💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 25 086
  • 772
  •   129
Отговори
# 30
Гласувах за Симона и Калин. Банално, но факт, че са ми по-приятни от другите.

Чикагото много посърна при зелените някакси, експанзивността му изчезна.

# 31
Да благодаря и аз,страхотен труд,с който ни доставяте удоволствие:)
Гласувах за Калин,защото няма такава машина друга на терен.И за Ръждавичка,която като жена,не му отстъпва.Иначе и аз бих добавила и други любими...например Дино,не само с игра,но и с приказки,понякога точно на място.И за Чикагото,но за него,само играта,защото приказката му много не разбирам,на моменти ми трябва преводач.Simple Smile

# 32
  • тук, на мястото си
Дяволо и Сони, благодаря за новата тема!
Гласувах за Калин и Лапунов. Малко са ми само две опции за отговор в анкетата, тази година са много повече хората, които харесвам и искам да видя  във финалната шестица.

# 33
  • София
Гледам да разнообразявам анкетите с различни опции за гласуване.
Даже мислех и само 1 опция да имате, но това ще стане чак във финалния етап. Simple Smile

Виолета от днешния Чакалкаста
''Ако се подготвям 1 година за Игрите (иронизираше Николета), ще изкъртя всички мъже и жени от този сезон''

😁😂🤣

# 34
  • софия
Дяволо и Сони Hug , прекрасна тема както винаги!

Кратка анкета, брей... Grinning
Калин Blue Heart и Ръждето Blue Heart без уговорки.
Но не мога само с тях, слагам и - Лапуна, Чикаго
После Алекс, Дино, Трайчо, Гизи
Още по- после - Иво, Александра, Наталия

Харесвам сумати народ Joy

Тия женски коалиции са си фетиш на продукцията. Ралица не спира да намила по темата.
По мои впечатления Ръждето най-малко и се връзва. По синхрони изглежда първа писта за женска коалиция, ама на действия - не.
Иначе да прати мъже на битка не и е проблем на Ръждето - готова си е още от началото.
Много се напаснаха сините, много.
Отвори им се играта на всеки един там.
За втори път го пиша, но - браво на продукцията, че им позволиха това и не ги разтуриха до последно. Всъщност и все още не са. Grinning
Дано им стане навик и за следващите сезони. Заслужава си удоволствието!

Надкаст аз не пропускам.
Скрит текст:
Вярно, много са им форматите, но за ИВ са най- добри Blue Heart
За Трейтърс са ми интересни, коментират като зрители, че и малко като цивилки. Ама пак -супер са.
Но за Трейтърс -  първо ми е Саркаст, без конкуренция, всички хайпове му хвърлям, мерсаж Ряпа, заслужено е Hug нищо че прави мойта убавица ан Мари на мармалад, то има и защо де Joy
Ауткаста - второ място без конкуренция, супер подкаст Hug

Извинявайте за спама, банда, отплеснах се Hug [spoiler/]

# 35
Благодаря за новата тема и за труда!

Гласувах за Ръждавичка и Калин.

Днес логичното би било зелените да са на резиденция, но ако някакси Феномените отново са успели да победят, продукция сигурно им е била бясна 😁

# 36
  • В Града на липите
Diavolo и Soney, благодаря за новата тема!
Гласувах за Калин и Ръждавичка (от женска солидарност Simple Smile )
Иначе бих добавила Лапунов, Чикагото, Дино, Траян - на последния съвет много ми се открои.
Алекс и Ивайло също ми са интересни.
И аз съм за зелена Резиденция, но несъзнателно ще стискам палци за Феномените.
По-силно е от мен, какво да правя Grinning

# 37
Запис с благодарности за темата.
Глас за Калин и Ръждавичка. И един извънанкетен за Лапунов. Изобщо искам да спечели феномен, без значение кой.💙

# 38
Ръждавичка ми става неприятна.
За съжаление все повече от ден на ден

# 39
А Лапунов толкова я подкрепя винаги! Не я е срам! С някви вчера дошли момичета така да му се подиграва!

# 40
  • Някъде там...
Радостина достига нови низини. Мъжете при сините скатавали и било време да си ходят. Докъде ще стигнеш, моме, ако ги пратите да си ходят мъжете...
РАзочарована съм от Ръждавичка. КАк можа да избере двете жени пред Ф4. Най-малкото са доста по-слаби и до никъде няма да стигне с тях.

# 41
Ей ви я Ръждавичка в пълния си блясък. Още в началото бях писала, че е добра на терен, но кофти като човек. Ами ей я на! Ако някой се е съмнявал.

# 42
Отвратителна Ръждавичка, отвратителна

# 43
  • София
Зелените са яко надъхани сега след скарата.
Както се казва сега ще хвърчат. Чикагото е готов да мачка, ще изоре Арената вика. Simple Smile

# 44
Радостина има някъв синдром на главен герой.Кога дойде в племето кога реши,че се скатават и трябва да си ходят.
Единствения,който трябва да си бега е тя.
Толкова се скатават,че всяка седмица са на резиденция ама тва сигурно е,заради Николета и Радостинка

Общи условия

Активация на акаунт