💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 41 342
  • 1 272
  •   162
Отговори
# 1 140
  • София
Как имат достъп до камерите на магазина?! Защо понасят наказание и хора, които не са яли? Що за тъпня.
И аз тъкмо това щях да питам...не виждам да е извършено престъпление, с какви мотиви са го поискали, а 24/7 - представили на Продукцията?
Пп. Защо чак сега го извадиха това се пита в задачата?

# 1 141
Предполагам, че от продукцията не разбрали веднага. След това е станала издънката и са взели записа от магазина. Много ми стана жал за Кристиян и Ивайло.

# 1 142
  • София
Изпълни се обаче едно мое "предсказание" от преди има-няма месец: сега Сапунджиева като стана синя: тя е била вече във всички племена (включително и като Амазонка на първата битка), т.е е носила 5 различни цвята, както и е била на всичките 4 локации. Ненадминат рекорд досега!

# 1 143
  • София-Младост
Добре де, а защо чак сега го обявиха това? Близо 3 седмици по-късно?

# 1 144
Ехее колегата Траян е пак син и мога да го подкрепям 🥳

Не обвинявам хората, гладни са, разбирам ги, но все пак на стопанството има някаква храна. Гадно е обаче как Томи е нахранил само собствената си коалиция. Можеше накрая поне да каже, че не всички са участвали. Няма да ми липсва Томито, жалко само за Лапунов, но може сега продукцията да са получили записа.

# 1 145
Колкото и да мразиш другата коалиция, как няма да дадеш храна на гладни хора от твоето племе, с които живееш заедно? Какъв човек си ти? То му и личи, че е страшно противен, ама чак пък толкова..... Родителите му не са се справили хич добре. Потресен съм. Сега Кристиян и Ивайло няма как да докажат, че не са яли, понеже през нощта явно не ги снимат. И най-лошото е, че те ще бъдат изгонени от малоумното племе... Не знам дали е за добре или зле, аз ако съм на Ивайло и Кристиян изобщо нямаше да ми се играе с тез в едно племе и сигурно бих излязал сам от игрите.

# 1 146
Аз пак да питам. Ако Томи беше паднал вчера от Лапунов, то сега как щяха да направят това разместване и не беше ли редно да е директна елиминация на Томи в деня на двубоя да съберат двете племена и направят това разместване, Лапунов да си остане в племето. Но имаше битка и тя трябваше да бъде с победител Томи, иначе....не излизат картите.

# 1 147
  • София
Колкото и да мразиш другата коалиция, как няма да дадеш храна на гладни хора от твоето племе, с които живееш заедно? Какъв човек си ти? То му и личи, че е страшно противен, ама чак пък толкова..... Родителите му не са се справили хич добре. Потресен съм. Сега Кристиян и Ивайло няма как да докажат, че не са яли, понеже през нощта явно не ги снимат. И най-лошото е, че те ще бъдат изгонени от малоумното племе... Не знам дали е за добре или зле, аз ако съм на Ивайло и Кристиян изобщо нямаше да ми се играе с тез в едно племе и сигурно бих излязал сам от игрите.

+10000

# 1 148
Ивайло днес им спечели битката, а сега е на блатото без вина. Няма късмет този човек.

# 1 149
Приемам, че е търсил храна Томи. Но ако е хранил само своите това е наистина грозно. С какви очи с онова мрънкало Миро осъждаха и чакаха извинение от мъжете с баничката? Ето за това трябваше всички да си идат.

# 1 150
За мен е много яка идеята с две нови племена! Няма как да се знае категорично кой е ял и кой не! Били са в едно племе тогава  Томи, Ивайло и Крис. Не може от продукцията да имат доказателство и затова, а Пекин отиде за да им се получи бройката за битките.

# 1 151
Пекин + Миро, заедно с двете принцески пращат Кристиян и Ивайло на номинации. Отма!

# 1 152
Яд ме за Ивайло,как му съскаше Томи,а сега го отнесе.

# 1 153
Голямо лъжене и мазане в тези игри. Едната не била яла 7 седем седмици на блатото, пък 
на кила не е мръднала Simple Smile . Иначе как се възмущаваха на тримата баничари, че яли тримата една баничка и не дали на другите. А вие защо не споделихте храна с Ивайло и Крис, че сега да теглят и те с вас. И уж само един хляб имало и само един сандвич изяла. То се видя какво имаше в торбата.
Обаче няма измъкване от това блато Радостина, той пъпа й хвърлен там Simple Smile
Само не знам ако Миро наистина е победител, с каква съвест ще вземе наградата. Това е човек без доблест, който остави Томи да бъде изгонен, без да си признае,че е участвал във всичко това.

# 1 154
Как имат достъп до камерите на магазина?! Защо понасят наказание и хора, които не са яли? Що за тъпня.

Нямат достъп. Най-вероятно от магазина са ги потърсили, защото се вижда как пълни чантите на аванта. Като не излязат сметките после и продавачката ще е казала на шефът си какво е станало. Може и от продукцията да са ги потърсили, ако са имали съмнения, той Томито всичко си е издрънкал на продавачката, че е от предаването и прочие. Бързо ще съкратят периода да търсят по камерите.

Разбира се с всичките истории дето се знаят за това предаване, не може да се изключи и варианта всичко да е (поредната) постановка.

Общи условия

Активация на акаунт