💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 42 693
  • 1 289
  •   71
Отговори
# 975
Ама тя скачаше срещу него преди онези двете да дойдат в племето.Ве го искаше изобщо в племето
Скачаше, защото искаше жени, а мъжете него.

Снощи писах че искам да паднат Феномените, ама бях под афект Grinning
Дано Ивайло да издържи.
Аз пък откривам, че не ми пука. Гледам само Калин как ще се справи. Сините не ги броя вече за племе.

# 976
  • Някъде там...
Калин е удоволствие да се гледа по терена. С лекота му се получава всичко.
Дино и той е като моторче. Пърпори по трасето. Но припрян.

# 977
Красавиците в действие.
Май следвашата корица ще е на Ръждавичка и Николетка. Simple Smile
ФЕНОМЕНАЛНИ!

Пусни анкета пак за най - мразен участник и да видиш твоята любимка колко народна любов ще събере , ще се превърне в най - мразения участник този сезон , а по омраза ще мине и Мартин императора .
Супер, нека мрънкалото е на корица. Вече блокирах корицата на Трейтърс с кречеталото Глория, то пък ми блокирало и кориците в другите теми, с 1 куршум- 2 заека.

# 978
Точно влязох да напиша същото! Калин перфектен във въздуха. Втори след него по лекота на минаване беше Миро. И двамата спокойни и хладнокръвни. Миро как окуражаваше Сапунджиева на стрелбата.

# 979
  • В Града на липите
…Калин и Миро май, май са в отделна лига и на терен и като държане по време на битка. Simple Smile
Никаква прилика не виждам аз. Калин е първопроходец, стратег, винаги поема рискови постове и мисли три хода напред. Миро просто си минава прилично трасето и толкова Simple Smile
Според мен са от съвсем различни лиги Wink

# 980
Красавиците в действие.
ФЕНОМЕНАЛНИ!
Това ще е подигравка с 98 %от пишещите в темата

# 981
  • София
Красавиците в действие.
ФЕНОМЕНАЛНИ!

Пусни анкета пак за най - мразен участник и да видиш твоята любимка колко народна любов ще събере , ще се превърне в най - мразения участник този сезон , а по омраза ще мине и Мартин императора .

Хахахахахаха
По-голяма небивалица не бях чел в скоро време.
Къде я слагаш Ръждавичка до Мартин, който беше яко бутан от продукцията и му редяха битките и правеше саботажи и се подиграваше на жертвите си на синхрони.
Ръждавичка е голямото откритие този сезон.
От сезон 2 и Ваня не е имало жена, която да се коментира толкова много.
Тя изнася сезона.

# 982
  • София
Само на мен ли хич не ми пука кой ще спечели?

# 983
  • Някъде там...
Абсолютно са ми различни и на мен. Калин е с огромно присъствие на терена. Стабилност и спокойствие. Лидер. Винаги първи пробва терена, поема тежкото и сложното. Харизма.
Миро е незабележим и никога не поема риск или отговорност.
Единственото общо беше в кроткото и спокойно окуражаване на съотборник в труден момент.

# 984
И аз искам анкета за най- мразен участник. Статистката е наука.

# 985
  • София
Калин е удоволствие да се гледа по терена. С лекота му се получава всичко.
Дино и той е като моторче. Пърпори по трасето. Но припрян.

Калин ми харесва какъв непукист е, гледаше пренебрежително на силните думи на Ралица, когато каза, че едно племе ще се разпадне.. Той беше над нещата, не си го слага и си чийлва.. Не взима нещата толкова на сериозно, не се привързва особено, дори за Гизем и Лапунов не му беше много мъчно, приема че това е една игра и рано или късно всеки ще отпадне.

# 986
Според синхроните на играчите, как мислите, че ще завърши битката?

# 987
Обаче ме кефи как Калин,Лапунов,Чикагото и Дино са любимците за тази седмица

# 988
...
Ръждавичка е голямото откритие този сезон.
Тя изнася сезона.
Оня льольо от предния сезон е недостижим по омраза, а Ръждавичка наистина просто изнася сезона. Според мен - по сценарий.

# 989
Ръждата (така ще я наричам, заради поведението и, а не защото не я харесвам) е топ на Арената. Руждата е най-яката мацка този сезон. Сори нот сори. Браво на Калин за стратегията и начина на минаване на тези ластици. Красота е за гледане.

Пс. Дяволо Пекин и Чикагото са пили кафе тези дни. Имат снимка в инстаграм. Не ги мисли кой кого храни.

Общи условия

Активация на акаунт