💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 102 702
  • 2 620
  •   232
Отговори
# 2 430
Аз бях афектирана, когато разбрах, че Мирослав ще плени Калин, но всъщност, като се замисля, това не е толкова зле. Жените много се радват, че вземат в племето най-добрия участник в сезона, но може да си вкарали зрелищен автогол в последната минута (преписвам от Дино). Simple Smile Дори и с Калин не ги виждам изведнъж да станат терминатори и да печелят всички битки. В един момент ще отидат на елиминация и ако отново номинираните са четирима, освен Калин и Ивайло ще трябва и женската коалиция начело с Миро да прати някого. Има опасност Иво да изгори, но след това? Идва техният ред. Поне една жена ще отпадне от Калин, на когото иначе толкова се радват сега. Поне така се надявам. Simple Smile

# 2 431
  • Някъде там...
И аз, след първоначалния шок и яд, като че ли смятам, че даже добре се получи. Ще ми е интересно да видя Калин как ще реагира под напрежение и в токсична среда.
Помня как първите две седмици все беше номиниран, беше единак и леко стреснат седеше настрани. И на арената не успяваше да блесне толкова.
Хубавото е, че поне успя да чуе за тактиката на Пекин от Траян. Имаше една сцена на масата, в която Траян обясни как Пекин първо прикотква новодошлите, увърта се около тях, пробва дали ще клъвнат. И после, ако не стане на нейната или човекът не е неин тип, започва да действа против него. Паячка.
И, най-вече, ще го гледаме повече. Че направо се загуби тази седмица. Наясно са от продукцията кой носи рейтинг и гледаемост. Не е мрънкането на Мирко. Интригите на трите харпии и юнакът Калин.

# 2 432
И понеже е любимец на публиката, Продукцията няма да позволи да стане и победител в ИВ...
Аз пък си мисля , че този път ПрУдукцията ще угоди на драгия зрител , и ще направи Любимеца и победител. Въпреки , че това е най -лошото нещо , което може да сътвори за имиджа му. Joy
За да е гарантирана обаче единната народна любов , прилагаме и най-сигурната безотказна рецепта (като бъркани яйца с колбас)-  скромното можещо момче , бива тормозено от зли и безскрупулни жени , за които то се грижи пряко сили , а те неблагодарно го хвърлят на лъвовете. (Фифо при Джеферович , Момчи и амазонките.)  Ако обаче , Калин вземе , че стане дружка с Пекин , ще видим тотално сгромолясване на ореол

# 2 433
  • Sofia
Да, Калин ще има поле за изява и ще е наслада за очите, но всички помним какво се случи с Фифо и Момчи, когато бяха нарочени. И двамата останаха втори, единият изморен, другият контузен. Всяка индивидуална битка крие своите рискове. А и не ми е ок, способен и кадърен играч да го пращат на битки с цел да разчисти пътя на наглите и бездарни харпии, начело с Мирка и Пекин. Оная жабестата и другата - неориентираната, не си заслужава да ги коментирам. Стигнаха по-далеч, отколкото са си представяли и в най-смелите си мечти. Когато и да си тръгнат, все ще е късно.

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 20:23 от Crystal_Noir

# 2 434
  • Някъде там...
Хм, май постът, на който отговарям, е изтрит...

Обикновено любимците ми никога не са победители. От всички сезони, само Андрей ми е достоен победител, без да ми е бил категоричен любимец в онзи сезон.
Гледам заради участниците, които са ми симпатични, а в този сезон имам много такива. И ще се опитам да не се ядосвам. Трудно ми се получава, но ще се пробвам.
Сготвиха Момчил, очаквам и Калин да сготвят. Важното е да не изневери на себе си и да излезе достойно от предаването. Другото остава само в архивите. Вижда се кои играчи се помнят и ценят всеки сезон, кои стават легенда.

Калин да се съюзи с Пекин? Тя вече пази един брой мъжленце зад полата си. Едва ли има място за Калин, а и не го виждам в такава роля. Ще им е нужен като щит. Не виждам в този състав колко битки могат да вземат срещу сините. Ивайло ако си тръгне, кого ще номинират? Мирко ли?
Най-много Калин да вземе да ходи по желание на елиминации. Може пък и да видим малко стратегическо мислене и от него, кой знае. Това е тест, ако издържи, няма кой да го бутне като любимец на публиката. Ореолът продукцията винаги може да му свали, монтажът е велика работа. Щом един Момчил набеди за шмекер...

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 12:06 от Жабче

# 2 435
  • София
Да, Калин ще има поле за изява и ще е наслада за нашите очи, но всички помним какво се случи с Фифо и Момчи, когато бяха нарочени. И двамата останаха втори, единият изморен, а другият контузен.
От какво толкова ще да е бил изморен Фифо? Откакто в края на фаза 1 сключи пакта с Жени докрая на сезона си отживя на резиденцията (ако е имало умора ще да е било от многото плюскане там Joy) и ходи на нула елиминационни битки и точно една капитанска (която въпреки всякакви теории тук никога не е била предвидена да бъде елиминационна).

# 2 436
Ей много противни тези женоря, Мирка и тя не прави изключение. В племето го играе "живите мъртви" - "мрън, мрън, ох, не мога, вие ми се свят.." Многострадална Геновева! На терена зомбито се събужда! Голяма лисица и още по-голямо мрънкало. С Павката явно гледаме различни формати, той не спира да хвали зомбито, а аз виждам само една флегматична и мрънкаща лисана! И тази флегма ще трябва да я гледам на финал!? 🙄 Тези вече се оляха и открито се подиграват със зрителите!

Ако можех 30 лайка щях да ударя!  Най-ми хареса: “ На терена зомбито се събужда!” 😁

# 2 437
Няма да е Калин за жалост. Но в сезонът на силните жени д-р Пекин ще изведе победителя до титлата! Силен, можещ, уникален, динамит! Знаете за кого говоря! Дино! Любимецът на Пекин!
Иначе тези думи доста прилягат на Дино. Той си е динамит човека.

# 2 438
Колко са доволни жълтите. Ще си вземат Калин, все едно е разигран на тото и той ще ги  избута до финал. Аз бих саботирал всяко състезание, така и така ще е всеки път на номинация.

# 2 439
Много жалка картинка стават игрите. Изцяло отмерена битка, избор за Миро и сигурен опонент за Калоян. Явно и за да влезеш - трябва да кихнеш някой лев на "официалните" треньори. Случайно Ютюб ми генерира видеа и гледам при Фиго - Симонка, Траян, Иван , доктора и други. Почти едно племе от наговорени състезатели.

# 2 440
  • Някъде там...
В сезона на Фифо Жорката го отнесе във втората фаза. Той беше вечният номиниран. Поне си хапваше доволно. Simple Smile

# 2 441
Единственото позитивно от това че Калин отива при жълтите  е че новия му екип много му отива 😂.Даже в жълто по ми харесва.И до тук .Всичко останало тъпня .Смятам че найстина той е сърцето на сините,а не Ръждавичка 😄 ,и утре те ще изгубят.

# 2 442
  • Някъде там...
Малко снимки е пуснал Траян от Мальовица. Предполагам, че са на Калин.
Скрит текст:

# 2 443
  • София
Дяволче, брои ли се за уинър едит споменаването от Калин на родителите му? Stuck Out Tongue Winking Eye
Покрай флиртовете с Гизем обясни, че са на 50+ години, но никога не спират да подхващат по някое ново приключение. Явно в това семейство рутината не е на почит

Гизем също има уинър едит.Като разправяше за болното си братче и за децата на които помага.А бе всички са с уинър Едит, ама само на който стане победител се брои😜🤣

Мне, в грешка си.
Уинър едит е когато си непознат за хората и от нищото дават да си разкаваш за живота. Още в ранната фаза на сезона. Тайминга е важен, не останалото.
Това с Гизем стана по-късно, а и ако очакваш жена да спечели и то точно тя дето едни халки не може да мине, какво да ти кажа... Няма смисъл просто.

# 2 444
  • София
Сапунджиева не мога да я позная с бузки. Grinning Надявам се, че няма сериозни щети след глада и мизерията.

Общи условия

Активация на акаунт