💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 90 719
  • 2 449
  •   96
Отговори
# 2 430
И понеже е любимец на публиката, Продукцията няма да позволи да стане и победител в ИВ...

# 2 431
Е, те като са играли игрите, публиката не го е познавала. Пък сега, докато излъчват предаването, игрите са приключили.

# 2 432
Ми да слагат пъпчивата Ръжда за победител и да се приключва.

# 2 433
  • София
Аз мисля, че плана е Ръждавичка да отпадне на капитанската и Пекин да се сдобие с анулета.
 Това вече сме го гледали, ако не се лъжа Алекса така го бяха оборудвали със всякакви жокери, да не би случайно да излети преди финала.
Сега на Пекин ще й дадат разни помощни средства да опази победителя до финалната битка, че той какъвто е силен, може да стане някой сакатлък и да го изгонят преди финала.

# 2 434
Аз мисля, че плана е Ръждавичка да отпадне на капитанската и Пекин да се сдобие с анулета.
 Това вече сме го гледали, ако не се лъжа Алекса така го бяха оборудвали със всякакви жокери, да не би случайно да излети преди финала.
Сега на Пекин ще й дадат разни помощни средства да опази победителя до финалната битка, че той какъвто е силен, може да стане някой сакатлък и да го изгонят преди финала.
Сериозно ли мислиш, че ще направят екипа на предаването две последователни елиминационни капитански битки? Аз бих се изкефил на макс, защото и двете не мога ги понасям и  все пак бих искал самовлюбената пикличка Ръждата да отпадне от грозотията с обицата. Но мечти.

# 2 435
Жельо,много грозен език използваш . За теб говори зле, не за тях

# 2 436
Жельо,много грозен език използваш . За теб говори зле, не за тях
Кукло, когато съм у вас ще ми казваш как да говоря.  Ти адвокат на тия ли стана? Тук всеки си изразява мнението, а такива като теб не се научиха, че тук не е училище където се възпитават деца на обноски. Нещо неясно, кукло?

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 09:31 от Жельо

# 2 437
Време е да те отстрелят!

# 2 438
В интерес на истината в племето на лечители първи мъжете създадоха коалиция, в резултат от факта, че едните са били при Фифо, другите при Михаела. За мен това с идеята - треньори които работят към игрите се изроди в порочна практика за предварително създаване на коалиции.

# 2 439
  • Варна
ТОВА НЕ Е СПОРТНО СЪСТЕЗАНИЕ - ТОВА Е ТВ ШОУ - има пъзели , саби , кутии на късмета , джуки , цици ......... абе менажерия пълна. В кое спортно състезание го има разказа - абе исках да стана известна ама в БИГБРАДЪР било много сложно и неочаквано ме взеха в Игрите . Ма то същото е и в Сървайвър , Ергена, острови разни ..............никъде по света по подобни шоута не е по различно че даже е мнооого по брутално

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 09:54 от peterky2002

# 2 440
Е, не е съвсем така, Жельо. В този форум си има норми на поведение и допустим език. Можеш да изразиш каквито си искаш хард мисли и чувства и без да използваш груб език.
И не се обиждаме един друг.

# 2 441
Е, не е съвсем така, Жельо. В този форум си има норми на поведение и допустим език. Можеш да изразиш каквито си искаш хард мисли и чувства и без да използваш груб език.
И не се обиждаме един друг.

Правилно казваш не се обиждаме един друг. Аз кого тук съм обидил преди тази araselia да ми казва че езикът ми е груб? Разбирам да съм обидил някой форумец в този сайт, но смешно е да казвате как да не наричаме някой от игрите. Сякаш сте му адвокат или роднина. Смешна история.

# 2 442
  • София
Не мисля, че ще има две поредни капитански елиминации, но има още време до обединението. Ще използват момента когато Ръждавичка стане капитан. То не е сигурно, че другата седмица Ръждавичка ще  е капитан. Според мен, тя няма да иска този път. Нова следващия път ще е принудена.

# 2 443
  • Sofia
Ей много противни тези женоря, Мирка и тя не прави изключение. В племето го играе "живите мъртви" - "мрън, мрън, ох, не мога, вие ми се свят.." Многострадална Геновева! На терена зомбито се събужда! Голяма лисица и още по-голямо мрънкало. С Павката явно гледаме различни формати, той не спира да хвали зомбито, а аз виждам само една флегматична и мрънкаща лисана! И тази флегма ще трябва да я гледам на финал!? 🙄 Тези вече се оляха и открито се подиграват със зрителите!

# 2 444
  • Пловдив
Прощавайте, но не е ли правилно да се каже амулет?

Общи условия

Активация на акаунт