💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 47 638
  • 1 372
  •   124
Отговори
# 1 305
  • София
Аз едно се чудя - защо няма служебна номинация за Миро, Радостина и Николета, при положение, че продукцията прекрасно знае кой в коя завера е бил и кой е ял с пълното съзнание, че нарушава правилата.

Томи заслужено е изгонен, но защо не номинираха служебно и съучастниците му? Защо продукцията подкрепя минаването между капките на Томините другари и изпращането на елиминационна битка на хората, нямащи нищо общо с нарушението? Явно и Ивайло вече е наложително да си ходи (по сценарий).

# 1 306
Относно чуденката как така в 2 часа имало един магазин отворен - ами това не беше ли бензиностанция, те са денонощни.

# 1 307
  • В Града на липите
Не знам за вас, обаче снощи най-накрая ми стана ясно, защо излъчиха предателските синхрони на любимия си Генерал. Потривали са ръце, като нея, че коалиционните й сметки ще излязат без кръчмаря. Grinning
Същото се случи и с Чикагото. Любимец, не любимец и той в тенджерата.
Само дето на нея й се размина по-леко, че нали е жена, а са кът. А той беше на поправителен лагер.
И за да има баланс, сега трябва да я изпратят, като най-силна при Безименните, че хем да си има коалиция, хем да ги подсили. Но сценаристите не са чак толкова възпитателни, та ще видим тия дни, какъв нов шок ни готвят. Поне не можем да се оплачем, че скучаем Grinning
Томи щях да го съжаля, ако си беше признал или се беше случило на блатото или изолатора и ако поне малко го харесвах отпреди Simple Smile Иначе му разбирам мотивите. Е, поне му остана една силна битка с която да се фука. И че отстрани един от любимците на сезона. Не че е много за хвалене, де. Simple Smile

# 1 308
Малко за разведряване, че трябва да започна работа- бях писала, че харесвам пантлоните на Калин , а друг каза, че това са бански. Явно и Калин не знае, че са бански, защото си се снима с фенове в тези панталони на събития. Сладур. И за да не ме разберете погрешно- няколко пъти съм по-възрастна от Калин. Но това, че има такова (за мен дете) момче ми прави деня по-светъл. Има надежда!

# 1 309
Битката снощи ми хареса. Калин е удоволствие да се гледа на терена, скачането му от контейнерите е най- атрактивното и ефективно, максимално близо до края на дюшека отдолу, за да слезе бързо, винаги с мисъл напред как да улесни и оптимизира минаването и за себе си и за другарчето, супер спокоен и окуражаващ винаги, остана да хваща топките на Алекс още с първото минаване. И изобщо от мъжете, мисля че е човека, който най- добре владее тялото си и от там цялото му движение по трасето изглежда леко и лесно.
Разбира се, от снощния епизод и аз най- щастлива съм за Чикагото, аз също като него все се надявах да го видим някога пак в синьо, никак не ми се искаше да напуска играта зелен, накрая толкова загуби живец, че наистина мислех, че ще се предаде и пусне по течението, а целият този живец му се върна буквално за секунди като разбра, че си отива вкъщи. Просто грейна отвътре. Grinning Доволна съм и, че Радостина и Николета са вън от там естествено. Ръждавичка дано хубаво е видяла съюзничките си и най- вече потенциалния й закрилник Томи, за когото с такава лекота размени Лапунов.
За цялата тази история с магазина, аз отново не чувствам някакви лоши чувства, че са пробвали да излъжат системата. Донякъде разбирам и мълчанието, въпреки че е повече от ясно, че щом те питат значи знаят и това не важи само за продукцията, ами и за реалния живот. Такива въпроси са просто тест, докъде човека насреща ще стигне с лъжите си. И не е да чакат признание, защото нямат доказателства, та да чакат на твоята изповед. Ясно, че не е било с лоши чувства, но то пътя към Ада е осеян с добри намерения. Не уважавам мълчанието, когато завличаш невинни след себе си. Да, разбира се, продукцията накрая пак ще мери със собствен аршин, както всички лечители бяха на блато, нищо че трима от тях само бяха яли баница. Но си изчистваш собствения имидж, като си поемеш вината и не потапяш цял кораб с теб. Аз също не мисля, че Иво и Кристиян са били осветлени, нито вярвам на Радостина, че е било просто хляб и захар. Иначе аз също мисля, че от продукцията ако са имали някакви съмнения може и срещу пари да са получили записа. Сигурна съм, че както нямат повече за свестни маратонки, за такива сеири биха били щедри.
Баницата не мисля, че е била на Томи. В последния Надкаст Неделчо беше казал, че на Дуранкулак баничарница няма. Joy аз не съм запозната, но наистина не мисля, че е била на Томи все пак.
Тъмна Индия ми е от кога знаят и какъв е бил целия сценарий, докато я докарат до тук продукцията, ясно е, че не е информация от предния ден. Абе нагляри са и те, един ден те хвалят, за спечелена битка на другия ти слагат динената кора, яко си заслужават да им играят на контра играчите, но вредят и на себе си. Не съжалявам, че Томи си тръгна, жалко, че другите не го последваха. На Мировото самопредлагане и аз не вярвам особено, но плота е ясен, сега ще рисуваме едита на великия мъченик Миро, който въпреки всички трудности и несправедливости ще устои със самурайски дух до края. Пекин не е виновна, ама ми е трудно да я съжалявам в случая, макар да мисля до някъде, че Ръждавичка й изписа вежди, пращайки я там, лика- прилика са си с другите, ще издрапат напред, не се и съмнявам.

# 1 310
  • тук и там
Баничките ,дето ги намериха Дино и Чикагото,са били сигурно на Томи и от там е тръгнало всичко.Жалко за Ивайло,хем не е ял от храната от бензиностанцията,хем на блато,хем пак на пангара и ще е все номиниран.За Пекин аз се радвам,че е на блатото.Тази жена е опасна,където и да отиде,може да направи коалиция и да дърпа конците,голяма схемаджийка,не ми е приятна,но е умна и манипулативна,това не може да и се отрече.

# 1 311
Когато излъчваха епизода с баничките, най-гузен беше Томи. Чак се изненадах, че не е замесен. Но още тогава си помислих, че има общо с тази храна, само че друг я намери и Томи сигурно си отдъхна. Но му беше изписана на физиномията паниката.

# 1 312
Според мен Ръждавичка сгреши, че не изпрати Десислава, а ПекинА. Така станаха коалиция веднага. Ако ПекинА беше отишла при сините, на блатото нямаше да има коалиция. Миро щеше да го е страх само с двете жени.

Баницата се появи доста след пазара. Колко време може да издържи на слънцето?

Нищо добро не чака сините, нито нас като зрители. Усещам взрив съвсем скоро.

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 09:57 от Stasiva

# 1 313
  • Буркина Фасо
кой направи Лапунов капитан? продукцията ли? - за да е виновна тя.

# 1 314
Не разбирам угодническото поведение на всички участници, участвали в другарския съд - то цъкане, то възмущение, то чудо. Но явно има раздадени роли, нали.
Да си преосмислят това с храната от продукцията.
Няма как да отслабват хората с 2 размера и това да е ок. И Чикагото да трябва да държи тежести наред с нахранения Ивайло например. Ми не е честно.
Наистина са като от Освиенциум - кожа, кокал и зъби. Чикагото, Томи са други хора, Ники имаше коремче, излезе му сикспака, при жените не ми се мисли до какви хормонални нарушения може да се стигне и да се оправят с години след това.

Пак питам гледалите предаването в чужбина - така ли е навсякъде, или пак побългарена работа?

# 1 315
Малко на сериал го докараха. Ама като няма с какво да държат зрителите пред телевизията така става. Сеир да има.
Всичко сте изписали, аз нямам какво да добавя. Тепърва ще ни опротивява играта.

# 1 316
Не разбирам угодническото поведение на всички участници, участвали в другарския съд - то цъкане, то възмущение, то чудо. Но явно има раздадени роли, нали.
Да си преосмислят това с храната от продукцията.
Няма как да отслабват хората с 2 размера и това да е ок. И Чикагото да трябва да държи тежести наред с нахранения Ивайло например. Ми не е честно.
Наистина са като от Освиенциум - кожа, кокал и зъби. Чикагото, Томи са други хора, Ники имаше коремче, излезе му сикспака, при жените не ми се мисли до какви хормонални нарушения може да се стигне и да се оправят с години след това.

Пак питам гледалите предаването в чужбина - така ли е навсякъде, или пак побългарена работа?

Стига сте оправдавали измамници, хора. Такъв е форматът - възможно е да има глад. Като не им изнася, да не ходят там. Никой не ги е карал насила. Стига вече сме оправдавали нарушения на правилата. Плюс тва идеално знаят, че никой няма да ги остави да умрат от глад.

# 1 317
  • София
Ръждавичка не взима еднолично решенията в племето си.
Калин и Александър безгласни букви ли са?
А кого да пратят? Не са те виновни, че са пратили Д-р Пекин, а продукцията, че се гаври с участниците. Държи ги гладни и какво ли не още.
Изрично беше поискано да се изпрати един човек на блатото. Сигурно щяхте да сте много щастливи ако бяха изпратили Чикагото например. Или Дино, или Траян.
Това че изпратиха Д-р Пекин е следствие на лошата и социална игра. Никой не и вярва и не я харесва.
Да, може да влезе в профил Джаферович, но Джаферович никога не предаде своите хора в коалицията си и ги бранеше с цената на всичко. Докато психиатърката без да и мигне окото метна на вълците Д-р Коеджикова и Иван.
И никой в племето и не я харесва с изключение на заблудената Сапунджиева.

# 1 318
В първия момент като дадоха записа на Томи, ми стана жал как този прегладнял мъж обикаля като улично куче за малко храна. После се сетих как точно те двамата с Мирослав изригнаха срещу баницата на Чикагото, Дино и Траян и бяха крайно възмутени. И как не са предложили храна на Ивайло и Кристиян, но бяха много разочаровани, че с тях баницата не е споделена. Абсолютно падение! Нищо не може да ги оправдае не за нарушаването на правилата, а за тази наглост и двуличие спрямо съплеменниците им. Добре е, че изгониха Томи. Лошото е, че го използваха първо да изгонят Лапунов. А сега другите трима, които също трябваше да са на елиминации, ще се скрият пак в коалицията и Ивайло и Кристиян ще го отнесат. Не е Радка мъченицата на сезона, а тези двамата, и особено Ивайло. Гладен, контузен ги влачи на гърба си, а те за благодарност не спират да го плюят и пращат по елиминации.

# 1 319
След малко почва Лапунов при Гала .
Томи и Миро за баничките минаваха за мен да си я вземат. Вижте, че изобщо не им се обадиха на другите, бързаха да отминат. Как пък точно тогава се засякоха. Миро е в кюпа с Томи, но се прави и той на бяла патица. Прави са нещо , дето не е, мислех го за свит и затворен, ама...той не е овчица се оказа.
Жалко за Лапунката, оставили са Томи да го изгони с дракон , дето главата му едвам не падна, ама...как веднага получили кадрите, анализирали, взели и решението за правенето на нови племена и не знам какво си и това за 1 ден, а може и по-малко. Ако Томи беше си отишъл какво ставаше със сценария???? То очевадно, ама...

Общи условия

Активация на акаунт