💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 86 749
  • 2 418
  •   151
Отговори
# 2 160
Цитат
Тези 15кг жилетки могат ли да бъдат манипулирани?

Много ясно, нали помните моя гиф как Мартинката мята жилетката из въздуха като да е пълна със стиропорни зрънца.

# 2 161
  • На брега на реката
И много вероятно, на канадския фикус жилетката да е била олекотена. Та той се подгъваше на водната битка, та чак го подпираха. От къде взе сили да тича и то с 15 кг отгоре?!?

Не се сещам кое е това Мише , което коментирате. Може ли снимка или поне от кой сезон е, та да я видя.

Аз мисля, че от продукцията има слагат тези идеи за женска коалиция и много държат да се изпълнява. Може и който не слушка, да се отстранява.

Всичко изписано за блатната жаба, даже ми се струва малко. От толкова сезона до сега, за мен, тя е най-противния играч. Нагла, грозна, но пък със самочувствие!
Николета пък, е от най-тъпо изглеждащите участници. Няма такъв овчи поглед. Да ме прощават овцете!
Пекин е силна, но не я харесвам и ако не я бутаха от продукцията, мисля, че щеше да си е вкъщи вече.
Сапунджиева е силна или поне беше, но някак бързо се спихна, а и това гравитиране около Пекин, съвсем я срина в очите ми. Не мога да отрека обаче, че е жената с най-красиви черти.
Ръждавичка ми е фаворит от жените! Не ми е красива, симпатична - да, не харесвам постъпките ѝ, но гори в игрите и наистина е много подготвена. Малко стана тромавка, че позаякна доста и дано това не и изиграе номер.

# 2 162
Предаването е дъно отдавна.
1. Можеше да изгонят Томи и на териториалната,  а не след като "отстрани" Лапунов.
2. Драконът на последния беше повече от очевидно, че се клатеше повече.
3. Жалко е да се бутат такива нагли парчета като блатната и то как... Пекин капитан до сливането..
4. Най-вероятно ще сготвят и Ръждавичка и Калин, като Симона ще е, защото няма да им играе по свирката за Женската коалиция /като чуя женска коалиция и ми се повръща/, а Калин ще го изцедят от елиминационни и за жалост няма да има сили за финала, докато оная мишка Мирко ще си почива и ще е свеж, все пак ще има време и да се възстанови на резиденцията.
5. Изобщо няма да коментирам това с жилетките и килограмите, пълна простотия. Вече видяхме, че мъжете са обречени с тях.

6. Защо Миро залага на кастинг битката при положение, че до сега винаги залага/т тези, които са спечелили и двете номинационни?

# 2 163
# 2 164
Забрави да добавиш, че мъжете ще теглят и количка с 15-20кг тежест в допълнение, а жените - 0 и после ще припкат по арената. Затова пък ще искат наказание на елиминация и ще им дадат. 2 минути.

# 2 165
Затова пък ще искат наказание на елиминация и ще им дадат. 2 минути.
Нека не пропускаме да добавим и основанието за даването на такова наказание, когато беше поискано от Рада. Павката каза: "Надмината си с една обиколка, значи може."
Ок, Павка, надмината е с една обиколка. Но не от всички! Кристиян още не я беше задминал с една обиколка! А тя с него се съревновава.

# 2 166
  • Русе

Не се сещам кое е това Мише , което коментирате. Може ли снимка или поне от кой сезон е, та да я видя.

Беше от сезона на Джаферович и Фифо. Играеше и с двете коалиции /поне опита/ и Джаферович я отлъчи и си замина безславно. После и в Черешката на тортата игра доста подмолно.

# 2 167
Най ще ми е кеф, ако Пекин отпадне преди блатната или нискочелата. Нали ги "закриля" с единствената цел да елиминират мъжете.

# 2 168
Да ви кажа ли защо не препоръчвам да предозирате с „Игри на волята“, „Ергенът“ и The Witcher с неговите магьоснически битки преди лягане?
Защото към четири сутринта изпърженият ви мозък на сънувач има шанс да сътвори ето такъв епичен сценарий с неочаквани комедийни елементи.

Сериозен глас на разказвач ми казва, че за света наближава „Войната на всички войни“.
В кадър виждам бял и черен плазмен портал, обвити в светкавици. Потъвам в белия, а разказвачът продължава:

„Ще има добро и красиво.“

(Показват ми кадри на Калин – преминава халките с лекота, подава ръка на Наталия на арената, гледа светлините на града от Копитото.)

„Но то ще е тихо и незабележимо,“ – добавя гласът.

(Калин мълчи около масата, само огромните му зелени очи влизат в кадър; Калин спи на дивана.)

„Ще видим трезв ум и сила,“

(Калин чертае по пясъка и вади дънери.)

„И хармония с природата.“

(Калин катери скали и снима гледки.)

„Но ще видим и доброто потъпкано,“ – казва гласът.

(Бъдещи кадри: Калин бинтова коляното си, кимва на Съвета и отива на поредната елиминационна битка.)

„Ще осъзнае ли този свят, че истинското му спасение е Калин Адреналин?“

Гласът завършва, а аз потъвам зад черния портал.

Тук всичко изглежда лъскаво – дрънчат маркови гривни, лъщят рокли с пайети.

„Тук Дяволът играе,“ – шепне гласът.

(Шермин пие вино и обижда на висок глас.)

Всички дават път на Злото у Анна Пияна, продължава гласът.
(Другите мълчат или се подмазват, за да не ги вземе на мушката.)

„Хаосът не позволява да бъде изкоренено черното и пошлото.“

(Шермин плюска стриди по бельо в ресторант и се връща, след като е изгонена.)

„От теб зависи да помогнеш на останалите да видят и изберат тихото Добро пред шумното Зло. Кой знае — може би оцеляването на света зависи от това?“

Така заключи загадъчно Гласът и ме изплю обратно пред двата портала – със съдбата на света на моите плещи.

И точно когато се опитвах да мисля и да осъзная всичко, започна истинският кошмар:
Отнякъде цъфна Краската с анцуг Gucci и ме покани „да барна и да се накефя“, преди да ме попита дали искам прах за пране.

Общо взето, Андрей Сапковски не пасти, а направо протеинови барчета Born Winner да яде пред мен...

# 2 169
Само си представям светкавичният отказ,ако Крис беше поискал наказание

# 2 170
Още преди време ви казах, че Чикагото няма как да има проблеми с варелите...Ето доказателството..

# 2 171
  • Буркина Фасо
Очаквам Ръждави0ка да изгърми в най-скоро време.
Ръждето е "силна" в колективните битки. бая умение се изисква да може да броиш до 1, 2, 3 ... Simple Smile
на индивидуални битки се вижда, че не е много добра. в този смисъл на индивидуална може да бъде ако е номинирана или на капитанска. за номиниране се съмнявам , а и да стане тя може да извади анулета.  остава капитанска битка, което е възможно с койлицията ѝ.

# 2 172
Аз нали казах, че ще гледам вече като комедия и бая се посмях снощи.
1. Пекин и компания са възмутени, че Иво се е "скатавал" Grinning
2. Рада е кошмарно зле на терен, иска наказание. Дават й го. Бие Кристиян. Радка доволна от себе си: "Крис страда, защото е паднал от силна жена" JoyJoyJoy
3. Мирослав е уморен и гладен, успява да бие с малко куцащия Ивайло, неорентирания Кристиян и трагедията РадостинЯ. Мирко намира сили да крещи като полудял и да се ежи като най-големия, ще кажеш, че е бил Калин и Чикагото Joy
4. Миро е изнемощял, едвам се движи по терен. Както казах със сетни сили бие отбор параолимпийци. Ралица: "Ти си динамит, ти си бомба, ти помете всички на терена, ти изрина трасето, ти си НАЙ!". И това докато Миро гледа с блуждаещия поглед на тъжен санбернар... JoyJoyJoy честно тука наистина ми текнаха сълзи от смях Joy

# 2 173
  • Някъде там...
Ели-Мели LaughingLaughingLaughing Търкалям се от смях.
И от така наречения уинър едит имаше - Мирко прати целувки на жена си.

Ръждето на трасе е силна, няма спор. Само ако дадат тежести Пекин ще има предимство - вагонетки, варели и т.н. А и в момента Пекин е много отслабнала след целия глад. Мисля си, че ходенето постоянно на капитански не е много в нейна полза, но нали трябва да си заплати по някакъв начин за двата капитански гласа.
А за Калин даже е по-добре, че няма да бъде капитан, защото ако и на тази битка трябва да ходи, не знам как ще издържи физически. Ей го Мирко, ни капитански, чак сега на елиминации, влезе по-късно, пропусна част от племенните битки, сега ще се скрие зад фустите и Калин.

# 2 174
  • Буркина Фасо
тази година игрите са "Игрите на гладните".  който е гладувал добива нечовешки сили и мачка наред посредствените играчи. Grinning

пп.  гледам в анкетата  въпрос  [18] Трябва ли да се дава наказание на елиминационна битка?
самото надяване на жилетка е наказание.

Общи условия

Активация на акаунт