💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 23 460
  • 755
  •   72
Отговори
# 15
  • София
Благодаря за темата! Топ е както винаги ☺️

В анкетата веднага дадох глас за Калин и се почудих за втория между Чикагото и Ръждавичка. Чикагото в зеленото племе не е същият вече, а пък Симона в последно време започнах повече да я харесвам.. Но все пак гласувах за Чикагото. Убедена съм, че няма как да оставят зелените за 3та седмица да гладуват, та се надявам, като хапне, да живне малко 😆

# 16
Дяволо Сони страхотна тема. Браво.
И аз така Чикагото и Калин forever 😁
Гласувах в анкета...Тези 2 опции са ми малко, но няма изненади Калинката и Чикагото.

# 17
  • някъде другаде
Благодаря за темата. Гласувах за Дино и Калин.

# 18
  • Някъде там...
Благодарим за новото уютно местенце.

2 гласа са ми малко май Simple Smile Първият категорично отиде при Калин, за втория се почудих между Чикагото, Ръждавичка и Траян. В крайна сметка отиде при многострадалното Чикаго. Ръждавичка сглупи, според мен, със залитането си към двете жени. Траян има още да ми се доказва. Simple Smile

# 19
Дяволо, Сони, благодаря за поредната хубава тема. Респект за труда, а корицата е фърси!

Два гласа!? Малко са Grinning

# 20
Страхотна тема,искрени благодарности на двама ви!
Надявам се зелените до са на резиденция,че ми писна да гледам изгладнели и изнемощяли хора,просто е нечовешко.
Гласувах за Траян и Калин.

# 21
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ръждавичка е толкова подготвена за игрите,че ако наистина искаше да сме Уау от нея и като състезател и като човек, щеше да каже - Аз съм сигурна в себе си,знам си качествата и възможностите и поради тази причина искам да вървя напред с хора от моето ниво. Тогава интернета щеше да избухне с аплодисменти и респект.

А не да се съюзява с козичките и да бута напред. Тя е толкова можеща,че нито има нужда,нито има смисъл.

# 22
  • На Изток от Рая
Благодаря  за темата Diavolo&Soney!
Изчерпателна както винаги, но тези 2 гласа в анкетата са ми малко🙂.
Гласувах за Калин и Дино, но ще добавя Чикагото и Ръждавичка. Нека Лечителите отидат на резиденция за да живне Чикагото, че не е той когато е гладен😀

# 23
Присъединявам се към благодарностите за Diavolo, Soney и всички замесени в този огромен труд! Hands Pray
Иии..два гласа за Калин от мен. Grinning Шегувам се. Вторият отиде за Рьждавичка, Почти съм сигурна, че ще ме разочарова с тази глупава коалиция от още по-глупави жени, ама реших да проявя женска солидарност. Laughing

Не искам сините да бедстват в изолатора, ама пък зелените съвсем изпосталяха, та им е време да се захранят малко.

# 24
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За Любимец гласувах само и единствено за Калин.
Има играчи,на които много симпатизирам,но любим ми е само един.

# 25
И аз с благодарности за новата тема и страхотните гифчета! За мен топ са Калин, Лапунов, Дино и Траян. Но няма да мрънкам ако Ръждавичка или Чикагото спечели на края...Stuck Out Tongue Winking Eye Хайде, ауи!

# 26
Благодаря за новата тема и за труда!
Гласувах за Калинчо и Ръждавичка. Колкото и да симпатизирам на Феномени, днес ще стискам палци на Лечители малко да поналеят дупенца, време им е вече.

# 27
Гласувах за Дино и Лапунов! Калин е вече извън класациите.

Ще стискам палци за Феномените както всеки път. Но не искам Зелените да гладуват трета седмица. Много кофти, че махнаха стопанството и ни поставят като зрители пред такава дилема: да сме състрадателни или да подкрепяме любимците си! Що за избор!

Попаднах на тази мисъл на една изложба и я снимах, за да я публикувам тук:
Скрит текст:

# 28
Благодаря за темата!
Гласувах за Симона и за... Дино. Много ми е жал да ги гледам зелените толкова измършавели. На Дино коремът се е залепил за гърба. Деси... е пред изчезване. Искам зелена резиденция. Симона вече гони Гешев по килограми. 🤪

# 29
Гласувах за Калин и Лапунов. Дино ме изморява с многото приказки. В събота едва изтраях коментарите му за играта на Пелипенко.

Общи условия

Активация на акаунт