💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 41 833
  • 1 276
  •   82
Отговори
# 675
Дойде ли времето на Обединението ?!

# 676
Дали с га Томито няма да дадат...

# 677
Риби е Ръжди. Ама бих казала, че е змия, Радостина - жабата, само Николета не знам да я кръстя, амеба или чехълче Grinning

# 678
Май дойде момента Томи Бензиностанцията.Laughing

# 679
  • Някъде там...
А, май иде момента на Томи. Пирова победа ще е неговото!

# 680
Феномените, когато бяха в оригинален състав, бяха наистина удоволствие за гледане - сплотени, без коалиции, без интриги - истински отбор. Беше красота да ги гледам. А сега - сините: съсипани, зелените: физически изстрадали. Много гадно ми стана за Лапунов, много. Наистина е края на една ера. Особено с Калин как се сработваха, бяха чудесна гледка. А и момчето изглежда доста свястно. Излезе си обаче с добра репутация, за разлика от много други.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 22:53 от S. Saturn

# 681

Организираха му победа срещу Лапунов и дойде време за бензиностанцията. Браво, бе...що чакаха до сега? Не ми казвайте, сама ще се сетя.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 22:16 от LadyPopcorn

# 682
  • Be realistic - plan for a miracle.
От възмутено-надменния поглед и физиономия, с които Ръждата говори как Лапунов би трябвало да е могъл да бие човек не ял три седмици ми се драйфа яко.

# 683
Използваха го срещу Лапунов и сега Томи- ела, че ми трябваш… и са- поредната жлъч на ръждата по Лапунов я праща в още две нива надолу.

# 684
След нарушение на правилата миналата седмица, не очаквах пак да има...

# 685
  • Буркина Фасо

Подариха му победа срещу Лапунов и дойде време за бензиностанцията. Браво, бе...що чакаха до сега? Не ми казвайте, сама ще се сетя.
кАжи как му подариха победата?
продукцията ли държеше въженцето на дракона или пък духаше силно по кубчетата на Лапунов?

# 686
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Не знам за вас, но аз изпитвам погнуса от отровното трио. Не се шегувам, получавам спазми само като ги видя и чуя. Гаднявичке, Гаднявичке ще поставиш антирекорд в шоуто, дори Мартин и Алекса няма да могат да те настигнат, заслужаваш си.

# 687
Да, благодаря Пекин ...явно ти си говорителя на продукцията, защото няма епизод без твой синхрон - на теб се падна честта да ни кажеш каква е идеята зад отпадането на Лапунов, 4 жени и 4 мъже на финала.

# 688
Неизбежно в тези така организирани игри идва точката на отказване на зрителя и тази точка е точно днес. Поне Лапунов до последно беше достоен, добър, отзивчив, силен. Чудесно момче, дано да извлече само доброто от цялата тази история. Повече ми е мъчно за Раждавичка - невероятно момиче, силно, борбено, единствената равностойна и дори по-силна от мъжете. Тя е малка, има шанс да се научи, жалко колко хейт ще отнесе, но този път заслужено. Най-ценното от всичко беше атмосферата и приятелството при сините, но вече не.

# 689
Ръждата, Тъполета и Жабата бият абсолютно всички рекорди по гнусития... Все си мислех, че Гадостина от Сезон 1 държи титлата....Обаче тея я задминаха от всякъде.

Общи условия

Активация на акаунт