💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 50 175
  • 1 397
  •   92
Отговори
# 630
А, нищо чудно сега да пратят Лапунката да се скрие в някой друг бункер и после оп, изненадка да се бие със следващите изгонени. Ефирно време трябва да се запълва все пак.

# 631
Лапуноввв 🥲Продукцията те надигра момче .Достойно се представи,и Томи Джери не беше по -силен от теб да го знаеш.
Емии това е положението  остана ми Калинчо само този сезон.Ако не е той да бъде Дино ,Траян,Чикагото или Алекс.В тази подредба.Знам че е ясен победителя то кой ли не го каза,но до последно ще се надявам да е грешна информация.
Ръждавичка  тотално разочорование от човешка гледна точка. Като сила няма равна,но за мен това не е достатъчно.

# 632
Малко да ви разведря- много харесвам панталоните на Калин.

# 633
Ехааа, какъв кеф. Започна краят на сините галеници на предаването. Които както видяхме тази вечер, са едни злобни лицемери. Гнило племе, добре че е била продукцията да ги дондурка. Разкъсват се от интриги и злоба. Единствено Калин не злобее, за което респект. Добра душа е това момче.

# 634
  • Някъде там...
Не са ли бански тези шарените? Той май все с тях си ходи, зиме и лете. Joy

# 635
  • София
Жалко за Лапунов..На Чикагото му стана мъчно  че е отпаднал, гледаше в земята и нищо не коментира.

# 636
О, Александър не ми се обяснявай колко ги разбираш нещата, що не го взе капитанството тази седмица и да отпаднеш ти? Защото нямаше да е елиминационна, щяха да си чакалят Лапунов, това е.

Лапунов беше сплотяващия елемент, заради неговите практики и спокойна енергия от група егоисти се превърнаха в племе за нула време. Хора, които не се понасяха се заобичаха. Но да ....без коментар!

# 637
Като жена мога да кажа ,че играта на жените от Феномените е отвратителна,освен Ръждавичка другите две къде се сравняват с мъжете?!Тази година жените са отврат...Ръждавичка е ужасен характер,как говори пред Лапунов и зад гърба му се моли да го елиминират   ..... колкото и да се радвам на играта и на арената,искам да падне в елиминационна битка!Можеше да си играе с мъжете,щяха да е пазят до последно,но си показа истинското лице.Съжалявам,че вскяа година отпадат много добри играчи ,които заслужават да играят на финалите,за сметка на някакви палячовци.Надявам се поне Ивайло да стигне финалите.

# 638
  • В Града на липите
Продукцията, някой чете ли форума на заплата? Не сме слепи, видяхме ви "обрата". Не сте най-великото предаване, най-корумпираното и нагласеното сте.
Продукцията се кефи, като страдаме. Акумулираме възмутителен трафик.

# 639
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Лапунов много ми харесваше в ИВ. Възпитан, неконфликтен, отворен към хората и света, племето губи, ние зрителите много губим. Бори се и си тръгна достойно, без да е нагрубил, обидил, прецакал някого, скрил се зад играч или продукция. Може да не е победил, но хората ще го запомнят и уважават, а тези които го предадоха. Е змиите освен да пълзят друго не могат.

# 640
Малко ведрост, че ми се скофти всичко:
https://www.instagram.com/p/DKw5e6lCDm9/

# 641
Олеее какви бяха тези коментари на Ивайло  за Николета, два декара нива вика, ужас Close

# 642
Знам, че такава е динамиката на играта и като отпадне някой, не трябва племето да потъва в скръб, но сякаш много спокойно сините приемат, че Лапунов може да е загубил. Вече се уговарят за нов капитан дори. Странно ми е и мъчно.

# 643
  • тук, на мястото си
Още от Наталия тръгнаха обвиненията срещу  Лапунов, Ръждата ги довърши. Ясно, че продукцията така реши, не пасем трева и ни е ясно. Сега утре вечер на номинация и в четвъртък пак. Нека да видят тия трите патки кой се скатава.

# 644
Ехааа, какъв кеф. Започна краят на сините галеници на предаването. Които както видяхме тази вечер, са едни злобни лицемери. Гнило племе, добре че е била продукцията да ги дондурка. Разкъсват се от интриги и злоба. Единствено Калин не злобее, за което респект. Добра душа е това момче.

Явно гледаме различни предавания...Никакви галеници не са. Много слотени бяха и трудно някой да ги бие на терен.... до вкарването на жълтата отрова...

Общи условия

Активация на акаунт