💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 30 968
  • 873
  •   109
Отговори
# 405
  • В Града на липите
В момента при Феномените се случва същото, което се случи при Лечителите в началото. Бяха най-силното племе, но женската коалиция успешно ги разедини и не успяваха да се стиковат на Арената.
Ако етапа на играта беше малко по-назад, щях да я разбера Ръждавичка с тая мания да праща Лапунов на капитанска битка, но на този етап не е много ок, да се рискува толкова силен физически играч. Освен Калин, имат само Алекс - ако се напъне.
Вече започвам да се чудя, дали тя не реши да отстрани силните си конкуренти и да си остави за десерт двете си коалиционни дружки накрая.
Но е малко рано. При условие че имат Ивайло и Кристиян, направо си е разхищение да се харчи Лапунов.
От друга страна пък може й да са й намекнали великите стратези-сценаристи, защото това е един от най-лесните начини да охлабят сините и да ги поизравнят със зелените.
Малко рано го ожалихме Лапунов, но ще стискам палци и на ръцете и на краката, веднъж поне промото да е подвеждащо и той да победи Томи.

п.п. Много ясно че Миро не е виновен, че продукцията го хвали и изважда на показ. То сигурно и на Калин му писна с тия прякори и любовни сценарии, но и ние нямаме вина, че се  опитват да ни правят на наивни и слепи Grinning Дразнещо е и реагираме.

# 406
Странно ми е колко лично приемате някои неща. Ръждавичка си играе играта. Ама съм забелязала от едно време - българите обичаме някой да е жертва, пренебрегнат, скромен, по-нисък от тревата, и автоматично го награждаваме за това с нашите симпатии. Момчил и Гого (втория харесвах и аз) са примери за това как любимеца на народа винаги трябва да е някой по-особен и залюхан.

Все пак си спомняйте, че това е индивидуална игра. Да обиждате някого на лична основа колко бил "гнил" и "кофти човек", особено имайки предвид колко е тежка ръката на продукцията, е меко казано неадекватно и не говори добре за тези, които го правите.

И ме кефи също двойния стандарт - Симона е прецакала Лапунов, в същото време другите, които са гласували за него - били с най-добри намерения. Хайде, да не витаем в облаците. И да не се давим в пристрастията си. Не е нужно да харесвате някого, но да си измисляте някакви неща не е ок.

# 407
Малко или много нямаше опции кой да стане капитан освен Калин или Лапунов. Щеше да е нелепо да е Ивайло с контузията, Алекс и Кристиан имаха забрана. На Алекс може би отпадна по-рано? Ръждавичка беше 100 пъти, Калин също. Радостина и Николета никой не ги брои за момента. Другата седмица може и да се напъне Радостина да е капитан като е минала елиминацията току що.
Няма племе, което да може да достигне Феномените в оригиналния им състав с Калин, Лапунов, Чикагото, Траян, Алекс, Ръждавичка, Наталия и Гордиенко. Хем Гордиенко знаем каква беше. Просто там всеки беше в най-добрата си светлина. Видяхме Чикагото как го съсипаха рокадите и изолатора, Траян също, Ръждавичка в какво взе да се превръща под влияние на блатната кралица. Зорлем го разтуриха това племе, за да гледаме интриги и женски коалиции.

# 408
  • Някъде там...
Не е логична играта на Симона, затова се ядосваме. Двете жени са слаби, не могат да дърпат племето напред. Това означава, че ще са вечно на лошата локация и на елиминации. Това какво точно помага на Симона, която най-много се сдуха, когато попаднаха на изолатора, а са били само веднъж там?
Сините мъже са й удобна коалиция, слушат я, ще я пазят, може спокойно да си влязат четиримата във финалната седмица, ако продукцията не ги прецака. И там пак да си бъдат комбина. Видяхме, че дори и на тежка битка Симона е равностойна на много мъже, не би трябвало това да я плаши.
Отделно, струва ми се, че тя държи на образа, който си гради за зрителите. Вероятно съжалява, че заради елиминацията на двете жени (Наталия и Гизем) си е навлякла негативи и се опитва да компенсира с другите две жени сега. Или просто има угризения на съвестта. Но и тук греши, за жалост. Не е видяла истинските лица на Николета и Радостина... А зрителите доста им се нагледахме.
Аз лично няма да я считам за "виновна" ако Лапунов отпадне довечера. Той си беше логичен избор за капитан. Продукцията е тази, която чака да го сготви.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 15:00 от Жабче

# 409
  • Варна
мъничко въпросче - на блатото им дадоха въдица - един единствен път ги видях да ловят и хванаха 1 маломерно рибе. Според мен 24/7 които бяха на блатото трябваше да има дежурен рибар защото точно там има мнооого риба и в морето. А и да не забравяме  ЧЕ ТОВА НЕ Е СПОРТ А ТВ ШОУ

# 410
  • София
Абе защо канадския статист вади най-лекия дънер? Гледам със закъснение. Хаха, даже не го извади той, а ПекинА. Майко мила!

# 411
Теглото на дънерите и варела нямаха нищо общо с написаните цифри. Бяха значително  по-леки поне 25%.

А тоя Алекс е много противен, слаб, на 50 с обици, всичко знае, не може да си затвори устата. Докато нарежда клати глава назидателно…

# 412
Не е логична играта на Симона, затова се ядосваме. Двете жени са слаби, не могат да дърпат племето напред. Това означава, че ще са вечно на лошата локация и на елиминации. Това какво точно помага на Симона, която най-много се сдуха, когато попаднаха на изолатора, а са били само веднъж там?
Сините мъже са й удобна коалиция, слушат я, ще я пазят, може спокойно да си влязат четиримата във финалната седмица, ако продукцията не ги прецака. И там пак да си бъдат комбина. Видяхме, че дори и на тежка битка Симона е равностойна на много мъже, не би трябвало това да я плаши.
Отделно, струва ми се, че тя държи на образа, който си гради за зрителите. Вероятно съжалява, че заради елиминацията на двете жени (Наталия и Гизем) си е навлякла негативизми и се опитва да компенсира с другите две жени сега. Или просто има угризения на съвестта. Но и тук греши, за жалост. Не е видяла истинските лица на Николета и Радостина... А зрителите доста им се нагледахме.
Аз лично няма да я считам за "виновна" ако Лапунов отпадне довечера. Той си беше логичен избор за капитан. Продукцията е тази, която чака да го сготви.

Ами ето, това е супер коментар. Но тия приказки дето ми се мернаха с деморализиращите лични обиди и разочарованията и тн не са окей. Да не си забравяме и ние първите седем.

# 413
  • Някъде там...
Абе защо канадския статист вади най-лекия дънер? Гледам със закъснение. Хаха, даже не го извади той, а ПекинА. Майко мила!
Човекът е с ранени ръце. Пък и Пекина се натиска да ги вади тия дънери, да блесне.
Имат си и Чикагото, Дино, Траян, те да се пънат с тежкото и отговорното. Той да не е балък!  Head Band
Отличавам обаче Томи на тази битка, не ската.

Libraing, аз все пак съм разочарована. Simple Smile Но, като си имаме пристрастия, малко или много идеализираме любимците.

# 414
Довечера съм за Лапунчето. Томчо се надявам да отпадне. Стискам пръстите на ръцете и краката.

Чисто хипотетично ако Лапунчето отпадне ще гледаме как женската коалиция, създадена от Михаела в действие. Тая Михаела бърка работота на цялата игра. Просто съм отвратена. Спомням си в 1ви Сезон как тази коалиция се получи естествено, благодарение на Гадостина. Тогава нон-стоп Юлиан беше на пангара. Иначе Ана-Мария нямаше да е 4-та.

В Сезон 4, сезонът на Михаела беше почти същото, само, че задругата им беше станала на кастинга, а на Алекса здругата се получи почти естествено (естествено с малко помощ от Елица която също беше много силна). Тогава на пангара беше Фифо.

В Сезон 5 на пангара беше Момчил.

В Сезон 7, ако отпадне Лапунов довечера очаквам женската задруга на Михаела (не мога по-друг начин да ги нарека) на пангара от там на сетне да е Калин....Продукцията обича повторения на сценарият.

Ако Лапунов отпадне на Капитанска, продукцията ще го сготви, както направи с Любомир, за да спечели докторът Милен в Сезон 2.

# 415
А според вас дали не е вероятно отпадналия днес да иде на изолатора?

# 416
При Ръждавичка това което дразни много е, негативизма ѝ към Лапунов, както и стремежа ѝ да го унижи, "човека с черпака". А той, наравно с Калин им изнася основно битките. Да не говорим, че никога не е показал лошо отношение към нея, че и към когото и да било друг, все щяха да го покажат на синхроните, ако е имал негативни такива.

# 417
  • Някъде там...
Не вярвам Симона да предаде "братчето си". Виж, Алекс и Лапунов не са й на сърце. Освен ако не ползват Калин като един вид оръжие, да отстранява силни играчи. Или нежелани съотборници.

# 418
  • тук и там
Кристиян за какво ще е виновен пак?От промото се вижда,че пак го обвиняват в нещо русите патки и той признава вина..Не е силен играч,но взеха да прекаляват тези..все някой друг им е виновен..(Иво и Кристиян).

# 419
А според вас дали не е вероятно отпадналия днес да иде на изолатора?

На изолатора отидоха май зелените...Надали падналия ще го изпратят на блатото сам.По скоро очаквам Лапунов да падне,и Томи да вземе като награда,да се премахне Изолатора за всички и да съществува стопанството като дестинация,както направи Момчи.
Но ще ми е страшно чоглаво за Лапунката ако отпадне,добро е момчето в битки,отборен играч е.

Общи условия

Активация на акаунт