лъжат и мажат в захлас и се правят на луди. Подмолни, низки човечета. Отвратена съм!
"Захар, който се слагаше в храната и сме го пили" - Гадостина.
И както се казва - всичко се е изменило, но нищо не се е променило. Пак Ивайло ще е на пангара, защото коалицията си върви, където и да ги преместят някои.
Да не говорим колко нечестно е, че наказват хора, които нямат никаква вина. Но това същото се случи и при баничкагейт, пак цялото племе бяха командировани на блатото, въпреки че не всички бяха яли. Просто.... най-много от всичко на света мразя нещо да е нечестно!
А ако Томи беше отпаднал вчера, какви драми щяхме да гледаме днес?
Надявам се утре Ивайло и Кристиян да саботират и да завлекат със себе си на елиминация и половината коалиция.

# 1 277
Хора, изказвайте си мислите малко по-обрано. Не мога да чета цели курсови работи по темата от хора с двуцифрен брой постове. Ставам подозрителна, че са се регистирирали само заради формата. Stuck Out Tongue

Ама не четете 😀 Да не го дялкаме в камък, та да се пестим.

# 1 278
Толкова тежка излагация последно време не помня. Може би Ситнилска и Кирил Михов. За Ваня в подкаста да не говорим. Разпънаха го първите 20 минути. Иначе смятам, че продукцията е виновна в случая, а баничката да не е останала от запаса на Томи?

# 1 279
  • София
Има простичко решение, премахват гладът като фактор. Махат и изолатора и блатото.
И гледаме истински битки между равностнойни племена. Коалиции, личности, стратегии, сеир и т.н. пак ще си има, това си зависи от каста, НО с този глад и тези мизерни локации няма как да има равностойни битки.
Трябва да разкарат и жилетките от игрите.
И както е във Фермата, да мъкнат тежест, равна на процент от личното тегло.
И вкарват два потока - мъжки и женски, с победители мъж и жена.

# 1 280
Не си признаваше Томи, защото сигурно се чудеше за кое точно ще го обвинят. Сигурно и от продукцията в стопанството са яли. В един сезон май някакви чушки разнасяха по арената.
Еха, голям е Чикагото, дори Ръждавичка му сервира.
Крис и той да ни каже, че Миро е финалист, как така ще го номинират. Знам, че е игра, но ми стана тъжно как си е броил филийките.
Пекин и Миро най-гладни останаха, ще трябва да ги захранят и тях.
Харесвах Лапунов💙, но продукцията явно не.

# 1 281
Как имат достъп до камерите на магазина?! Защо понасят наказание и хора, които не са яли? Що за тъпня.

Защото иначе трябваше племената да са 10 на 3. Или пак да ги направят блатни и да се измъква по 1 на седмица, ама през това време другите - какво? Обединение? Твърде е рано.

# 1 282
Е за какво да им пратят силен играч, като явно сами ще си номинират Ивайло - най-силния мъж там? /според рекламата за утре/

Пекин е такъв мислител, че настрои всички против себе си и сама ще се самоунищожи! Иначе е много силна и тренирана!

Днес видяхте ли Николетка как си мълчи? Ония се предлагат за номинации щото яли, тя мълчи .... Миро сили няма, другата реве от яд. Николетка мълчи. А и тя е яла!  

Общо взето в Безименните, което пак си е име де Simple Smile са събрани най-слабите играчи от останалите в играта.

Тя щото е объркана. 😄

# 1 283
Днес Ръждавичка е малко извън народната любов. Лапунов каза извън играта, че не се чувства ни най-малко "сготвен", желаел е да се бие, знаейки, че отива на елиминация, но е допуснал грешки при последния елемент на играта. Аз също нямам обяснение за себе си с какво Лапунов застрашаваше Черешката, но тя показа, че се е чувствала несигурна и е смятала, че ще "стрелят по нея" в един момент, може би под давлението на Алекс, който видимо ръководеше двете добри момчета.
Вероятно вниманието ми към нея дразни, но пък и мен са ме насолили тук като едва ли не ПР. Понякога обаче просто стари фенове се връщат за малко да погледат и си имат любимци, приемете го, че именно Ръждавичка може да е за някого фактор да гледа и дори да се изказва тук, без непременно да е наемник. Simple Smile

Унижението на гладния човек премина всякакви граници отдавна. Правила, правила, ама и публичният линч с елементи на тормоз хич не е ок. Щом бягат, крият се и лъжат за храна - това не ще да е от чиста любов към шмекеруването, а са станали кожа и кости. Няма логика и последователност в сценария - вчера го героизираха човека, а днес го линчуват! Какъвто и да е, все пак е жива душа и им работи бадева. Чикагото направо е сринат заради баничка с неизяснен произход, внезапно появила се от нищото. Остава впечатлението, че нещо санкциите ги прилагат избирателно, а също че най-вероятно е имало и други тежко прегрешили, но няма как вкупом да ги изгонят, че ще останат без играчи и ще пропадне сезонът.

Сините пак се събраха, слаба надежда да се върне изгубеният рай, но нещо ми подсказва, че няма да е като преди. Поне имаше приятни кадри в края на епизода.

Общи условия

Активация на акаунт