💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 31 654
  • 885
  •   117
Отговори
# 330
Русите кифли остават да се разхождат по терен, а Лапунката ще го сготвят, идва ми да крещя....супер несправедливо ще е. И промото е направено, че уж Томи отпада.

Лапунов до сега не е бил на елиминация, нали? Сините не биха го номинирали...същата работа като с Чикагото, и той милия вече не е същия - няма и да видим повече истинския Чикаго.

Тези манипулации не са добра телевизия - отвратителни са, смятат зрителите за малоумни, гаврят се с хората по всякакъв начин. И не, не е за парите накрая, но поне хората да отпадат с чест, а не смачкани от продуцента.

# 331
Махането на Чикагото рани сините, но раните заздравяха. Махането на Лапунов ще ги рани смъртоностно. Вече няма да има отбор. Всеки сам за себе си.
Вкючително и Ръждавичка.

# 332
И аз мисля, че Лапунов ще спечели. Това е игра точно като за него, трябва да си много спокоен и да не бързаш. А Томи ми изглежда нервак, определено му е подействала зле на психиката думата елиминационна.
Ако няма силен вятър, Лапунов трябва да спечели. Стискам му палци,заслужава да е на финал!

# 333
Махането на Чикагото рани сините, но раните заздравяха. Махането на Лапунов ще ги рани смъртоностно. Вече няма да има отбор. Всеки сам за себе си.
Вкючително и Ръждавичка.

Много тъжно, много

# 334
  • софия
Дамммм, със сигурност Томи и Лапунчето не ги спрягат за финалисти.
За Томи ми е все тая, ама Лапунов не мога да го прежаля толкова рано Cry

Утре съм на Трейтърс и първо тук ще прочета.
Стискам палци за Слънцеяда. Ама страх ме е, още от началото го видях - на трасе е машина, но пипкавите компоненти всъщност са му най - слаби , на  синьото ни дзен шаманче. Blue Heart
Уффф, дано спечели Лапунов, но дитирамбите на Ралица сякаш възхваляват Томито.
Да връщат стопанството тия идиоти. Зелените са кожа и кости.

Изолатора да го пълнят, ако има отпаднали Слънцеядни и други подобни Grinning

# 335
Ако за миг погледнем отвъд чистите симпатии (които при болшинството, както и при мен са насочени към сините), трябва да признаем, че Лапунов мина трети път по трасето, преди една Николета да мине дори първия път, а правилото черно на бяло е че всеки трябва да е минал поне по веднъж преди да запчнат да повтарят.
А за капитанската елиминационна стана ясно още преди 3-4 седмици: в момента(която и седмица да се падне) в който сложат Лапунов капитан (моля ви се, предателката Ръждичка имала едно такова "вътрешно усещане" за това) то тя автоматично става елиминация. Е поне за нас зрителите остава да гледаме "Страстната седмица" Joy
Аз не мога да разбера защо толкова се вманиачават по тези женски коалиции.
Ръждичката имаше трима души, които никога нямаше да гласуват срещу нея – и от самото начало го доказаха. Вместо да държи на тях, тя ги предаде за две, които нито имат стратегия, нито някаква сложност в играта.
И най-нелогичното – махна Лапунов, който на арената буквално ѝ мина трасето, докато Николета и Радостина едва се влачеха. Жалко, защото за мен на Лапунов му беше рано да си тръгва – спокойно можеше да стигне поне топ 8, ако не и по-напред.Поне ако искат да чистят мъже махай Крис махай Иво ,маха ти mvp na играта днекса.

# 336
Ако за миг погледнем отвъд чистите симпатии (които при болшинството, както и при мен са насочени към сините), трябва да признаем, че Лапунов мина трети път по трасето, преди една Николета да мине дори първия път, а правилото черно на бяло е че всеки трябва да е минал поне по веднъж преди да запчнат да повтарят.
А за капитанската елиминационна стана ясно още преди 3-4 седмици: в момента(която и седмица да се падне) в който сложат Лапунов капитан (моля ви се, предателката Ръждичка имала едно такова "вътрешно усещане" за това) то тя автоматично става елиминация. Е поне за нас зрителите остава да гледаме "Страстната седмица" Joy
Добре де, защо точно Лапунов е трън в очите на продукцията не разибрам. Добър е на терен, раздава се за племето, не е конфликтен, дори има шанс за финал, какво им пречи точно той , а не някой друг...
С какво толкова разлюти генерал Ръждива, да не е ходила да се жалва на продукцията , какво става ...май всичко идва от Ръждето, толкова злоба избълва срещу Лапунов, че...направо се дави от ненавист, а той милия само се чуди как да и угоди.

# 337
  • Буркина Фасо
90 % Лапунов изгаря.. продукцията направи цяла битка за Лечителите, която не можаха да спечелят. Сега по някакъв начин трябва да отслабят Феномените щото иначе сините ще си откарат до фкнал на резиденция... Утре вместо Лапунов да готви , ще сготвят те него на бавен огън.

Явно това ще е причината, защото зелените няма как да спечелят срещу този състав на сините.
кой им е виновен на зелените, че днес сами се победиха?  продукцията им нареждаше да се бавят и да не решават?

# 338
Тъпата продукция сготвиха Лапунчето.Ужасна ,ужасна продукция.Гледам и в анкетата "шампиона на народа " този сезон само с два гласа.Този ще има по малко гласове от Алексата и Мартин взети заедно накрая.

# 339
  • Някъде там...

Утре ще върна по тв и ще изброя двойките за двете племена. Аз изпуснах и Сапунджиева кога мина. Павел е там уж да следи за правилата, а то пак беше хаос. Лапунов всеки път беше с различно другарче - Калин, Ивайло и май Радостина.

# 340
Аз не мога да разбера защо толкова се вманиачават по тези женски коалиции.
Ръждичката имаше трима души, които никога нямаше да гласуват срещу нея – и от самото начало го доказаха. Вместо да държи на тях, тя ги предаде за две, които нито имат стратегия, нито някаква сложност в играта.
И най-нелогичното – махна Лапунов, който на арената буквално ѝ мина трасето, докато Николета и Радостина едва се влачеха.
Не знам какво й е в главата на Ръждето. Аз въобще не мога да я разбера. Коалиция с двете жени, а не коалиция с Лапунов, Калин и Алекс, които са нейните хора, доказали се във времето и абсурд да я предадат. А тя зорлем искаше жените, та жените. Направо зорлем!
Ръжде, Ръжде, много ще се изненадам ако тази стратегия те доведе до другаде, а не до кривата круша.

# 341
  • София
Вкючително и Ръждавичка.
Тя Ръждавичка вече е поела по пътя на "предателството". Дано поне си спази уговорката с Калин!

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 01:43 от Reinа

# 342
  • София
Добре де, защо точно Лапунов е трън в очите на продукцията не разибрам. Добър е на терен, раздава се за племето, не е конфликтен, дори има шанс за финал, какво им пречи точно той , а не някой друг...
С какво толкова разлюти генерал Ръждива, да не е ходила да се жалва на продукцията , какво става ...май всичко идва от Ръждето, толкова злоба избълва срещу Лапунов, че...направо се дави от ненавист, а той милия само се чуди как да и угоди.
Тук май си отговори сама. Joy

Утре ще върна по тв и ще изброя двойките за двете племена. Аз изпуснах и Сапунджиева кога мина. Павел е там уж да следи за правилата, а то пак беше хаос. Лапунов всеки път беше с различно другарче - Калин, Ивайло и май Радостина.
Зелените са 7, което значи на 4-то минаване някой трябваше да мине втори път, това беше Чикагото със първото минаване на Сапунджиева. Преди това бяха минали Томи+Дино, Чикагото+Траян и Канадеца + Китайската докторка
Докато при сините бяха:
1-во Калин и Лапунов
2-ро Крис и Радка-Пиратка
3-то Лапунов (за втрои път) и Ивайло
4-то Калин (втори път) и Алекс
5-то Лапунов (3-то минаване) и предателката Ръждичка
6-то Крис(втори път) и Забравета

# 343

Искам да питам къде е съфорумката, която хвалеше Мирослав колко бил умен и колко вагона книги бил прочел? Защото на думата никак не пролича.
Тя, съфорумката, се хвалеше тя колко вагона книги била прочела...
А ти май обърка Миро с Томи. Wink Нищо, де, то като дупе и гащи.

# 344
  • На Изток от Рая
Павката с патос каза браво на Алекс, Ивайло и Калин, че наредиха пирамидата, а Лапунов, че 3 пъти мина колелото и изкопа тунела под Ламанша, не важи. Сините точно колелото им беше препъникамъка, не че Калин нямаше да мине 3 пъти, но Лапунов се доказа като силен участник и капитан, на което племето може да разчита. Ако утре отпадне и Ръждавичка е доволна и пожелавам само изолатори, Калин ще го преживее.

Общи условия

Активация на акаунт