💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 29 299
  • 852
  •   107
Отговори
# 435
Сега прочетох коментарите от снощи. Много са ми чудни тези за оялите се и надебелели сини. Те какво да направят, че са по-добри (даже и дебели), да спрат по терена и да чакат зелените да спечелят ли? И аз исках зелените да захлебят малко, ама то като не става, не става.

Лапунов е пътник според мен. Продукцията чуе ли коментари по адрес на някой, че се скатава, веднага му подготвя елиминационна. Зелените жени така тролиха Иван, стана капитан и хоп - елиминация. Същите приказки за Лапунов, стана капитан и изненада - пак елиминационна. Още като го избраха, ми беше ясно накъде отиват нещата, просто чаках промото да го потвърди. Бива да ни изненадват отвреме навреме от продукцията, но те толкова си могат.

# 436
Мисля си как сценаристите и режисьорите на предаването явно не са особено кадърни - игрите се снимат месеци преди да се излъчат по тв, имат цялото време на света за едит, но пак не успяват са нагласят настроенията на публиката и сега какво се оказва - женските коалиции пак ще са мразени, потенциалния победител никой не го харесва, чистят се истинските любимци на хората без време. Психолозите ли са им зле, не мога да разбера. Или самата продукция се стреми да е злодей и да бута напред злодеи, за да дразни и ядосва зрителите...

Калин все повече ми харесва - не само почти няма слабо място (даже на повечето елементи е най-силен, а на няколко просто е средна работа, но пак не са му слаби), ами е и много спокоен, разсъдлив. Вчера като видяха, че са объркали няколко букви на задната страна на арката - другите се засуетиха като мухи без глави, а той спокойно вика "бутайте, ще го почнем отначало". Хладнокръвен, не е припрян изобщо, запазва чист разсъдък и в най-напечения момент.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 11:20 от ts_mira

# 437
  • София
Много моля без спойлери в темата! Simple Smile

Реално и това за победителя е само хипотеза, не е сигурно, макар че според мен е с над 90% истинност. С оглед предните години и начина по който изведнъж всичко гръмва и се говори за това...
За поредна година - слаб 2 за екипа на Игрите що касе най-важната тайна.

Иначе явно нищо друго не се знае, така че като цяло това е сезона за който се знае най-малко. Тук плюсче ама малко.

Моля, дръжте положениеро. Simple Smile
Остана грубо месец до финала.

# 438
Пекин обаче отново хвърли вината върху "Тримата от запаса". Траян и Чикагото били виновни за загубата. Готова е и на черното да каже бяло, само и само да изманипулира. Ако се стигне до зелени номинации, виждам Чикагото и/или Траян на пангара.

Това си е тактика (Тръмп е ярък пример за нейното прилагане) - каквото и да се случва, не падаш по гръб, не се признаваш за виновен или сгрешил, не даваш стъпка назад. Изпробвала съм я няколко пъти и работи без погрешно. 😀

# 439
  • София
diavolo, все пак можеше да си спестиш стойността на процентите "достоверност" Joy
И да знаеш, в спойлерната тема гарантираният максимален процент е 86%, така че ти с твоите над 90 ще си звездата там Stuck Out Tongue Winking Eye

# 440
Стисках палци за сините снощи. Първоначално си мислех, че няма да е зле да има размяна и зелените също да се поотъркат в резиденцията, но в течение на играта установих, че просто не мога да им симпатизирам изобщо. Първо плаващите правила за минаване с колелото. Там никой не е наясно кога, дали и как може да има смени и наказания. От сините всички се опитаха да минат, дори Радостина и Николета пробваха. За зелените нямаше такова нещо. Чикагото мина втори път, а Траян, Томи, да не говорим за жените, изобщо не се бяха хващали за колелото. Играта си беше нагласена за Лечителите и браво на Феномените, че дадоха отпор и в крайна сметка взеха битката.
Лапунов беше логичен избор за капитан. Там няма какво да добавя, а че мотивите на Ръждавичка са подмолни, е отделен въпрос. Надявам се, че той довечера ще победи. По-силен е от Томи, стискам му палци да има и късмет, че той си е важен в игрите.

# 441
Koлкото и да е жалко за зелените, че за поредна седмица ще са в мизерията, те наистина толкова си могат. На сините им взеха Траян и Чикагото, напълниха ги с контузени, ветерани, женски котви и те ПАК са първи. Но ако и Лапунов замине, виждам как триглавата ламя ще висят на изолатора до второ пришествие, докато изпращат мъжете на битки.

# 442
  • Някъде там...
Аз си пуснах днес повторението, за да видя точно тези правила.
Павел им каза, че могат да чакат да ги затворят зелените с една обиколка и тогава по колелото да минат хора, които вече са го минали веднъж. Или, докато чакат, да се пробват да минат тези, които не са го минали успешно. Тогава тръгна Лапунов. Той беше минавал веднъж трасето, но без колелото, Калин беше с него.
Та явно правилото за повторението е било за колелото, не за трасето като цяло.

Павел - "А погледнете какво прави Чикагото! Мисля, че чух този  дънер да плаче."

Всеки сезон на елиминационна капитанска отпада по един любимец на публиката. Явно е тактика. За Генчо и Радостин се сещам веднага, а имаше и други симпатични образи, сготвени по този начин. Затова и така се притесняваме масово, че Лапунов е пътник.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 11:22 от Жабче

# 443
За мен всеки от сините, в т.ч. Чикагото, са находка този сезон. Ръждавичка колкото е добра на терен- толкова ще се окаже куха лейка. Щото спортсменството и задкулистната игра на публично ниво не се свързват. Звучи почти като Пекин снощи- "препиши"... Но Пекин го прави някакси в името на племето да не гладува и да бедства, а Ръждавичка е непочтена. Видя се , че Лапунов се раздаде. Изобщо ми идва една не много феминистка мисъл наум- направихме си мъжете и младите достойни момчета на маймуни. (какво беше и това за жената и любовниците на Ивайло- толкова ниско да паднеш- като знае, че ще се излъчи по ТВ и жена му ще гледа. А тези любовници може да са били от ученическите му години, а сама кок прозвуча- развратник...) Видя се, че тази, която сама себе си нарича "генерал" също не може всичко. Останаха 5 жени и нито една свястна. Като майка на син- горкото ми момче, от какво трябва да избира... Злобни, мнителни, подмолни, самозабравили се интригантки. Ето това е наистина опасно, макар че става дума само за игра...

# 444
  • тук и там
Женските образи са доста кофти в игрите.Интригите са на макс,правят мизерии не само на мъжете,но и една на друга.Пример-Карина и историята с Лъчезар и Койджикова,това като се има предвид,че и двамата имат половинки навън,които ги гледат.Сега за Ивайло,за доктор Петров и някакви поршета май пак имаше нещо, дето са споделяли разни работи в разговор с другите  когато ги няма камерите и после някой го изтропа ,но така,че да злепостави участника..Та ако това са жените,не знам ..много отрицателен образ си създават..

# 445
  • София
Истината за правилата снощи е че продукцията сгафи тотално.
Да, самата битка беше предварително наредена за зелените и напълно беше планирано сините да закъсат на тая грозотия (колело или квото там). Само че след това някой някъде не прецени, че е възможен обрат и затова пуснаха сините да си правят смените кой както дойде за да има все пак някаква битка (но не са очаквали че ще успеят да наваксат и че зелените ще се забавят толкова на арката. Да така е, дори и нагласените битки не винаги излизат, един гол в 96-та минута може да обърка и най-добрия отбор).
Ако си бяха сложили в началото ясни точни правила: като например 4 (3 или колкото там) различни от всяко племе трябва да минат по това колело, такива проблеми нямаше да има и може би сините щяха да се разпределят по-добре.
Нищо, на следващата битка продукцията ще се постараят повече Joy

# 446
  • София
В интерес на истината и аз се разочаровах от думите на Ръждавичка, че съзнателно го избира за капитан с идеята едва ли не да отпадне ако е елиминационна или да се докажел.
Но това генерално няма да промени мнението ми за Генерала и продължава да ми е номер 1 в сезона.

И искам все пак да споделя за втори път едно нещо.
Ако продукцията те е нарочила (зависи и от степента разбира се) измъкването е почти невъзможно.
Лапунов рано или късно щеше да стане капитан. Било тази седмица или следващата или по-следващата. Ф4 си се редуват. Реално сега наистина си беше негов ред. Едното от капитанствата на Ръждавичка не бяха планирани така да се каже.
Просто продукцията чакаше момента и веднага сложи картата директна елиминационна. Ако не се лъжа тук в темата отдавна го предрекохме, защото си е повтарящ се модел.

# 447
  • София
Снощи гледах малко отгоре отгоре първата част на епизода, преди битката, но все пак подочух някои приказки в женската стая, които не ми харесаха. Наистина не мога да разбера Ръждавичка на този етап от играта - защо предпочита Николета  и Радостина пред Алекс и Лапунов и от какво е породено нейното недоволство спрямо Лапунов? Мислех, че преди и в обединеното племе ще видим силна четворна коалиция от оригинални феномени и много исках да се случи така, но Ръждавичка пое в друга посока, за съжаление. Все още много я харесвам, но вече не мога да я разбера.
Довечера стискам палци за Лапунов, но мисля, че няма да е той победителя в този капитански двубой и не защото Томи е по-силен. Най-вероятно на Томи ще предложат храна за племето, че те са вече живите мощи горките. А за Лапунов ме е яд и ще съжалявам ако наистина се случи така. Все пак стискам му палци и се надявам, че лошото предчувствие ме подвежда.

# 448
  • София
Алекс също не харесва особено много Лапунов, което вече наистина ми е странно.
Айде жените донякъде ги разбирам.
Алекс не спира да го тропа на синхрони. И не от вчера. Захапа го дори за изометрията по двойки, когато останаха последни с Дино и Миро.

# 449
  • София
Пекин - "Падни бе! Йес!" Triumph

ПекинА тотално ми се срина, тотално. Хем я подкрепях в докторските войни, язък.

Общи условия

Активация на акаунт