💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 50 175
  • 1 397
  •   92
Отговори
# 960
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Гаднявичка вече и на терен е видно, че силата и особено пък до мъжете е нула. Уникален Калин, мотора и сърцето на сините Blue Heart Blue Heart Blue Heart.
Много слаби бели птици при сините, трагични. Пекин и Сапунджиева са в пъти по-добри.

# 961
Защо капитан Томи не пое отговорност да е на най-важният пост?
Наистина досега не е имало такава битка, очаквам развръзката с нетърпение! Днес някой си тръгва, но няма да е цяло племе.

# 962
Радка едва изкачва стената, видяхте ли Joy

# 963
  • Дубай
Не съм съгласна, каквато и да е Ръждавичка е добър състезател и това е факт неуспорим... И, моля Ви, не ме нападайте, защото това си е моето мнение и вие не може да го промените.

# 964
  • Някъде там...
Красавиците в действие.
Май следвашата корица ще е на Ръждавичка и Николетка. Simple Smile
ФЕНОМЕНАЛНИ!
Айде да не е...
След цялото възмущение срещу предателството й да я гледаме още седмица на корица, ще е неуместно.

# 965
Лапунов заслужава да бъде на корицата на следващата тема.

# 966
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Леле, леле трио Злобил са хем грозни, хем зле в игрите.
Хубаво е следващата корица да е с тях, така ще плаша народа ако не слушат да им ги показвам и веднага ще има ред, гаранция.

# 967
  • София
Ръждавичка ще пердаши Пекин на трасе в 19 от 20 битки.
Мечите са безплатни. 😛

# 968
  • Някъде там...
Лапунов на корица. :

Чикаго, железен си! Иво и ти си железен! Чикагото е по-железен!

# 969
Горкият Крис, пак е с една от птиците. Ми...не му върви.

Дяволо, в момента я гледам тази с червивия сорт череши. Моля, да не ми я слагаш повече.
Лапунчо си е красавец, липсва ми, осиротях, изгониха ми момчето(((
Утре Лапунов ще е гост при Гала чух.

# 970
Ръждавичка ще пердаши Пекин на трасе в 19 от 20 битки.
Мечите са безплатни. 😛
Не се ядосвай, знаем че череши няма да помиришеш, но така сам да се хейтиш не е ок.

# 971
Пекин е заприличала на Сапунджиева в тялото Simple Smile
И да не ми разправяте после, че никакви диети не ви помагат, изолаторът прави чудеса!

# 972
Ръждавичка я приемах с цялото й мрънкане и негативизъм, но преди да влезе в женската коалиция и да предаде оригиналното си племе! Не виждах с какво точно Лапунов я беше засегнал, че беше така доволна, че е отпаднал. А момчето даже й пожела финал заедно с Калин!
В почти всеки сезон на Игрите има участници, които са ти симпатични в началото и минат ли втора фаза обръщат палачинката .

# 973
Красавиците в действие.
Май следвашата корица ще е на Ръждавичка и Николетка. Simple Smile
ФЕНОМЕНАЛНИ!

Пусни анкета пак за най - мразен участник и да видиш твоята любимка колко народна любов ще събере , ще се превърне в най - мразения участник този сезон , а по омраза ще мине и Мартин императора .

# 974
  • София
Браво на Калин и Миро. Ето това са лидери.
Видяхте ли как прекараха буквално по слаклайна Алекс и Сапунджиева. И как само им вдъхваха кураж.
Калин и Миро май, май са в отделна лига и на терен и като държане по време на битка. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт