💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 41 342
  • 1 272
  •   162
Отговори
# 690
Не знам за вас, но аз изпитвам погнуса от отровното трио. Не се шегувам, получавам спазми само като ги видя и чуя. Гаднявичке, Гаднявичке ще поставиш антирекорд в шоуто, дори Мартин и Алекса няма да могат да те настигнат, заслужаваш си.
Че то на фона на тази злощастница Джаферович е китка, а оттогава не смее да се покаже…

# 691
Ако изгонят Томи бензиностанцията КОЙ ще пази Радка 😁

# 692
  • тук, на мястото си
Добре де, сега ако Томчо е нарушил правилата,  що не вземат да върнат Лапунов?
И защо говорят за обединение? Да не би да гонят няколко човека?

# 693
Ръждавичка се срина като образ, толкова хора я харесваха въпреки характера й, заради другите й качества. Но характера сред силни мъже и сред тъпи жени избуява различно. Не вярвам някой да й стиска палци от тук нататък. На фона на сегашното й поведение, Пекин е симпатяга.

# 694
Яд ме е за Лапунов, но не мога да кажа, че са го прецакали. Сам се би. Освен ако не са преснимали и режисирали нещата, ама чак толкова...

# 695
  • София

Да искаш твоят човек да загуби, това е висша форма на падение. До последно вярвах, че това момиче е свестен човек. Явно има по-прозорливи от мен. Нищо не я оправдава. Дори и сценарий. Падение. Да му решеш косата и да се надяваш, че е за последно... Без това момче да ти е сторило нещо лошо. Напротив. Дърпаше те. Подло, по-подло, най-подло.

Константин Кацаров

# 696
Използваха го срещу Лапунов и сега Томи- ела, че ми трябваш… и са- поредната жлъч на ръждата по Лапунов я праща в още две нива надолу.
Да не рискуват канадското дърво, клена.

# 697
Нагъл, по-нагъл, най-нагъл е ситуацията при жените в синьо. Не че такава не е и ситуацията при зелените, но там интригите играят още от старта. Не мога да повярвам, че има толкова неблагодарни и самодоволни създания. Ръждавичка от началото си е такава, затова не можах да я харесам като човек и характер и я нарекох лицемерна. Готова е да мине през всеки, само и само тя да е на върха. Грозна гледка. Нали в края на епизода се уговаряха с блатната кралица, че ще се справят страхотно на битки, за да не може недостойните мъже да им кажат нещо. Защо тогава утре Ивайло ще държи коша с топки? Една от жените трябваше да е, да се докажат, че са по-силни и комплексни от мъжете в племето. Само на хартия обаче. Яд ме е, разядоха го това племе.
А Лапунов заслужаваше финал, жалко.

# 698
  • Някъде там...
На промото се видя доста по-пълен кош на сините. И все пак се надявам на синя победа. Някакъв манджагейт ще има пак явно. Но какво означава, че едното племе приключва ?!

# 699
Ръждата, Тъполета и Жабата бият абсолютно всички рекорди по гнусития... Все си мислех, че Гадостина от Сезон 1 държи титлата....Обаче тея я задминаха от всякъде.
Блатна кралица може да е само една 🐸

# 700

Да искаш твоят човек да загуби, това е висша форма на падение. До последно вярвах, че това момиче е свестен човек. Явно има по-прозорливи от мен. Нищо не я оправдава. Дори и сценарий. Падение. Да му решеш косата и да се надяваш, че е за последно... Без това момче да ти е сторило нещо лошо. Напротив. Дърпаше те. Подло, по-подло, най-подло.

Много грозно откъдето и да го гледаш. Да ходят на изолатор, без Лапунов в сините, нищо добро не ги чака, няма го духа на племето вече.

Наистина на Чикагото също му стана тъпо за Лапунов, а неговото сърце го разбиха като го пратиха при зелените, още ми е гадно и да него.

# 701
# 702
Ако фамилията ти е ръжда, това не е ли белег, знак, че разваляш, разрушаваш всичко около теб с проклетия. Няма шанс да ми кажете, че е малка и ще се научи- просто си е кофти човек.

# 703
Нагъл, по-нагъл, най-нагъл е ситуацията при жените в синьо. Не че такава не е и ситуацията при зелените, но там интригите играят още от старта. Не мога да повярвам, че има толкова неблагодарни и самодоволни създания. Ръждавичка от началото си е такава, затова не можах да я харесам като човек и характер и я нарекох лицемерна. Готова е да мине през всеки, само и само тя да е на върха. Грозна гледка. Нали в края на епизода се уговаряха с блатната кралица, че ще се справят страхотно на битки, за да не може недостойните мъже да им кажат нещо. Защо тогава утре Ивайло ще държи коша с топки? Една от жените трябваше да е, да се докажат, че са по-силни и комплексни от мъжете в племето. Само на хартия обаче. Яд ме е, разядоха го това племе.
А Лапунов заслужаваше финал, жалко.

Наистина не знам как повтаря като ехо, че мъжете били недостойни, само Томи бил достоен, отровата проникна и вече разяжда племето отвсякъде. А бяха като семейство.

# 704
Яд ме е за Лапунов, но не мога да кажа, че са го прецакали. Сам се би. Освен ако не са преснимали и режисирали нещата, ама чак толкова...
Напротив. Не се би сам, въпреки , че милият и той така си мисли.
Той е добре на баланс, Томи и той не е зле, но...Лапунов още в началото се видя неговият дракон без да дишаш дори се клатеше
Достатъчно е едно камъче някъде, да не е поставен наравно, много неща може да се пипнат и по главата на дракона дето редят кубчетата. Това е елемент дето не можеш да докажеш дори , че е пипано нещо. Уж същият само цвета различен, ама...не е баш така. То логично и на земя неравна няма как двата да са сложени еднакво нивелирани , ако трябва да сме честни, освен другото. Нека мъжете кажат.
Да...Ръждата не е готвила никога, нито си е вдигала чиниите от масата. Първата и сготвена храна е намачканият банан с който така ехидно се похвали пред онези двете. Лапунов им е готвил и тези тави там са негово дело с храната. Странно е , че Калин ни стон , ни вопъл не отрони за приятеля си.

Общи условия

Активация на акаунт