💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 42 329
  • 1 285
  •   20
Отговори
# 270
  • На Изток от Рая
Павката обаче услужливо подсказва на Лечителите, че думата им е грешна, а за Феномените мълчеше.
Хем се радвам за Феномените, но ми е жал за Лечителите, не е човешко това, поне стопанство да беше

# 271
  • Be realistic - plan for a miracle.
“Ам дай да умираме” (Дино)
Заради злобата на Пекин най-вече се кефя че изгубиха. И затова, че са племе главно на ганьовци, колкото и да са добри някои от тях по арената.
Браво на Феномените!! ❤❤
Ама според мен е време да отворят Стопанството пак. Една година така бяха направили, двете локации бяха Резиденция и Стопанство.
Стига с тоя депресиран глад.

# 272
Продукцията ви издействаха 30 мин преднина, какво повече да направят за вас, Лечители ...то повече няма накъде, колело над басейна, дънери по 90кг, каква битка да ви измислят?

Дино се изтърва - "хората ни дадоха победата в ръцете". Какво ли значи това?

# 273
  • Някъде там...
Ох, хем се радвам за сините, хем ми е много жал за зелените. Горките хора. Дано им измислят с какво да ги захранят.
И очаквам сега наказание от продукцията за Сините, защото разсърдиха Боговете на игрите, пак не стана по сценарий...

# 274
Жените в синьо хубаво да си помислят кой скатава и кой наистина е силен.
Мъжете изнесоха битката, всеки един от тях имаше ключова роля в победата.

# 275
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Продукцията евала, зелените са по-зле от конц********и, те вече са станали само зъби и кости. Еми неприятно ми е за гледане. Едните охранени дотам, че едвам минават препятствията, другите умрели от глад и те едвам се влачат, кое му е забавното на това.

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 22:11 от Jess!

# 276
  • В Града на липите
Ама Дино си го каза: Хората ни дадоха победата в ръцете, ние я хвърлихме и викаме: Не я искаме.

# 277
Дино сам го каза, дадоха им победата в ръцете.

# 278
  • Варна
Ох, Ленорката пак почва!

# 279
  • София
Оффф айде стига с тая Радостина

# 280
  • У Диспансера ...♥♥♥
Направо не е човешко това, пак на тоя изолатор, те горките ревнаха направо. Ето и Лапунов каза браво на Ивайло, че е познал думата. Тая Ралица какво им начуква канчетата, на хората им се реве.

# 281
Павкааааа , поне едно браво и на Кристиян да беше казал не само да го хокаш ( заслужено между другото ) но днес и ако той се беше запънал на пустото колело не знам дали биха направили обрата
П.С. и докато пиша коментара Павката го похвали за което евала браво.

# 282
Пекин нещо замлъкна Simple Smile
Време е да върнат стопанството ?!

# 283
Ех, Лапунов. Черен си им на продукцията.

# 284
  • София
Аз съм си син феномен и въпреки това ми е много гадно за зелените клетници.
Павел ги хока сега с право.

Общи условия

Активация на акаунт