💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 32 156
  • 898
  •   102
Отговори
# 390
И какво, продукцията показва с тая битка, че жена не може да спечели великите игри, така ли? Ами, супер скучни елементи, обаче аз до последно гледах със затаен дъх и ми беше интересно, понеже имам любимци и в двата отбора, а и много се надявах зелените да се доберат най- сетне до хладилника...Браво на Лапунов, браво и на Кристиян, браво и на двамата контузени, че измъкнаха варела със сетни сили(имах чувството, че ще се гътнат във всеки един момент от трасето на връщане, толкова бяха изцедени), браво и на Калин, че мисли ходове напред, браво и на Ивайло,че се сети за думата.....И,накрая, "браво" на продукцията, че пак си пусна спойлер в промото....

# 391
  • София
А ти май обърка Миро с Томи. Wink Нищо, де, то като дупе и гащи.
Уф, да, много ги омотах. Извинявам се и благодаря за поправката! До края на битката си мислех, че на думата е Мирослав. Наистина са ми много "хвани единия, удари другия" и двамата. Като са един до друг ги различавам по-лесно. Joy Сигурно си личи какво ми е мнението за това колко силен е Мирослав.
Утре искрено се надявам Лапунов да изпрати Томи към залеза. Има всички предпоставки да го бие на тази гондола, нали с разни практики се занимава, би трябвало да може да успокои дишането и да си владее тялото.
Той и днес на битката блесна, нищо че никой не каза добра дума за него. Изобщо сините мъже направиха чудесна игра, наистина се раздадоха. Гледам Ивайло дори има огромна рана по цялата дължина на носа.

# 392
Много ме дразнят с тия "60" "100" килограмови дънери и варели, които тежат 15-20 кг.. Май са в безтегловност на плажа..всичко олеква 😆

Поста ти ме замисли, разгледах внимателно дънера дето го извади Пекин. Диаметъра му е около 25см и е дълъг около 1м. Това прави обем от 50л. Вероятно е някакъв иглолистен материа, обемно тегло около 0,5кг/л. Та излиза че дънера е 25кг, най-много 30. Особено като ледам с каква лекота го хоси и метна канадчето в рова.  100% това не са реални килограми

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 04:49 от ESPACE

# 393
Браво на Лапунов този епизод!!! Доказа се момчето, колело, бягане, ровене, мъкнене. Браво и на сините! Умни са те и кадърни!

При зелените злобата и интригите са им изпили ума. Толкова да водиш и сам да се прецакаш. Тримата глупаци не, ами... Разбирам, че са гладни и изтерзани, но друг им е проблема на тях.

И да кажа за канадската сила МИРО!!! Евала за минаването на колелото, НО сълзи ми потекоха от смях как остави Пекинка да изтегли дънера и да го мъкне по трасето Joy Аз като ви казах, че и този отива да се крие зад полата на мама... Къде е Лапунов, къде е Миро... за епизода конкретно говоря...

# 394

И какво бяхте подхванали Дяволо уж за спойлери. Ми то навсякъде пише за този ****.

Навсякъде пише за тези които ходят навсякъде.Пише навсякъде, за тези които търсят навсякъде информация за игри на волята.Аз нарочно не съм търсил нищо, и не ми излиза нищо вот игри на волята във фейса.Така работят алгоритмите.Аз тук видях спойлери, не навсякъде. Щом сме се разбрали без спойлери, трябва да си го спазваме.Обсъждайте си ги в темата за спойлери, защо трябва тук да ги пишете.Толкова ли не можете да се съобразите с хората които не искат да знаят победителя предварително?Иначе се пишем че сме против спойлерите, ама като научим такъв и първата ни работа е да го напишем в темата.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 07:20 от biglubo

# 395
Чикагото:
- Планувам тази вечер като заспа откъде ще почна хладилника.

Павката:
- Кристиан ми прави добро впечатление днес, мога да го помилвам.

Дино:
- Хората ни дадоха победата в ръцете, ние я хвърлихме и казахме не я искаме.
Колко вярно, чак да се чудиш че не са го изрязали!

Павката:
-Думата е нещо към което всяко общество се стреми.
Чикагото:
-Свобода или смърт!
JoyJoyJoy
Аз да питам, защо седяхте и гледахте тъпо при положение че дори не всички букви бяха обърнати нагоре, така че да ги виждате едновременно????
Ми първата работа е да обърнеш всички букви да се виждат!

# 396
Дино:
- Хората ни дадоха победата в ръцете, ние я хвърлихме и казахме не я искаме.
Колко вярно, чак да се чудиш че не са го изрязали!

Тука Дино има предвид Феномените, за това не са го изрязали. Ама на нас нали вече ни е писнало от нагласянки и бутане в определена посока, та ние го разбираме по другия начин Grinning

# 397
Когато мечтата ти се сбъдне да станеш капитан.

# 398
Тъкмо си мислех, че не може да е по зле.
И ето директна елиминация

И сега за да нахранят зелените, продукцията вероятно ще направи всичко възможно Томи да спечели и Лопунов да отпадне.А Лопунов е страхотен играч, въпреки оплюванията на Ръждавичка.

Дали утре, ако Томито случайно вземе битката, няма да му предложат размяна на локацията...

Дали ще е случайно се питам аз?

# 399
Чикаго, slow-mo  на шибаното колело.

# 400
Благодарности, Сони и Дяволо, страхотен тапет за темата!
Поред, много неприятна седянка при жените, чуваше се основно "Сссссс", гарнирано с издишащи аргументи. За това, макар че аз съм жена и имам женска солидарност по принцип, не изгарям за жена на финал. Просто те не разчитат на качества, влизат много силни на думи колко са можещи, после чакаме на коалиции да се добутаме напред. Една Ръждавичка този сезон има качества освен празнословие, но и тя явно не може само на това да тъче. Като цяло за най- равностойно мъжки и женски финали и елиминации трябва да има, за да не олекват после жените като подпрени с безумни правила.
Томи сплотяващия племето- капитан. Joy
Битката беше добра, аз на дуото Калин- Лапунов се изкефих много, защото са удоволствие да се гледат в екип и си заслужаваше. Видимо искаха от уважаемата продукция да подпрат зелените и да отидат малко при надениците и луканките и те, ама съвсем дискретно, налЕ. Изобщо не се набиваше на очи, как сините трябваше да чакат да бъдат затваряни с обиколки, но Чикагото и Миро си повториха колелото, без Сапунджиева и Пекин да са опитали и един път да минат.
Ту мъч ми идват хвалбите за Миро, два пъти мина, първия път добре, втория видимо с никаква лекота, камо ли елегантност. Калин мина два пъти с една и съща грациозност, плюс че се раздаде на 100% и с ваденето на дънери и варел. Но, то се вижда, че зрителя масово го забелязва това, та няма как да наложат зорлем да го харесаме. Чикагото беше по- впечатляващ от него, хубаво им каза и той "Чикагото, къде го забравихте" Grinning
За "пъзела" няма да ги коментирам, бяха достойна конкуренция на Александра и Тянко с тяхната "резиденция ". Разбира се, там Павел даде всичко от себе си да ги подпре, то не бяха жокери за думата, то не беше да каже, че имат грешка още преди да направят опит да пуснат арката, ама то човек сам като не иска да си помогне никой не може. Та, да, абсолютна справедливост си беше победата за феномените. Иначе, са ми страшно неприятни вече от продукцията с този изолатор. Да си върнат стопанството просто и няма да се зорят толкова да подпират битките. Няма да преядат там с един пакет боб и ориз. За хвалбите на Мирослав, конкуренция е само Радостина- блатната и нейните седем седмици там. Само дето Радостина и останалите там бяха курортисти, 7 седмици лежачка, един заслон не си направиха, а тук тежките битки си вървят. Не ги харесвам по принцип, но това наистина е гавра. И, разбира се най- ме е яд за Чикагото и това, че тотално му убиха живеца с глупостта си.
Кристиян беше страхотен вчера, не знам дали елиминационната му вдъхна нов живот и воля да се раздава повече, но ако е така, да пращат двете руси умници, да се мотивират малко и те. Тя Николета уж беше, но видимо й е малко.
Лапунов заслужава в пъти повече да е там от всяка една от тях и искрено се надявам да не му намажат ските днес. От друга страна ще е страхотно Томи да си ходи.
Пекин страшно неприятна и тя. Мрънка за Чикагото, но като яде луканки не се оплака. И, че издънката им на пъзела беше пословична е факт, но тя е от високите също, да беше отишла да реди тя. Но по- лесно е друг да върши работата и после леко да го бутнеш по нанадолнището на факта, че не се е справил.

# 401
  • тук и там
Миро само на висящи елементи е добър,на силовите издиша,Пекин му вади дънера и едва се влачеше по терена с дънера.
Ръждавичка предаде синьото племе.А я харесвах до сега..От тук нататък,да ходи на изолатор без да мрънка,тя и другите две патки направиха така,че Лапунов да отпадне и да отслабят племето.

# 402
Ей туй мъжко его как  дърпа Блатната.   Laughing

Идиотските дръжки. Май са увити небрежно с изолирбанд. Накрая няма никакво заобляне или предпазване от острия ръб.

# 403
Много ме дразнят с тия "60" "100" килограмови дънери и варели, които тежат 15-20 кг.. Май са в безтегловност на плажа..всичко олеква 😆

Поста ти ме замисли, разгледах внимателно дънера дето го извади Пекин. Диаметъра му е около 25см и е дълъг около 1м. Това прави обем от 50л. Вероятно е някакъв иглолистен материа, обемно тегло около 0,5кг/л. Та излиза че дънера е 25кг, най-много 30. Особено като ледам с каква лекота го хоси и метна канадчето в рова.  100% това не са реални килограми

Много точен коментар!
И аз отдавна се каня да пиша, че няма как афишираните килограми да са истински.
Нито на дънери, нито на чували с пясък, нито на вагонетки. Може би само жилетките са по 15 кг наистина.

Снощи докато като видях как двама участника (Томи и Кристиан май) буквално хвърлиха на по метър напред "50 кг" дънер, а Томи носеше "100кг" варели буквално с един пръст и всичко ми се потвърди.
Помните ли как Иван и Ивайло носеха по две торби с пясък по 25кг и направо припадаха? Ха сравнете с "50те кг" снощи как ги носеха.
Отделно като дърпаха варелите с въже на предни битки казват, че един варел е към 25кг. Днес два = 100кг?!
От продукцията лъжат, уж, за да ни впечатлят, но няма кой да им повярва !

# 404
Като ви чета изоставих всякакви надежди Лапунов да не отпадне днес. Първо - продукцията видимо го е нарочила от няколко седмици, точно като Иван го чакаха да стане капитан, че да пуснат елиминация. Второ - идеалната трогателна реч за Томи - оцелял на блатото, после седмици наред на изолатор, за да бие Лапунов. Ралица пуска сълза. В този ред на мисли, на зелените направо им изписват веждите с изолатора. Ето Павел ако не беше отвисял там, нямаше да има с какво да го запомним от неговия сезон.
Ръждавичка не бих я обвинила пряко за Лапунов - и тя оцеля в капитанска елиминационна. Но коалицията и с русите завоевателки е наистина крайно неприятна. Да разделят на мъже и жени и да има двама победители, че от сезон на сезон жените все повече олекват и стават неприятни на зрителите в стремежа си да добутат по-далеч. Радостина и Николета нямат вече място в игрите.

Общи условия

Активация на акаунт