💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 30 001
  • 865
  •   109
Отговори
# 465
Тук позволени ли са директни спойлери? То от седмица насам забелязвам вълна от коментари, с които се замислих, че някои вече знаят кой печели, но 2 стр. назад има чист спойлер.

Наистина тези килограми бяха нереални. Мъжете и на двата отбора ги видях да държат варела с пръсти :Д

Явно за някои са позволени.Зависи от процента на достоверност и дали навсякъде се говори за него.

# 466
  • София
Ръждавичка си остава ТОП за жена. Една от най-комплексните за всичките 7 години.
Колелото не е никакъв критерий за нищо и всякакви сравнения и препратки с миналото са абсолютно неоснователни и безпочвени, просто защото този елемент никога не е даван преди това.
Сега всички ще го тренират и вече някои ще го минават.
Иска се много сила в ръцете и пак правилна техника, за мъж (кадърен) винаги ще е по-лесно. Ръждето ако беше пробвала още няколко пъти щеше да го мине. Мина средата, другите жени и 2 метра не минаха.

# 467
Особено минаването на Ръждичка си беше по учебник: всеки път "елегантно" цопваше в басейна JoyJoyJoy
Въпросът е сега на финала какво ще правим, като сега и предателката хвана блатната болест.
Питам КОЙ (и не чакам отговор) ще им минава препятствията на "силните" жени във финалната седмица? JoyJoyJoy

Ми по-слаба е, жена все пак - 30% по-малко сила при равно тегло. А тя е и по-лека, значи наполовина и е силата. Освен това са и по-къси ръцете - трябва много да се набира за да се протегне и да стигне следващата дръжка. Та какво друго да очакваме от игра с еднакъв уред за мъже и жени? Не е вината в нея. Някоя друга жена да мина случайно?

# 468
Неслучайно в оригинала са жени срещу жени и мъже срещу мъже с двама победители накрая. Просто няма как жена да бие мъж, освен ако не вкарат масово Дечовци. И така всеки сезон жените обират хейта, защото драпат да стигнат по-далеч, а това може да стане само с коалиция, която да гони силните мъже. Изключвам, че Радостина попринцип си е нагла и изказването и как мъжете се скатавали, а жените ги носели на гръб, беше абсолютно дебилно Joy

# 469
Днес влизам в кухненската част на офиса и срещу мен Траян си яде обяда 😆 Аз вярно, че не ходя много в офиса, но не знаех, че сме колеги. Много е симпатичен наживо, жалко, че вече не е син и не мога да му дам колегиално подкрепа в игрите 😆

# 470
  • София
Ама как не си знаеш колегите, бре?

# 471
Абсолютно всичко сте казали само изтъквам една част от промото,къдета жените коментираха,че ще изплолзват някой мъж за техен щит🤢🤢🤢.
Не бяха ли много силни,защо им трябва мъж,който се скатава,ама сигурно това му е шанса да се докаже🤣🤣🤣.
Догодина предлагам да бойкотираме блатото нищо хубаво не излиза от него и Радостина счупи рекорда да развали цели 2 племена.
Представям си коментарите ако започнат успешно да чистят мъжете.
Съжалявам,че толкова спамя за нея,ама не мога да я трая,миналата година по същия начин ми беше Анита.

# 472
  • Be realistic - plan for a miracle.
Аз в предното ми работно място (IT) имах неограничен хоум офис, ходех три пъти месечно, а освен това бях маркетинг и нямах много-много общо с девовете, камо ли да ги знам по име. Даже и сега, когато съм по-често в офис, не е моето да си бърборя с колеги празни приказки и главно си гледам работата и се усмихвам вежливо без да фамилиарнича Grinning Та разбирам Морското момиче много добре.

# 473
  • София
Ето тримата отличници от снощи. 😊
Нека всеки сам за себе си прецени, кой как го минава. Вкусове всякакви.
На Миро гифчетата са две, защото от продукцията му проследиха почти цялото минаване, съответно е по-голям размер и съм го разделил на две, за да се публикува (максимумът е 5 мб. на файл).

Калин, Чикагото и Миро на колелото. 😎

# 474
След това изпълнение на Симона, не очаквате ли да постъпи по същия начин и с Калин?
Чудесно е да си играе играта, но може ли с толкова злоба да се изказваш?

# 475
Ивайло, Алекс и Калин ми направиха много добро впечатление вчера на арката. Дори когато объркаха думата и буквално се изравниха с Лечителите, запазиха абсолютно самообладание. Калин вика “Няма да стане, бутайте” и те бутнаха всичко, почнаха от начало, вървяха абсолютно паралелно със зелените, но бяха като бетон, хладнокръвни, не се поддадоха на напрежението, докато при Лечителите за съжаление мисля, че стана точно това накрая.

# 476
Чикагото е машина!

# 477
Мисля си как сценаристите и режисьорите на предаването явно не са особено кадърни - игрите се снимат месеци преди да се излъчат по тв, имат цялото време на света за едит, но пак не успяват са нагласят настроенията на публиката и сега какво се оказва - женските коалиции пак ще са мразени, потенциалния победител никой не го харесва, чистят се истинските любимци на хората без време. Психолозите ли са им зле, не мога да разбера. Или самата продукция се стреми да е злодей и да бута напред злодеи, за да дразни и ядосва зрителите...

Целта на продукцията не е най-харесваният да стане победител. Целта е да се гледа и да се говори повече за предаването.Ако всичко се случваше както на зрителите им харесва няма да е толкова коментирано.А виж сега когато не спечели който трябва колко повече се пише за това.

# 478
Хубаво де, ама освен Миро, Чикагото, Калин, то колелото го мина и Лапунов няколко пъти, да не пиша за другото.
Коя беше тази , дето коментираше пред камерите как някой се хвалил за любовниците си? Май пак Ръждата, ама може и да бъркам да не ме почнете пак, като злобна лелка тук.
Когато човек има себеуважение, то уважава и другите, вярно е. Ама тук какво да ги уважаваш, като с колите на доктора го изкараха какъв ли не, а той ги е купувал трошки, ремонтирал, продавал и пак купувал, защото му е хоби било и дори в гаража си няма нова кола. Това си било между него и Дино на масата шегичка и се разправяли как ще му подари следващата оправена кола да се фукал, а те го изкараха какъв ли не -Пекинката. Човекът беше отвратен при Гала, като е видял излъченото.
Сега обаче с тези грозни неща , да не говорим , че човекът освен жена има и деца....това е долно направо, а че трите се хилеха и нарочно го очерниха Ивайло викате да не го чоплим.
Какво за Наталия, да не би да не е истина как риеше и съскаше. Била бяла птица и тя, ами като е така как не я беше срам да стои и да ги дъни на всяка битка и да пее песни , това беше направо....после почна друга сценка, явно са и казали , че колкото и отвътре да и идва да смени тактиката. Не видяхте ли как се обра и почна да се прави на друга.
Всеки да си мисли каквото иска, всички виждаме нещата понякога различно, но.....не може да не сглобя нещата, а на черното-бяло не мога да кажа. Ръждата си е с такъв характер, тя няма да се промени, ще става по-зле с годините. Вече е сготвила Калин и не виждам на какво се радвате, че били тандем. Според мен прави Калин троянския кон при мъжете. Ще го използва за информация, ще я снася на онези и после ще удрят , а Калинчо ще я има за приятелка. Нищо чудно, че си катери планините и нищо не поствал. Човекът със сигурност за мен е. огорчен и омерзен . Ще видим.
Аз също не гледам и чета на други места, нямам това време. Само преди доста време погледнах спойлерната веднъж само и някакви столове видях, после не съм влизала, но трябва да си сляп да не видиш накъде отиват нещата само Павел да слушаш. Може и да не е така и дано не е, ама...не знам вече.
Ако падне Лапунов ставам фен на зелените и ще викам за Дино и Траян. Вторият отдавна ми харесва с позицията , която има, бивш син е, мда и Чикагото харесвам, но ...нещо там се пречупи и той си е солов играч. Алекс не го търпя и понасям още от втората седмица, трудно ще го изгледам до финала, не е за там, но се бута с всичко налично. Като е толкова прозорлив как не видя Ръждата какви ги плете. Бе никой не е много наблюдателен, освен Ивайло, но той е смазан и стои настрани, не вярвам да не е наясно какво става. И защо станаха такова племе, айде не била виновна за Лапунов, ама ...дали затова не искаше да е тя преди капитан, да избегне сега Ръждата, не докара ли тя всички заради пустата Николета (дето за нищо не става , ама... бе не е стюардеса тази , казвам го вече няколко пъти, за това също лъже това момиче, ама... няма как да проверя и видя)

# 479
Точно на това конкретно упражнение техниката на Чикагото е по-ефективна. Или някаква смесена, като на Миро. Калин малко се мъчеше, защото техниката му е за халки на едно ниво.

Общи условия

Активация на акаунт