💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 41 342
  • 1 272
  •   162
Отговори
# 735
Нямах нерви да гледам епизода днес, ще го изгледам по- късно, но от последните ви коментари разбирам, че опасението ми се е потвърдило и Лапунов е отпаднал. (Патосът на Ралица в промото беше очеваден...)Той ми беше от любимците, много жалко! Желая му успех, но съм сигурна, че с неговата усмивка и положителна енергия ще го намери! Hug Неговият подкаст след игрите ще е първия тази година, който ще изслушам... Stuck Out Tongue Winking Eye И, между другото за слънце яденето бях чела през 2011г.  в сп. Ева....Sunglasses

# 736
Тъпото е, че подкастът е сниман преди да бъде излъчен епизода и Лапунов е в пълно неведение още какво точно е плещила Ръждавичка зад гърба му.

# 737
Зная, че много сте писали за тези трите гаднярки, но и аз не мога да си замълча. Просто потресаващи! Вероятно им вадят думите от контекста и затова звучат толкова ударно, но и да е така - пак не се търпи. Липсата на благодарност е сред най-гнусните човешки черти. Ръждавичка ми е по-ясна - голямо его, мисли, че е най-добрата, иска си финала и си се надява. Онези другите две обаче са изумителни - хем прости, хем некадърни, хем нагли и безочливи до небесата.  Изобщо тези женски коалиции не ги търпя! Каква е целта им? Какво ще постигнат, падайки не днес, а след седмица? Само още резил и отвращение. Сини патки!

# 738
Доживях да кажа нещо хубаво за Радостина: може да е отвратителна във всяко друго направление, но държи за играч, с когото стартира участието в лицето на Томи. Ръждавичка не че някога е била твърдо с Лапунов, но все пак... Дори и да е само игра, изважда на показ основни черти на характера. Затова толкова харесвам този формат. А характерът на Ръждавичка показва една саможивост, граничеща с егоцентризъм. Направо ми стана неприятно да я слушам и гледам. Разочарова.

Жена съм, но не искам задължително жена победител. Искам достоен човек победител. Лапунов ми се струва достоен човек. Също Калин. И Траян.

# 739
И аз съм жена и ме е срам от тези петте... когато и да ги изгонят, късно е.

# 740
... о, и още едно много важно нещо - Лапунов, имаш много чаровна усмивка Blush

# 741
Трио българка: Тъполета, РадосТИНЯ и Злобавичка. И после що мъжете и в предавания, и в реала само плюят жените какви били. Страхотна представителна извадка от целия женски каст. Като чуете някоя жена да казва "разбирам се по-добре с мъже", ей за това. Абе не, не.. има и свестни жени! Ето тука в темата колко много са се събрали с повече от две мозъчни гънки. Има надежда. Пиша хаотично, защото ме е яд и срам просто...

# 742
Първо. Ръждивата може да не е била твърдо с Лапунов (ние това от синхроните виждаме), но за нето тя е бойно другарче, приятелче, винаги се е държал добре с нея (да не кажа , че от мъжете там той винаги най-много се е съобразявал с мнението и, желанията и ...)

Второ. Двете жълти патици нямаше нищо да направят, ако Ръждивата не беше предала племето си. Дори има миражи по Томи, дето нищо не знае за него и не е била в племе. Предаде своите, изгони силен играч, имаше гръб стабилен в своите, бяха си дали дума, бяха сплотени, обаче...злото си е зло, подлия човек не става морален. И не ми обяснявайте на 23 години , че била малка . Как ще е малка? Хората бизнес правят, семейства имат, деца някои гледат , ама не са такива отрепки.
То се виждаше каква е, ама ...не била такава, горяла за победата, била чепата, ама справедлива ...да бе да , дрън-дрън.

# 743
Винаги съм била съгласна с Дяволо. До този сезон. Сега нека дойде да обясни колко силна и достойна е Ръждавичка! Как заслужава да е на финал, как е номер едно за всички сезони!
До сега най-омразният ми участник беше Джаферович заради Фифо и Гого, но тази я мина с ракетна скорост! Такова предателство към изключителния  Лапунов е най-грозната постъпка в Игри на волята!

# 744
  • софия
Това ще е първият "След игрите" , който ще изгледам.

Лапунов Blue Heart - ще излезе само с позитиви от формАта.  Дано се възползва.
Няма да гледам битката. Беше ми ясна.

Ах, Ръждето как се подхлъзна тук.
Яд ме е за нея. На синхрон чак си изтупа ръцете след Лапунов. Лелеее, чак зажмах с едното око, не можех да го изгледам това.... Cry
Как ще ми се реваншираш, Симонке, не знам....
Сини патици, заслужавате си изолатора и за двете седмици. Imp

Стари коментари от ИГ на участниците - слагам в спойлер за всеки случай
Скрит текст:
коментар на Кристиян към Радостина - започнали лошо, но се опознали и той си променил мнението. Била силна и с достойна игра - само тя имала смелостта да каже истината за нещо си, ( като казва - не знам дали ще бъде излъчено)  Шопето с коментар за Томи - "човекът, който винаги ще ни нахрани"
Та баничка гейт да не е още от блатото? Нещо организирано и не еднократно?
 На  Радостина да не и хвръкне и на нея главата, блатната кралица. Нещо много са и синхроните напоследък. Нищо не е показала, за да ги заслужи - освен със скорошно отпадане Grinning

# 745
Ръждавичка окончателно си показа истинското лице – и то не е от най-приятните гледки. 🙃
Това нейното принизяване на мъжете, за да блесне тя като „специална“, е класика в жанра. Комплекс плюс злобичка, гарнирани с щипка двуличие и доза вечен негативизъм. Една истинска енергийна вампирка в действие.

После идва Номер две от трио „Българка"– Радка“.
Жената очевидно си е поставила лична мисия да провери колко по-пошло може да се облече (или направо съблече). Само че, уви, гледката не е чак толкова „омайваща“, колкото явно ѝ се иска – по-скоро ефект тип „евтин сериал след полунощ“. 😅

И на трето място – кой друг, ако не Никито Ветропоказателя!
Подозирам, че е стюардеса в балон с горещ въздух – много въздух, малко съдържание.
И по темата с Томито пазителя на жените,  захранващия гладните и тн. си мисля, че е в завера от преди игрите с Радка, Шопа и Ръждавичка.

# 746
  • София
Много ме е яд, че отпадна Лапунов, но реалистично - поне излиза от ИВ само с позитиви. Цялостно е харесван, така че поне няма да го е яд за този му избор - да участва в това предаване. А, и от снимки, които са качвани тук, личи че
е спечелил и приятели!

Томи - честита му победа на капитанската.

Симона и дуо две нагли интригантки - Симона и блатната са много по-неприятни от голямата бяла птица. Николета нито акъл има, нито характер, че да помисли човек, че тя е инициатор. Тя и сама си го каза де. Трябва и човек да мисли вместо нея - и като гледам, поне до толкова има минимално акъл - ако я оставиш сама да решава - нищо чудно и да диша да забрави.
Блатната - поне е лоялна, това към момента не мога да и го отрека. И на блатото си пожелаваше по-силни реално, заради дадена дума към Коеджикова и към Томи. Обаче - до тук с положителното. Поне в нещо да беше уау на арената, че да има за какво да се каже - абе заслужава да е в играта. А, то няма, само една голяма уста и до там.

Симона обаче е най-най-голямото разочарование! Това не променя факта, че на терен е добра, като характер е кофти. Като цяло си променям мнението - писала съм, аз отначалото така и не можах да я харесам, но и пожелавах финал, защото наистина е най-добра от жените - но вече не. Искрено пожелавам да отпадне на крачка от финала - все едно дали от Томи, Алекс или Ивайло. Все ще има справедливост. Бих написала и Пекин и Радостина - но не си представям каква битка би било това.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 15:41 от gg__

# 747
Замислих се за Калинчо.
Той не показа някаква емоция за отпадането на Лапунов, а бяха приятели. Вярно е сдържан, но...необичайно ми е.
Не участва в сбирките пишете, не качвал нищо почти (само някога , колкото да се разпише сигурно по договор)
Може и да е , защото е по-затворен, но не ми се вижда чак такъв особняк, приказваше си с другите, коментираше, усмихваше се...не е да страни и да не говори.
Нещо е станало за мен. Вероятно Ръждивата го е използвала за информация, сега при излъчването ще се види  и дано не съм права. За мен има вероятност да му е неудобно, да се чувства гузен или знам ли , нещо трябва да е станало.

# 748
Винаги съм била съгласна с Дяволо. До този сезон. Сега нека дойде да обясни колко силна и достойна е Ръждавичка! Как заслужава да е на финал, как е номер едно за всички сезони!
До сега най-омразният ми участник беше Джаферович заради Фифо и Гого, но тази я мина с ракетна скорост! Такова предателство към изключителния  Лапунов е най-грозната постъпка в Игри на волята!
Съгласна съм,но Джафа беше в открита война с Филип и си го номинираше на (почти)всеки съвет,имаше си непоносимост към него и то лична не толкова на терен,където той си беше страхотен.Ръждата обаче си е предателка отвсякъде,чак прическа му направи и го прати на заколение и после си изтупа ръцете.
От Лапунов само добро е видяла и никога нямаше да я номинира и винаги щеше да я подкрепя,а тя тръгна да гони дивото под влиянието на блатната жаба.Откъде накъде си мисли,че Томи ще я пази,защото е близък с Рада,та тя при тази фингурация на евентуална коалиция Томи,Миро,жабата и тъпото ще е на дъното. Жалко,че няма да разберем,защото очевидно утре Томи изхвърча.И в този ред на мисли от продукцията със сигурност са знаели за прегрешението преди битката с Лапунов и въпреки това допуснаха да се тръгне това свястно момче,което се справяше страхотно на арената и тогава ще изфичкат Томи.
Откъде тази неприязън на боговете към Лапунов?Само го заяждаха,вчера и дума не обелиха как изнесе битката,а днес като го изпращаха пак не им се откъсна някой суперлатив.
Пълен отврат--Лапунов вкъщи,а жабка и Николета са се засилили към обединението чрез коалиции😤

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 00:42 от Bring me

# 749
  • тук и там
Калин приема нещата такива,каквито са и без излишни драми.Отишъл е там заради приключението,като гледам,не му е на всяка цена победата,мисля че той самият да отпадне,ще приеме загубата леко и с усмивка,някак е над нещата.Приема отпадането и на другите по този начин,според мен.
Лапунов ме е яд,че отпадна.Иначе и друг път ми е правило впечатление,че на баланс и фина моторика не беше добър,противно на очакванията ми,предвид това,че се занимава с йога и разни такива практики..Беше пренавит доста,бързаше и това му изяде главата.С Иво на битката,пак заради подобни елементи падна.
Достойно представяне,излезе като положителен образ.

Общи условия

Активация на акаунт