💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 25 017
  • 771
  •   133
Отговори
# 45
Какъв и е проблема на Ръждавичка с Лапунов? Той единствен я подкрепи. Съжалявам, толкова я харесвах.

# 46
Мирише ли ви на капитанска елиминационна с Лапунов? Нямам информация, просто едита на там върви

# 47
  • София
Ама чакайте, нали Лапунов иска да е капитан от 1 месец насам?
Ето го и капитан. А това дали ще е елиминационна капитанска не зависи от Ръждавичка, а от продукцията.

# 48
Не разбирам защо Ръждавичка му е набрала чак толкова на Лапунов. Да, нерешителен е, ама Ръждавичка откровено му се дразни… или може би продукцията му се дразни

# 49
  • В Града на липите
Май го сготвиха Лапунов.
Алекс и той много бързо забрави, как вися на стената и го разжалваха пред строя, ама  сега много му знае устата.
Иначе този път познах за капитаните Simple Smile

# 50
  • София
Лапунов явно едно говори пред и зад камери.
Няма как цялото племе да го говори това и да не е истина.
Но в това лошо няма. Не е длъжен да иска да ходи да се трепе. Тактика си е.
Мен Лапунката ме кефи въпреки всички тези синхрони на Алекс, Ръждето, Гизем и Наталка.

# 51
Покъртен съм от Алекс и Ръждавичка.

# 52
Мирката като е фикус, никой нищо не му казва. Ама Лапунов.. разсипаха го това момче. Явно ги дразни, че е малко дзен и над нещата, няма злобливост в него. Де да знам... вече почвам да си мисля, че е отрязал нещо Ръждата по любовния фронт зад кадър и за това толкоз го мрази Grinning

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 07:46 от Ели-Мели

# 53
  • София
Продукцията не харесва и Томи и Лапунов, просто им дава битка и който оцелее в нея...
Всяка година е това.
И двамата са се прицелили във финала, би трябвало да са готови ментално за подобно изпитание.

# 54
Намирисва ми как Томи утре ще елиминира Лапунов на капитанската

# 55
Благодаря за новата тема. Надявам се днес Ръждавичка да види на терен колко са "силни" новите и приятелки Николета и Радостина.

# 56
  • София
Капитанството остава във Ф4.
Не виждам драми. Ръждавичка не е предала никого. Това не е племенен съвет.
Капитанска елиминационна може да има, може и да няма.
По тази логика никой не трябва да иска да е капитан в Игри на волята.

# 57
Благодаря за темата. Имам големи симпатии към хора, които недочули/ неразбрали не пипат какво, а казват моля, особено под стрес. Понеже симпатиите са нещо комплексно

# 58
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Дяволо, Сони поредната перфектна тема, супер сте.
Калин Blue Heart и Лапунов за тях гласувах и сега с огромен кеф ги гледам като дуо в играта.

# 59
  • София
Варелът е +/- 20 килца.. Как го вдигат с една ръка, не ми изглежда да е повече, пък камо ли 100...
Благодаря за темата! 🍺

Общи условия

Активация на акаунт