💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 25 373
  • 777
  •   120
Отговори
# 450
Попитах ИИ „Как се нарича, ако една жена е всезнайка, на 23 години, съди всички и за всички има мнение и високо самочуствие?“
Ето отговорите, които получих за Ръждавичка:
Разговорни / ежедневни изрази:
•   Всезнайка – най-пряко казано, човек, който мисли, че знае всичко.
•   Надменна / високомерна – ако подчертано гледа отвисоко на другите.
•   Самовлюбена – когато прекалено много се възхищава на себе си.
•   Съдник на всички – човек, който постоянно оценява и критикува другите.
•   Инфлуенсърски тип / “всичко знам” енергия – по-модерен израз за млади хора с прекалено мнение за всичко.
Психологически черти (ако търсиш по-сериозен термин):
•   Нарцисизъм – завишено самочувствие, нужда от възхищение, липса на емпатия.
•   Комплекс за превъзходство – подсъзнателна нужда да се чувства по-добра от другите.
•   Неувереност, прикрита с арогантност – често високото самочувствие е защита.
Ако търсиш шеговит израз:
•   “Млада философка на живота”
•   “23 години опит в абсолютно всичко”
•   “Мини професор по вселената” 😄
Искаш ли да направя един персонализиран, остроумен “опис” (като биография или Tinder описание) за такава жена — в забавен стил, сякаш е герой от сериал?
Вариант 1 — саркастично Tinder био:
Сертифициран експерт по чужди животи 💅
Имам мнение по всичко – от квантова физика до твоите отношения.
Обожавам да съдя хора, които не са на моето ниво (а те са много).
Обичам себе си и… малко по-малко – теб.
Swipe right, ако можеш да понесеш истината (моята версия на нея).
Вариант 2 — като герой от сериал:
Име: Симона „Всезнайката“ Ръждавичка
Възраст: 23
Професия: Неофициален експерт по абсолютно всичко.
Хоби: Да обяснява неща, които не си питал.
Любим цитат: „Аз просто казвам каквото всички мислят.“
Слабост: Няма такава. Или поне тя така казва.
Вариант 3 — като епичен герой в пародия:
В древните времена на социалните мрежи се роди тя —
Лейди Мнението, пазителка на последната истина.
С оръжие: сарказъм.
С броня: самочувствие.
Слабо място: хора, които не са съгласни с нея.
И до днес броди из коментарните секции, раздавайки правосъдие и житейски уроци.

# 451
Алекс конкретно, поне според мен се подразни на Лапунов още преди няколко седмици, като обсъждаха капитанството и той искаше да остане в мъжете, правейки Калин капитан за трети път и на теория Лапунов беше съгласен, но на практика подкрепи Ръждавичка, не че и Калин не гласува за нея тогава. Но Алекс още от началото се мъчи да го играе малко сив кардинал и не го кефи много различната гледна точка.

# 452
Много моля без спойлери в темата! Simple Smile

Моля, дръжте положениеро. Simple Smile
Остана грубо месец до финала.
  Викаш,да се правим на ни чул ,ни видял 😂
 Аз дето никъде другаде не ходя и чета разбрах вече

# 453
За гадните изказвания на синхрони на Ръждавичка съм съгласна. Обаче да ги обвиним, че точно сега са сложили Лапунов капитан е нелепо. Той уж много искаше седмици наред, но все оставяше друг преди него. Сега вече нямаше кой друг да иска поста. Трябвало да е капитан преди 2-3 седмици. Еми да беше настоявал и да беше станал. От Лапунов видяхме по синхрони, че иска, а на масата все казваше - О, няма проблем. И аз мога, ама нека е Калин/Ръждавичка. Сам си е виновен. Дори Гизем му каза, че е много пасивен. Абсолютно всички в племето, без Калин. Надали всички са злобни и в грешка.

# 454
Омръзна ми мине се време и пак да чета как Наталия злобно ритала с крак пясъка и казвала как трябвало Лапунов да я спасява. Толкова лесно ли се манипулира зрителя, че толкова хора повярваха на това. По него време, още  на съвета, продукцията реши да започне кампанията срещу Лапунов. Сцената с реакцията на Наталия за загубата и беше точно част от този план. Не мога да повярвам, че има хора, които наистина си мислят, че Наталия е искала да стига по-далече от способните и съплеменници.  Много бързо забравихте думите и на съвета как иска Лапунов, Алекс, Калин и Ръждавичка да продължат напред. Гледах и интервютата след отпадането. Жената си знае мястото. Беше максимално дълго в предаването. Отпадна точно на време преди фаза 2. Жената е с реална самооценка, за разлика от много други. На съвета искрено пожела успех на оригиналните сини.

# 455
Омръзна ми мине се време и пак да чета как Наталия злобно ритала с крак пясъка и казвала как трябвало Лапунов да я спасява. Толкова лесно ли се манипулира зрителя, че толкова хора повярваха на това. По него време, още  на съвета, продукцията реши да започне кампанията срещу Лапунов. Сцената с реакцията на Наталия за загубата и беше точно част от този план. Не мога да повярвам, че има хора, които наистина си мислят, че Наталия е искала да стига по-далече от способните и съплеменници.  Много бързо забравихте думите и на съвета как иска Лапунов, Алекс, Калин и Ръждавичка да продължат напред. Гледах и интервютата след отпадането. Жената си знае мястото. Беше максимално дълго в предаването. Отпадна точно на време преди фаза 2. Жената е с реална самооценка, за разлика от много други. На съвета искрено пожела успех на оригиналните сини.
Е, да де, ама тази сцена все пак си я имаше. Не беше нужно да я прави, ако не е искала.

# 456
  • София
Да,бих добавила и лаптопа.

# 457
  • Be realistic - plan for a miracle.
Възпитаник на НАТФИЗ и актриса си е все пак, макар и куклена Wink

# 458
Откъде дойде това срещу Лапунов тъй и не разбрах. На мен ми изглежда добро,спокойно и можещо момче. Сега, като не се тупа в гърдите и навира за всяко нещо ,защо трябва да е проблем.  Така ми е писнало от много активни,надъхани, многознайковци за всичко . Защо тихите хора са все етикирани или за смотани,или за  егоисти, темерути и подобни.
  Ако си тръгне момчето ,ще е с достойнство ,проблема е ,защо остават двете сини клявки, язък.
  А ако Ръждавичка предаде Калиновата завера ,няма как да пледирам за жените в тоя сезон.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 13:00 от araselia

# 459
Мдаа, продукцията явно успешно е прокарала становището че Лапунов е безхарактерна скатавка.

Но какво точно се очакваше от него? Да тропа по масата, да се налага? Виждаме, че дори топ играчът Калин не се докопа до капитанство първият месец, а Чикагото до миналата седмица не беше виждал капитанство. И те ли са слаби играчи или са безхарактерни и страхливи? Не може ли просто да приемем, че на някои хора им е такава натурата - работят тихо, отборно и ефективно, не искат всичките лаври за себе си. Ръждавичка колко резиденции щеше да види без Лапунов в племето?! Щеше ли да бъде конкурентноспособна на капитански битки гладна и изнемощяла от Изолатор?

Направо не е истина как може да се обърнеш така срещу човек, който ти е показал единствено лоялност и подкрепа. Не е от спортна злоба или защото човекът не се представя добре - от неблагодарност, липса на достойнство и кофти характер е...

# 460

Миро много ме радва. Прехвърли топката към Чикагото за пъзела много ловко. И после на синхрона:
" Решаваме да са тримата мъже, защото са най-високи, най-яки и знам, че там трябва да се държат кубове и най-вероятно има риск да паднат" А той не е по рисковете 😂😂😂

# 461
Първата битка, която превъртах много е тази от снощи. С много смесени чувства съм. На финала на епизода повече бях сякаш огорчена и отегчена от видяното.
Ръждавичка, Рада, Николина, Алекси, ПекинА, Томи, сигурно пропускам някого, които изливаха хейт по един или друг повод повече от тук, не виждат гредата в своите очи. Жалка картинка.

Довечера съм за Лапунов. Ще е без време похабен играч, ако отпадне той.

# 462
  • София
Като скорост Чикагото го минаваше най-бързо, но като правилна техника, вижте как се минава от Мирослав. Но това не значи, че е най-бързото.
Просто Чикагото си е феномен. Самороден талант някакъв извън матрицата.

А Калин изобщо не се споменава, мда.
Сега пък правилна техника, ти да видиш.

# 463
  • София
На второто минаване за малко да се изхлузи и си личеше, че полага усилия. При Миро между другото също се видя нещо подобно при второто минаване.
Единствено Чикагото нямаше грешка, но неговата техника лично мен не ме кефи. Иначе е много бърза и ефектна. Някои/той така минават и халки и обръчи, шак шак и бързо. Аз си падам по омнзи елегантен начин, ляво-дясно, използвайки инерцията, класическия маймунски подход. Този сезон ако не се лъжа най-добре го правят Калин и Ръждавичка.

# 464
  • София
Особено минаването на Ръждичка си беше по учебник: всеки път "елегантно" цопваше в басейна JoyJoyJoy
Въпросът е сега на финала какво ще правим, като сега и предателката хвана блатната болест.
Питам КОЙ (и не чакам отговор) ще им минава препятствията на "силните" жени във финалната седмица? JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт