💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 50 417
  • 1 398
  •   99
Отговори
# 1 320
Лапунов при Гала, след рекламите Simple Smile

# 1 321
  • София
Най-красивия слаклайн... Blue Heart

# 1 322
Двете Цоцолани.

# 1 323
  • София
Аз само продължавам да не разбирам защо на Мирослав продължава да се изгражда образ на мъченик, па не бил ял, па бил контузен, лошо му било. Не че не е вярно, но да не би той да е някакво изключение? Другите зелени какво да кажат, на скелети заприличаха, и рани си имат, но не е това охкане и оплакване.

# 1 324
  • Дубай
Аз пък не мога да разбера, какво е това отричане на очевидното... Ами добре се справиха Ръждавичка и Николета, както и Калин и Алекс.Да, играта им не е най-достойната, но това не трябва да пречи да се признават качествата на терен, особено на Ръждавичка. За мен тя си е една от най-добрите за сезона си.

# 1 325
В интерес на истината Ръждавичка и Николета минаха много добре трасето за разлика от жабка и Кристиян. На мен ми харесваха визуално те двете, много плавно, бързо с малко пояснения играха и минаха трасето. Алекс и Калин също. Сапунджиева горката цялата се тресеше на въжетата.

# 1 326
  • София

Да, може да влезе в профил Джаферович, но Джаферович никога не предаде своите хора в коалицията си и ги бранеше с цената на всичко.

С това хич не съм съгласна.
Още помня как си изсмука от пръстите някакви доводи, че Михаела заговорничела и си я предаде като стой та гледай. За Лефтеров също се сещам, че трябвало да иде на битка, пък той не отишъл... Абе не беше цвете Джаферович, във всяко отношение.

# 1 327
Банските като на Калин са оптимизирани, носят ги и като панталони и като бански, когато се наложи, винаги готови така да се каже 😀

# 1 328
Браво на зелените за минаването на трасето вчера! Гладни, мършави, мизерни, но не само равностойни на сините, а и по-добри, защото ги задминаха.
Томи въобще нямам намерение да го линчувам. Както и не бих упрекнала Ники Майонезата и Катя, че са ходили за храна в Китен. Продукцията игра нечестно, като изпрати умишлено червените на блатото, тъй че да не очаква честна игра от никого. И в крайна сметка всички са яли от тази храна, макар и някои да не са разбрали откъде идва. 😁 И е напълно нормално Томи да каже само на хората, на които вярва, но не и на тези, които могат да го докладват.
Безумен ми е този идиотски глад. Защо е нужен? Какво удоволствие доставя на някого да гледа как хора свалят по 20 кг, залитат и изглеждат като ходещи мощи? Много по-приятно беше, когато в Рибарската колиба похапваха прясна риба и дори пържоли, след успешно изпълнена задача. На Стопанството пък имаше пресни зеленчуци и яйца.

# 1 329
Сълза за доброто братче по оръжие, което загуби битката.

# 1 330
  • Някъде там...
Пекин би трябвало да е капитан на жълтите. Когато трябваше да бъде прехвърлен един от зелените, споменаха, че ще е пастир на новото племе.
Много кофти за Ивайло и Кристиан, пак ще са нарочени. А на промото ми се видя, че глезенът на Ивайло пак се обади, много лошо за него. Може ли обаче да симулира с цел да саботира битката и да се сдобие с още двама жълти насреща си на елиминация?

За глада съм напълно съгласна, няма място в предаването. А тази година прекалиха.
Но не мога да оправдая поведението на Томи в никакъв случай. Нито на кликата му. Няма да забравя как осъдиха тримата от запаса за баничката. Ако си правил същото, с каква съвест критикуваш? Крадецът вика "Дръжте крадеца". И вътрешно плюеш в пазвата, че ти се е разминало.
Поне Николета, Радостина, Кристиан и Ивайло успяха да захранят. Сега и Чикагото, Дино, Траян и Сапунджиева ще го направят. Най-закъсали са Пекин и Мирослав.

Добре се справиха зелените вчера, дори гладни, но някак го очаквах, защото сините все така си бяха с котвите, които им вкара продукцията. Наядени котви, но все пак котви. Видяхме, че голямото забавяне дойде от Николета на коша, а после и от двойката Кристиан и Радостина.

За Мирослав и аз не разбирам, все така не мога да го понасям и все повече ме дразни с мишкуването и мрънкането си. Реших, че снощи ще излезе от миманса, но не би. Пак се погрижихме просто за медийния образ.

Аз категорично не отричам качествата на арената на Симона. Машинка е. Но не мога да уважавам хора, които се държат недостойно, колкото и да са добри в нещо.
А Николета пък държеше въжето Wink Има доказателство по-напред в темата.

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 11:29 от Жабче

# 1 331
Вчера си говорим с моя мъж и гледаме как ги разпънаха на кръст и той, чак вчера забеляза че имало още един играч ака Мирослав 😁😁😁. Бъркаше ги с Траян. То и Траян го играеше фикус известно време, но Миро го мина.

# 1 332
Шанса да са разбрали веднага след като отпадна Лапунов е 0,00000000001%.. кой знае откога си го къткат това видео. Само не разбрахме какво толкова им е направил Лапунов..
Много просто беше нарочен за страхливец те не искат такива играчи .

# 1 333
И аз ги бъркам Траян и Мирослав 🙂

# 1 334
  • Някъде там...
Калин към Алекс на въжето:
"Искам да стъпваш като котенце. Трябва да си като кашкавал, не стягай краката."
Дино за сините след като избраха Пекин да иде при жълтите:
"Тия са потомци на Робин Худ."
Дино към Калин като се поздравяваха при събирането:
"И това не значи, че няма да те отупам на финала."
И пак Дино зевзека, за новия цвят клин:
"Трябва да ми дадете еМка, тая еЛка вече ми пада."
Ивайло в ИГ твърди, че е посветил победата на Лапунов. Бил го извикал след битката, но не са го зилъчили.

Общи условия

Активация на акаунт