💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 40 657
  • 1 252
  •   276
Отговори
# 1 125
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Е голяма радост тази вечер за разлика от снощи. По-хубаво от това здраве му кажи. Иначе това блато трябва да го махнат, абсолютно ненужно, както и изолатора. Не е честно спрямо Ивайло и Кристиян, но за съжаление и те го отнесоха.

# 1 126
  • София
Перфектно синьо племе се получи, дори и със Сапунджиева и бат Сандо са топ.. От безименните само за Ивайло ми е жал..

Блатната жаба се връща у дома..на блатото..

# 1 127
Съмнявам се Кристиан и Ивайло да са участвали. Пекин и тя е косвена жертва в случая.

Само коалицията, нямат сърце да нахранят всички, а сега всички ще плащат.

Ужасно е да гледаш наказание за храна и то за стопанството където реално има храна, ама ...тъпа игра. Плюс, че нали им дават някакви консерви на ден, да не премаляват съвсем. Не знам защо се иотват да ни казват, че има хора на 6 седмици без хапка храна.

# 1 128
Томи не е ял сам, яли са и другите, но тук нито ще ги хейтя, нито ще ги обвинявам. Да, всички знаем, че не стоят съвсем без храна, но очеизвадно хората на блатото и изолатора гладуват. Вижте ги след три седмици зелените, та те са се стопили. Много ми е гадно и неприятно да гледам изнемощяли, гладни хора.
Едно хубаво нещо Чикагото отново е феномен, най-накрая, светна този човек Blue Heart.
Така е, не го обвинявам и аз, нооооооооо Томи е давал храната САМО на тяхната коалиция. Крис и Иво една троха не са взели, но пък доволно Иво беше все на елиминация)) Намазалите са жабата, бялата патица и останалите в коалицията им, май и Миро деликатния.

# 1 129
Радостина какво ми циври

# 1 130
  • Някъде там...
Тадададаааам! По Дино.
Тази седмица всеки ден обрати.

# 1 131
Ами те са яли, няма да я хвърлят таз храна, Томи цяла торба е пазарил .. грехота е Simple Smile

# 1 132
Защо Крис и Ивайло са наказани, а Радка Тъпото, Николета Двата декара и канадеца с диалекта - не?!
Питам и отговор от продукцията не очаквам!

# 1 133
Божеее колко ми хареса....ммммм да. И Пекин там .... Ммммм да.
Признавам си че не съм очаквала това. И за първи път браво на продукцията

# 1 134
  • София
Продавачката сигурно се е похвалила на половин село и е тръгнал слуха.. затова са го хванали.

Чикагото прелива от щастие.. и биричка си има ...много се радвам за него Blue Heart

# 1 135
  • София
Значи Томи подлеца не стига, че ходил за храна при това от стопанството, където все пак има такава, макар и минимална, ами и хранил само своята коалиция!
Дъно!
А защо Кристиан и Ивайло, които не са яли са наказани?
Че и Пекин (не, че я харесвам, ама нямаше логика)

# 1 136
Изобщо не е справедливо от страна на продукцията да остави Крис и Ивайло, но и в живота често се срещат такива несправедливости. Ако другите бяха честни хора щяха да кажат истината и да помолят двамата да са върнати при сините. Сигурна съм, че и продукцията е наясно кое ял и кой не. Абсолютно долно от страна на предаването.

# 1 137
На мен много ми хареса днешния епизод! Направиха две нови племена, което не е било досега.... Стана ясно кой е ял! Ок, Ивайло и Крис не са яли, както и Пекин, но стана яка въртележка! Пекин искаше да си играе с Радостина, ето й шанс. Малко ме е яд само за Ивайло, защото е очевидно че ще ги номинират тях с Крис първо.

# 1 138
  • София
Ех, разбъркаха всички, обаче Ивайло пак голямо тегло ще тегли с поредната женска коалиция. Да му имам късмета на този човек в това предаване!
Безименните обаче ги направиха много слаби, не виждам как ще успеят да стигнат до Резиденция изобщо. Докато Феномените станаха още по-силни. А най-хубавото е, че успяха да разделят Ръждавичка от двете клявки Тъполета и Гадостина, да не могат да й мътят мозъка повече.

Водещите трябваше да поразчовъркат още малко нещата, за да се разясни пред всички, че Ивайло и Кристиян не са участвали в заверата с яденето. Защото сега Феномените си мислят, че всички са се възползвали.

# 1 139
Сапунджиева на косъм се размина с блатото и веднага почна да злобее, абе радвай се мацко, стига с тия отровни коалиции.

Дино си е с Траян и Чикагото и с кеф ще стане 100% син и хич няма да му пука за Пекин и нейните схеми.

Общи условия

Активация на акаунт