💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 95 298
  • 2 502
  •   188
Отговори
# 2 385
Не ми е ясно как стана това съюзничество (ако може така да се нарече) между Чикагото и Сапунджиева. Той очевидно не иска да играе срещу нея, той всъщност има ли някаква стратегия в момента? Все пак на съвет трябва все някой да отиде, едва ли втора седмица ще бъдат победители в 2 номинационни.
Към днешна дата е близък със Сапунджиева и Пекин, излиза с тях на кафе, на обяд и се чуват постоянно. Думи на Сапунджиева от лайфовете. И с други разбира се, но при тях е по-интересното приятелство. Според мен пътищата му в играта отново се пресичат с Пекин

# 2 386
Нищо му няма тогава. Първата седмица докато се ориентира, малко блато, втората докато се наспи на резиденцията ще мине и третата ще я избута някак. 
Мисля си, че е на кантар положението. Те нямат ли три седмици само до обединението? Ще ми е интересно дали ще ги нареди клявките.
Иначе там нивото е мега ниско. Некадърни и нагли.
Той Калин няма драма да си е в собствената глава и нивото на клявките не е проблем. На този етап му се ходи по битки, което го прави любим доведен син на Пекин. Подозирам обаче, че Иво ще го ръчка с някакви схеми и ще се натяга обстановката с Пекин, което няма да му е ок. И най-големия ми страх е, че Миро  към, мън, мен ще го умори от съклет
Калин го прие като следващо ниво в играта и ново приключение. Тъкмо умираше от скука. Дано си запази искрата в очите и в психодиспансера.
Незнам за вас ама по промото Калин бая се изкефил даже само неговия глас се чуваше.
Ръждавичка пак плаче Laughing
Това ново приключение на Калин сред русите прости котви хич няма да му хареса.
То е ясно че му се ходи на битки на Калин, но русите малоумни некадърни котви като го изпращат на елиминации за да си запазят женската мършава коалиция дали няма да му писне на Калин?
Да три са тоест 10 ,11 и 12 седмица ще играе с тях а на 13 седмица се събират всички за финалите.

# 2 387
  • Някъде там...
Миро да засенчи Калин?! Само ако слънцето започне да изгрява от запад и да залязва на изток. Това момче има невероятна харизма. Просто грее. И не става въпрос за външна красота дори, а за излъчване, обаяние. Има такива хора, в пълна стая да влезеш, те ще ти привлекат погледа.

Ще видим как ще тръгне интеракцията. Ивайло ще се опита да го дръпне за съюзник. Клявките да видим дали ще се подмазват, както стана в началото с Чикагото или ще го нарочат за бушона. Или пък ще го действат по струната - ти си нашият спасител, най-силният мъж, трябва да ходиш на битки, да запазим племето, бла бла.

Дяволче, туше! Smiling Imp Ти си експертът, вярвам.

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 22:06 от Жабче

# 2 388
  • София
Цялото това упражнение с Безименните и сега с Калин, е за да се пази безценната за продукцията Д-р Пекин.
Такава връзкарка скоро време не бях виждал.

# 2 389
Много скучно с тези кастинг битки, да гледаш два поредни дни едно и също трасе. Тези двамата днес бяха олицетворение, защо не трябва да разчиташ на подготовка при техните треньори. Joy Аз на мястото на Максим щях да си искам парите обратно, не да ходя на поправителен още една година.
Миро дори, когато разказва нещо няма емоция в гласа. Той със сигурност би бил от хората, които могат да убият и най- забавния виц. Напоследък Траян толкова много ми изпъква в сравнение с него, че чак се чудя вече как ги бърках двамата преди. Grin
Трите влъхви така се развълнуваха сякаш вярват, че на Калин наистина ще му пука за тях. Той и според мен е над нещата, може би няма друг играч, който би приел подобно стечение да обстоятелствата по същия начин.
Забавни бяха много с Алекс. Само дето и да излязат двете на капитанска няма да е елиминационна отново, та да се отърват от главата на ламята. Но е сблъсък на арената, който ще си заслужава, ако не решат да им дадат някоя скучна битка.
Ръждавичка и с Лапунов и сега с Чикагото все едно нещо я чуква по главата и започва да намила някакви абсолютни глупости, които грам не можеш да свържеш с реалността.

# 2 390
Аз мисля, че Калин ще се забавлява. Ние повече се тръшкаме. Laughing

Много ме кефи този млад мъж. И има много чисто излъчване. Освен, че е мега готин.
На него му е през еди каквоси! ЗАБАВЛЯВА СЕ! Младо момче, което си е дало сметка, че това е игра и популярността е следствие от нея! Въпрос на време и преценка е какво ще направи с нея!
 Аз тук пак си дълбая: Къде го Добрин и спаси ли поне една цаца? И един Вапцаров ми се се върти у главата:
Аз паднах. Друг ще ме смени и…

толкоз.

Какво тук значи някаква си личност?!
Гледаме сериала!

# 2 391
Абе какво става с Неделчо и Туджаров? Хвърлих един поглед да видя има ли някакъв надкаст след толкова интересна седмица и какво да видя - днес Ергеня, вчера Ергеня, онзи ден Ергеня, по онзи ден Ергеня...
Какво става в този Ерген пък толкова интересно? Колят ли се, секс в ефир ли правят?

# 2 392
Не ми е ясно как стана това съюзничество (ако може така да се нарече) между Чикагото и Сапунджиева. Той очевидно не иска да играе срещу нея, той всъщност има ли някаква стратегия в момента? Все пак на съвет трябва все някой да отиде, едва ли втора седмица ще бъдат победители в 2 номинационни.
Към днешна дата е близък със Сапунджиева и Пекин, излиза с тях на кафе, на обяд и се чуват постоянно. Думи на Сапунджиева от лайфовете. И с други разбира се, но при тях е по-интересното приятелство. Според мен пътищата му в играта отново се пресичат с Пекин

И аз видях тази снимка на него,където си пие кафето с Пекин. То той се има с почти всички (или поне е в нормални отношения с тях)много е странно,защото реално се има с враждуващи помежду си участници.

# 2 393
Абе какво става с Неделчо и Туджаров? Хвърлих един поглед да видя има ли някакъв надкаст след толкова интересна седмица и какво да видя - днес Ергеня, вчера Ергеня, онзи ден Ергеня, по онзи ден Ергеня...
Какво става в този Ерген пък толкова интересно? Колят ли се, секс в ефир ли правят?
Те работят с бтв и са ангажирани също и ергена им прави гледанията искат или не него ще си го коментират същото е за Трейтърс поне ся като приключи трейтърс ще има повече време.

# 2 394
  • Някъде там...
Дяволче, брои ли се за уинър едит споменаването от Калин на родителите му? Stuck Out Tongue Winking Eye
Покрай флиртовете с Гизем обясни, че са на 50+ години, но никога не спират да подхващат по някое ново приключение. Явно в това семейство рутината не е на почит

# 2 395

Имат договор с БТВ.

# 2 396
Покрай Калин току виж Миро се излекувал и разцъфнал. Ай да видим.

# 2 397
Цялото това упражнение с Безименните и сега с Калин, е за да се пази безценната за продукцията Д-р Пекин.
Такава връзкарка скоро време не бях виждал.

Няма как да е иначе тя е топ кадъра на Михаела.Когато треньорката каже,че тренира силни жени има предвид силни в интригите и коалициите.
Мистериозно все на жени тренирали при нея им се усмихва късмета в игрите.
Има един останал амулет “имунитет”,ще се изненадам ако не го получи тя.
Иначе само в оригиналните сини нямаше вкарана жена тренирала при Михаела и резултатът е видим.

# 2 398
Защо да използва анулета Ръждавичка?
Този анулет е ако бъде номинирана на племенен съвет. Но тя реално никога не е била застрашена от номинация.
Най-добре е да си го пази за финалното племе.
Тя може да анулира капитанство, защото е решение на племето, но защо? Не виждам смисъл.
Няма как да дадат втора поредна директна елиминационна. Чисто статистически е много малко вероятно, а тя не е глупава.
Ако изобщо я направят капитан (така мисля), просто ще видим така чакания дуел между двете, но без кой знае какъв залог освен 50 гроша.

Анулета се пази само за племенен съвет. На ключов съвет.

Казаха "с него можеш да анулираш решение на племето", но не помня да са го ограничавали за ползване само на съвет. Примерно при гласуване на капитан не може ли да каже "Ето анулета, няма да си ти, той ще е"?

# 2 399
Гледахте ли лайфа на Туньо и Вили те защитават Томи и че продукцията е искала да го сготви също че капитанската е била с цел да махнат Томито ,а не Лапунов и че е било с цел да махнат Томи защото той щял да стигне до финалите и да бие техните фаворити на продукцията и да им развили плановете. И че в крайна сметка не е направил ,кой знае какво голяма работа ,че е взел малка турбичка. Също се бъзикат със Иво и Крис че се правят на гръмнати и че никой не е защитил Томи и че е било грозно . И Крис изплискал легена със неговото възмощение .

Общи условия

Активация на акаунт