💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 33 119
  • 923
  •   142
Отговори
# 135
  • София
Мирослав го минава като по учебник. Най-елегантно.
Траян падна!
Казах ви аз, че ми е съмнителен.
Това е много сложен елемент.

Колкото до Ръждавичка. Малко тренировки и ще го мине.
Стигна до малко след средата.
Ръджавичка е феномен за жена.

# 136
То жените на сините само стоят и мигат. Да им дадат по едно столче поне и на сянка да си гледат и крещят на воля за подкрепа. Чеп за зеле не стават, ама устата им голяма. Дори и Ръждивата, онази жабата поне се разходи, не можа и рова да изкачи, ама иначе знае да коментира как искала, ама не и давали да се покаже. Че тя себе си не може да носи по арената там, ама ...даже Крис и нея дърпа, и дънера ...безсрамници тези жени, направо ми идва ...нямам думи за тази наглост на сините жени, ама всичко идва от Ръждивата, те си я въртят как си искат и тази се чувства велика да плюва на воля по своите. Такова човече, язък му за постиженията до сега.

# 137
Айде зелените! Засега добре, но само да не се закопаят на пъзела.

# 138
  • Някъде там...
А, Дяволче, Калин го мина 2 пъти с лекота също.
Отличавам и Чикагото с 2 бързи минавания.

# 139
  • В Града на липите
А, Дяволче, Калин го мина 2 пъти с лекота също.
Отличавам Чикагото с 2 бързи минавания също.
Те не са елегантни Grinning

П.п. И Дино го мина доста технично. О и Лапунов също.

# 140
Наистина продукцията си режисира всичко, ясно че зелените ще ходят на резиденция, ама просто много очевидно и нагло е, да ги пускат само тях на колелото, който когато иска да минава без проблем. Сините изгубиха 20 мин сигурно, защото ги задържаха от продукцията без смени.

Което показва, че ако продукцията не се намеси, сините щяха да водят с две обиколки.

# 141
Днес Ръждавичка е неузнаваема. Цялото племе разчита на нея, а тя не може да го мине. Интересно ми е на кого ще мрънка като отидат на изолатор. Не вярвам да си признае грешките днес и да си каже, че не се справя добре в битката.

# 142
Те си знаят феномените, че са на изолатор, Лапунов каза, че ако той бие на капитанската ще вземе каквото му дават за племето. Кой мисли за награди храна, ако е на резиденция?

Как така цялото племе разчита на Ръждавичка? Това не е елемент за жени, никой не мисли, че тя ще го мине.

# 143
  • Някъде там...
Малко ще я приземят явно Симона. Но има и още доста от битката, може да се прояви.
И какво щяха да правят без мъже тия моми сини, мм?

То и Кристиан го мина, и Дино, и Лапунов. Но по веднъж. Simple Smile И явно не са елегантни. И динерът им не е гурме обаче.
Калин участва в пренасянето на двата най-тежки елемента. И два пъти колелото.

# 144
Днес Ръждавичка е неузнаваема. Цялото племе разчита на нея, а тя не може да го мине. Интересно ми е на кого ще мрънка като отидат на изолатор. Не вярвам да си признае грешките днес и да си каже, че не се справя добре в битката.
Е кога Ръждавичка си е признала грешката.От девет дерета вода ще докара,но няма да си признае.Ще захапе Йвайло че и той не е могъл да мине,ще обвини друг за нещо друго и така

# 145
Ох, тоз Мирко много го хвалят. Калин мина 2 пъти това колело и ще пренесе 2та най-тежки дънера, а Мирко!?

# 146
  • На Изток от Рая

Ще обвини Ивайло и Алекс, че не успяха да минат колелото, въпреки че и тя не успя, а беше в двойка с Николета. Лошо се разпределиха

# 147
Е кога Ръждавичка си е признала грешката.От девет дерета вода ще докара,но няма да си признае.Ще захапе Йвайло че и той не е могъл да мине,ще обвини друг за нещо друго и така
Е как, ще го припише на грешната стратегия. Най-вероятно сама е изявила желание, но сега ще прехвърли вината на мъжете как може да се съгласят да сложат жена да минава този елемент.

# 148
Колкото да е елегантен Миро, лицето му е напрегнато докато минава колелото,чете се усилие. Калин видимо се кефи, с една такава усмивка, забавлява се.

# 149
Хубаво хвалите Калинчо и Мирко КанадИцЪ,но къде забравихте Чикагото,който също го мина два пъти. Той даже на арената се шегуваше с това.

Общи условия

Активация на акаунт