💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 33 119
  • 923
  •   148
Отговори
# 150
Днес Ръждавичка е неузнаваема. Цялото племе разчита на нея, а тя не може да го мине. Интересно ми е на кого ще мрънка като отидат на изолатор. Не вярвам да си признае грешките днес и да си каже, че не се справя добре в битката.

Е, да де, ама за Ръждавичка казваме, че е най-силната от жените, а не най-силният играч изобщо. Някоя друга жена да успя да мине?

# 151
Зелените извъртяха 4 поста и сега може всеки да минава. Не е ли така? Нещо не можах да разбера тук спора.

# 152
  • Някъде там...
Хубаво хвалите Калинчо и Мирко КанадИцЪ,но къде забравихте Чикагото,който също го мина два пъти. Той даже на арената се шегуваше с това.

ПОхвалих го, похвалих. Даже първо него. Simple Smile И дънерите му не са гурме.

# 153
Зелените извъртяха 4 поста и сега може всеки да минава. Не е ли така? Нещо не можах да разбера тук спора.

Така е, ама никой не слуша.

# 154
И понеже продукцията и Павката продължават да ми навират в лицето колко добър е Миро, аз много го следя. Признавам му колелото, но после…ми той едвам се дотътри до варела.

И все пак дори и аз мисля, че Лечителите трябва да отидат на резиденция. Сапунджиева е останала едно джезве кокали.

Но стискам палци за една напрегната и равностойна битка до самия край.

# 155
Траян успя ли да мине колелото?

# 156
  • някъде другаде
Ръждавичка иска да мине за да е единствената жена , която е успяла да го мине

# 157
Феномените трябва на ръце  да носят Калин

# 158
Калин с тези рани на ръцете пак вдига тежкия дънер. Ще му се отворят пак раните.

# 159
На Павел говорят ли му глупости в ухото или той сам си измислят заглавията във вестника наречен Игри на волята хахаха?

# 160
  • На Изток от Рая
Феномените изринаха 90 кг дънер по-бързо от варела на Миро и Траян, ама те си го бяха подготвили, просто няма кой да им мине колелото

# 161
  • Някъде там...
Ами удоволствие да го гледаш Калин. И пак пое най-тежкото досега в битката. Дано не си нарани пак ръцете, не са зараснали още.
Хайде, Лапунов!

# 162
Гадна е продукцията. Хората са емпати и винаги са симпатизирали на слабите. Ако сините спечелят, ще ги изядат живи. Ще има ,,нормално, те са яли, а другите са гладни". Какво са виновни, че се справят по-добре.

# 163
  • В Града на липите
На Мирко подмишничките му били контузени, затова вади гурме дънерчета.
На Калин раните от миналия път няма нужда да ги броим Grinning
Естествено най-тежките дънери. Ако можеше и по два, ама е против правилата.
Томи вади същия дънер три пъти по-дълго.
Ами за хвалене си е пък Grinning

Браво и на Лапунов.

# 164
Хубаво хвалите Калинчо и Мирко КанадИцЪ,но къде забравихте Чикагото,който също го мина два пъти. Той даже на арената се шегуваше с това.

ПОхвалих го, похвалих. Даже първо него. Simple Smile И дънерите му не са гурме.

Гурме... хаххахахахахахахааааа... Великолепен млад мъж!

Общи условия

Активация на акаунт