💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 31 933
  • 892
  •   104
Отговори
# 315
  • София
А ще ме прощава "канадската сила" и неколцината му фенове, ама с Траян и варела само имитираше дейност. Ту се подпираше на колене, уж едва дишайки, ту с два пръста го носи. На мястото на Траян щях бая да се нервирам.

Ръцете са му в ужасни рани от битката с дънерите и щурвала.
Опитва се доколкото може да се пести. А и няма резиденция за него, та да му зараснат по-бързо раните.
При тези условия на Изолатора е по-трудно.

# 316
90 % Лапунов изгаря.. продукцията направи цяла битка за Лечителите, която не можаха да спечелят. Сега по някакъв начин трябва да отслабят Феномените щото иначе сините ще си откарат до фкнал на резиденция... Утре вместо Лапунов да готви , ще сготвят те него на бавен огън.

# 317
Ще има женско парти утре вечер на Резиденцията.

# 318
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Тия гадове ще сготвят Лапунов, който хем е силен и отборен играч, хем е по-интересен и нестандартен от повечето участници и ще оставят блатната и бялата патка да стоят в игрите. Безмълвна съм, продукцията няма да миряса докато не съсипе оригиналните сини.

# 319
Познахме, директна елиминация.
Битката е равностойна, но Томи е гладен, а Лапунов е сит. Освен това Лапунов е по-нисък и би трябвало да има леко предимство на лодката.
60 на 40 за Лапунов като елементи, но реално си е 50 на 50.
Сори, но прогноза няма да правя. Тото не желая да пускам.
Иначе ще стискам палци на Лапунов.

Без да знам вътрешна информация просто гледайки как от известно време нападат Лапунов , че се е криел и бягал от отговорност си водеше сценария към такава битка за елиминация и раздяла с Лапунов , дано да греша но знаците от " Бога на игрите " сочат това и ще е жалко за Лапунов.

# 320
Ужасно развитие за пореден път. Сините стагнираха с толкова плюскане, щеше да е къде къде по-интересно за предаването да отидат малко в изолатора. Ако не си бяха натресли Радка и Пиратка в племето, скуката щеше да е като в час по математика. Зелените изнасят сезона досега, дано тая седмица се елиминират един-двама от скучните сини, че иначе хептен затъват нещата.

# 321
90 % Лапунов изгаря.. продукцията направи цяла битка за Лечителите, която не можаха да спечелят. Сега по някакъв начин трябва да отслабят Феномените щото иначе сините ще си откарат до фкнал на резиденция... Утре вместо Лапунов да готви , ще сготвят те него на бавен огън.

Явно това ще е причината, защото зелените няма как да спечелят срещу този състав на сините.

# 322
Не харесвам Томи, но ще се давам поне един син да си замине. Най-после и на тях да им тръгне назад. Без Лапунов стават по-слаби и нещата ще се обърнат в полза на зелените.

# 323
Хайде стига с това за гадната продукция. Амазонките от предния сезон все бяха на реката, Радостина 7 седмици на блатото, Раду колко време изкара там? А Симеон на островът на отшелника? Днешната битка беше изцяло направена за Лечителите, а те сами се биха и то след 100 подсказки.  Каквото сам си направиш и друг не може да ти го направи.

То и Дино си го каза на синхрон: “Направо ни дадоха победата в ръцете и ние я захвърлихме”

# 324
  • София
Сега се разбира за кои двама играчи на продукцията не им пука - това са Лапунов и Томи.
Много ми е любопитно дали ако Калин и Мирослав бяха капитани щеше да има директна елиминационна.

Преди 2 години така си промениха решението и оставиха Алекса в играта, когато загубих с Виктория великата/легендарна битка с плочките от Лефтеров и Фифо.
И за това по-късно го отнесе Генчо в битка със сложен пъзел срещу кралицата на пъзелите тогава - Жени Джаферович.

# 325
Утре очаквам и победа на Лапунов. Те Лечителите съвсем ще останат без играчи. Другата седмица ще са петима като гледам какво се случва. То не е за първи път така де. И в миналите сезони, накрая са оставали 6-7 човека в едното племе и около 3-4 в другото. Така че очаквам към сливането към топ 9, Феномените да си останат поне петима, а Лечителите трима.

# 326
  • София

Ръцете са му в ужасни рани от битката с дънерите и щурвала.
Опитва се доколкото може да се пести. А и няма резиденция за него, та да му зараснат по-бързо раните.
При тези условия на Изолатора е по-трудно.

Е, че Траян още си ходи с бинтовани предмишници, да не е в по-добро състояние?!
Не, не можеш да ме убедиш, извинявай! Grinning

# 327
Лапунов пак  ще играе бос.
Имам гадното предчувствие, че ще се разделим с Лапунов. Много ще липсва. Много.
От две седмици го нареждат, явно поне ще го изпращаме с чест и похвали.
И аз такова чувство имам. Дори Ръждата каза, че ще е елиминационна и е шанс да се отърват от Лапунов скатавката (ама иначе за Наталия да бил ходел) Тази жена има раздвоение на личността направо, не мога да я гледам чак вече. Само да ми бутнат самурайчето слънцеяд и не знам...ще спра да ги гледам. Тези жени не мога да си го причиня да ги слушам, а и без звук пак са ми ...неприятни и за гледане вече. Чак за финала ще се включа , ако Лапунчето ми отпадне. Промото ме притесни нещо...((

# 328
  • София
Ако за миг погледнем отвъд чистите симпатии (които при болшинството, както и при мен са насочени към сините), трябва да признаем, че Лапунов мина трети път по трасето, преди една Николета да мине дори първия път, а правилото черно на бяло е че всеки трябва да е минал поне по веднъж преди да запчнат да повтарят.
А за капитанската елиминационна стана ясно още преди 3-4 седмици: в момента(която и седмица да се падне) в който сложат Лапунов капитан (моля ви се, предателката Ръждичка имала едно такова "вътрешно усещане" за това) то тя автоматично става елиминация. Е поне за нас зрителите остава да гледаме "Страстната седмица" Joy

# 329
  • тук и там
Ай,по всички изглежда,че Лапунката ще си ходи.Дано греша,но тези сълзи на Томи дето ги дадоха ,не вещаят нищо добро за Лапунов.Това една свястна жена няма,една Ръждавичка харесвах,но като гледам как започна да играе с РадостинЯ и вечно обърканата девойка и тя взе да не ме кефи.
Пекин и Сапунджиева днес нищо не направиха,за всичко бяха мъжете-минаваха по два,три пъти и накрая пак те сухи излязоха.То и синьото племе нямаше жена,която да мине,но поне Ръждавичка си личеше,че си дава зор.РадостинЯ хич и не си даде зор на трасето.

Общи условия

Активация на акаунт