💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 104 727
  • 2 612
  •   32
Отговори
# 2 400
И аз върнах Алекс и Калин😅😅 Така се смях, че детето помисли, че съм злоупотребила с вино😂

# 2 401
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Със смесени чувства съм. Хем искам Калин да го поразмърдат, хем при безименните ще е вечно номиниран. Освен ако не се усетят, че може и да отпадне и съвсем да затънат.

Laughing
Че те точно това искат - win win situation.
Ако е с тях и побеждават - ще има манджа
Ако пък губят - Ивайло и Калин нон стоп на елиминации  и дали ще бият или ще бъдат елиминирани,все е женска победа.. чудесно за противните женички, един силен мъж конкуренция по-малко.

Много ми е интересно като стигнат обединението и всеки е сам за себе си без коалиции и побутвания,как тези госпожици са решили,че ще стигнат финалната битка? Ей така си питам просто.
Голям зор им е да стигнат топ 10 ...най-доброто постижение в живота им!

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 23:59 от Adoralova

# 2 402
Ох, имам много да наваксвам и да ви чета, и сигурно вече няколко пъти е било казано, но да си кажа и аз - за мен този епизод показа кой заслужава да спечели и кой е считан за най- силния и умен играч от повечето стигнали играчи почти на финал- Калин! Много ми хареса реакцията на жълтите, когато Миро им каза кого е пленил-за тях той е Спасителя! Отделно, че Ръждавичка има с него договорка, а Алекс му е партия...И, ето жълтите дадоха отговор на въпроса от анкетата - кой е сърцето на феномените - Калин! Каквото и да стане на края, май Калин ще трябва да се крие още по- дълбоко в пещерата от народната любов! Stuck Out Tongue Winking Eye Hug:Heart
А, ако пък случайно пак има Турнири и той участва, този път и аз ще гледам.....

# 2 403
# 2 404
  • София
Скрит текст:
Защо да използва анулета Ръждавичка?
Този анулет е ако бъде номинирана на племенен съвет. Но тя реално никога не е била застрашена от номинация.
Най-добре е да си го пази за финалното племе.
Тя може да анулира капитанство, защото е решение на племето, но защо? Не виждам смисъл.
Няма как да дадат втора поредна директна елиминационна. Чисто статистически е много малко вероятно, а тя не е глупава.
Ако изобщо я направят капитан (така мисля), просто ще видим така чакания дуел между двете, но без кой знае какъв залог освен 50 гроша.

Анулета се пази само за племенен съвет. На ключов съвет.

Казаха "с него можеш да анулираш решение на племето", но не помня да са го ограничавали за ползване само на съвет. Примерно при гласуване на капитан не може ли да каже "Ето анулета, няма да си ти, той ще е"?

Може да се използва да анулира и решение за капитанство. Просто добавих че е редно да се пази за съвет, защото това с капитанството е абсолютно тото. Ако я избират 3 пъти за капитан, как точно ще се спаси, ако да речем продукцията иска да я изрита и да изчакат удобния момент.
Изобщо забравяш всякакви такива неща, които не зависят от теб и играеш на сигурно. Използваш го само на племенен съвет, когато ти контролираш ситуацията.
Няма логика да го използва за капитанство. Особено ако е сега. Няма как 2 седмици подред да има директна елиминационна капитанска битка. Залагам си главата.

Анулета може да се използва и да нахендриш двама, които ти искаш.
Примерно в обединеното племе имаме съвет на който Ръждавичка не е номинирана, обаче тя решава, че е перфектен момент да изпрати двама много силни един срещу друг.
Най-лошото нещо което може да се случи на Ръждавичка (освен да отпадне на капитанска, което не вярвам да стане) е да и се падне във финалното племе някаква пипкава игра с монетки и панички и тя да остане последна, което както знаем означава директна номинация за елиминационна битка. Така няма да може да използва анулета си. Но не ми се вярва да остане последна, твърде добра е.

# 2 405
Този 50 минутен епизод го изгледах за 22 минути.
Та и коментарите/цитатите са кратки:

Павката:
-Уау отвличаш Калин, както би казал Дино  - тададада
Издишате Павка, издишатееее, никакво тададада никакво уау, бгмамите го предсказаха отдааавна.

Симона: Чикагото е фурнаджийска лопата
Патица!

Алекс за Симона:
- Тя иска на финала много жени които да ги бие и Пекин да умре някак си.
- Пекин която я мачка на всяка една битка.

# 2 406
  • София
Да си припомним най-якото племе Blue Heart

# 2 407
Дяволче, брои ли се за уинър едит споменаването от Калин на родителите му? Stuck Out Tongue Winking Eye
Покрай флиртовете с Гизем обясни, че са на 50+ години, но никога не спират да подхващат по някое ново приключение. Явно в това семейство рутината не е на почит

Гизем също има уинър едит.Като разправяше за болното си братче и за децата на които помага.А бе всички са с уинър Едит, ама само на който стане победител се брои😜🤣

# 2 408
Снощи се рових в тик-тока на Калин...Препоръчвам. Това момче наистина може всичко. Нямали сме друг такъв играч за всички Сезони. Той е съвкупност от всички любимци на публиката до сега като качества. Самоук. Екстремист, не е стъпвал в зала. Надявам се догодина на гледаме брат му. Сериозна съм.

И пак от тик-ток извадих това.

# 2 409
И понеже е любимец на публиката, Продукцията няма да позволи да стане и победител в ИВ...

# 2 410
Е, те като са играли игрите, публиката не го е познавала. Пък сега, докато излъчват предаването, игрите са приключили.

# 2 411
  • София
Аз мисля, че плана е Ръждавичка да отпадне на капитанската и Пекин да се сдобие с анулета.
 Това вече сме го гледали, ако не се лъжа Алекса така го бяха оборудвали със всякакви жокери, да не би случайно да излети преди финала.
Сега на Пекин ще й дадат разни помощни средства да опази победителя до финалната битка, че той какъвто е силен, може да стане някой сакатлък и да го изгонят преди финала.

# 2 412
В интерес на истината в племето на лечители първи мъжете създадоха коалиция, в резултат от факта, че едните са били при Фифо, другите при Михаела. За мен това с идеята - треньори които работят към игрите се изроди в порочна практика за предварително създаване на коалиции.

# 2 413
  • Варна
ТОВА НЕ Е СПОРТНО СЪСТЕЗАНИЕ - ТОВА Е ТВ ШОУ - има пъзели , саби , кутии на късмета , джуки , цици ......... абе менажерия пълна. В кое спортно състезание го има разказа - абе исках да стана известна ама в БИГБРАДЪР било много сложно и неочаквано ме взеха в Игрите . Ма то същото е и в Сървайвър , Ергена, острови разни ..............никъде по света по подобни шоута не е по различно че даже е мнооого по брутално

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 09:54 от peterky2002

# 2 414
  • София
Не мисля, че ще има две поредни капитански елиминации, но има още време до обединението. Ще използват момента когато Ръждавичка стане капитан. То не е сигурно, че другата седмица Ръждавичка ще  е капитан. Според мен, тя няма да иска този път. Нова следващия път ще е принудена.

Общи условия

Активация на акаунт