💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 50 267
  • 1 397
  •   92
Отговори
# 1 155
Рада говори "нас двете момичета"   и монтажиста сложил кадри на коза Joy

# 1 156
  • София
Това наистина си е нагло вече и за 7 години май чак такова нещо не е имало или поне аз не знам.
НО, крайно време е продукцията да спре да се гаври с играчите.

По-миналата година Ники Рълев за малко да си отиде от натравяне, защото изгладнял като вълк и е ял сурови миди.

Това е издевателство над играчите.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 22:21 от Diavolo

# 1 157
  • В Града на липите
Добре де, как го виждате това, от продукцията да оставят Феномените в този състав и на резиденция, срещу окаяните блатни. Те ще ги бият на един крак.
Като мине еуфорията и ще им подлеят вода.
Не им вярвам някакси.
Жал ми е за неялите, дори и за Пекин. Злобна коалиционерка е, но не го заслужава.

# 1 158
Ивайло днес им спечели битката, а сега е на блатото без вина. Няма късмет този човек.

Няма вина, но той оцелява, ще се измъкне. Тъпо е след тази битка да го пращат, трябваше да има шанс да извадят един, да разменят Пекин с някой, тъпо стана така.

Мизерници, да ядат само едните ...Радке млъкни бе, стига лъга бе, стига бе, малко срам нямаш ли...

# 1 159
Радостина пак намери начин на очерни Ивайло и Кристиян.
Момиче трябва да си по-ниска от земята.

# 1 160
Радостина, Радостина - съжалявам, че го казвам, но си дъно.

# 1 161
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Добре де как са им дали този запис от камерите? В какво качество продукцията го изисква и има, няма ли право само полицията на това?
Горкия Ивайло наистина няма късмет в това предаване, от трън та на глог, та и по-висок.

# 1 162
Миро много хубаво говори. Кефи ме този човек как им обясни всичко Евала!
О, той наистина проговори!

# 1 163
Това с Пекин следовател е много тъпо.

# 1 164
Това наистина си е нагло вече и за 7 години май не е имало или поне аз не знам.
НО, крайно време е продукцията да спре да се гави с играчите.

Миналата година Ники Рълев за малко да са си отиде от натравяне, защото е изгладнял като вълк и е ял сурови миди.

Това е издевателство над играчите.
Това някакво оправдание за твоя любимец Мирослав ли е?Разбрахме накъде отива финала стига толкова.Били са наясно къде отиват още като се записват.Има си правила които се следват  дори и да са ужасни,и доста не човешки ,но си преценяваш..А тези са толкова нагли че имаха смелоста да се държат с Дино и другите ужасно,а самите те са едни долни хора,и не само.Да не споделиш с цялото си племе, а само тези 4 мижитурки да си ядат, и да пращат на битки  , и да сипват обиди по адрес на Ивайло и Кристиан.Жалки човечета.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 22:17 от *Ани*

# 1 165
Абе оставете Миро да иде на елиминации..

# 1 166
Чикагото колко бързо се промени. И усмивката се върна и енергията. Абсолютен пример колко е важна средата, в която си. При Феномените той си се чувства като у дома, сред свои. 💙

За издънката на Томи, едно не разбирам само - това е станало още на стопанство, преди изобщо да почне истинския глад с изолаторите. Това показва изключително слаба воля.

А

# 1 167
Пекин да си подпали ритуално дипломите за психолог!
Николета и паднаха очите,Жабата разби мозъка на Ръждавичка,колко е до последно с Томи.Ам,що не си тръгна с него,кажи,ядох,ай бай!

Насрани и коалирани,отново.

# 1 168
Някой знае ли кой е магазинът? Обикновено до 23.00ч., ако работят е бонус, а тук в 2 посред нощите отворено, магазинерката усмихната и отзивчива, странно и учудващо вълшебно направо🤭

# 1 169
  • В Града на липите
Ето тук мога вече да го похваля Миро.
Личи си, че го е срам и се предложи искрено.
А иначе, какво му стана? Кога се контузи, че му е лошо?

Общи условия

Активация на акаунт