💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 49 118
  • 1 390
  •   133
Отговори
# 1 350
Затова смятам, че ще има още обрати. Ще го измислят. Някой капитан ще "пренареди племената". Ще се ядосваме пак.

Алекс много ме дразнеше в началото заради постоянната логорея и отношението към Наталия. Но от известно време го харесвам. Много е прям, няма скрито покрито. Разсъдлив и добре преценява ситуациите. И като баща там се изявява на младежите, особено към Калин.

Което май подсказва, че продукцията си играе както и е кеф и веднъж представя така, друг път иначе хората.

# 1 351
Относно Ивайло мислите ли, че неговият лош късмет е по волята на случайността? В режисирано предаване сме все пак. Няма как толкова случайности да се наредят, без да са в синхрон със сценария. Защо им е на мушката не знам, но просто прозира как през цялото време желаят да го разкарат. Ама и той държи, кучето. Simple Smile
Много по-грозно от пазаруването в бензиностанцията беше номинирането на контузения Ивайло с цел да се възползват от уязвимото му положение, дори да му вземат грошовете, часове след като го посрещнаха като герой, оцелял в капитанска елиминация и за пореден път защитил племето. Браво, браво, айде сега като си болен да те бием, щото ние сме вече силна коалиция. Дори не съм сигурна, че Николета по свое самостоятелно решение се извъртя срещу него така нелогично и неочаквано. Момичето изглеждаше като човек, който не знае къде се намира, сега разбира се е пълен минус пред зрителите, но като са вътре в изолация, самота, подчинение на правилата, подкрепено с неравноправен договор, реагират хаотично, особено по-неукрепналите характери. При това номинирането почти винаги е свързано с оплюване и очерняне, което водещата с блеснали очи очаква и провокира по всякакъв начин. Ей това е най-пошлото от всичко, но е по правилата. Чест и достойнство друг път.

# 1 352
  • Дубай
Затова смятам, че ще има още обрати. Ще го измислят. Някой капитан ще "пренареди племената". Ще се ядосваме пак.

Алекс много ме дразнеше в началото заради постоянната логорея и отношението към Наталия. Но от известно време го харесвам. Много е прям, няма скрито покрито. Разсъдлив и добре преценява ситуациите. И като баща там се изявява на младежите, особено към Калин.

Което май подсказва, че продукцията си играе както и е кеф и веднъж представя така, друг път иначе хората.
Абсолютно е така... Преди време бях попаднала на клип, на участник от сезон 1, който показа клаузите, които подписва и те задължава продукцията... И повярвайте 90%от точките бяха е полза на продукцията, тоест ти нямаш право на мнение.

# 1 353
  • София
То хубаво, може да не е знаел веднага за какво ще му отрежат главата, хем и време е минало. Но като се изясни за кой случай говорят - разходки нощем от стопанството - можеше да каже с две думи, да, така е, ходих, не издържах повече (примерно). То не беше лъготене за "по нужда", не беше увъртане. Доста неприятно впечатление. И като стана ясно, че отпада, можеше да си каже кой е знаел и кой се е възползвал от "покупките", ама не, смотан до край.

Да подчертая, че за мен главният злодей е продукцията, която изтезава хората с някаква извратена идея за рейтинг. Но самите хора реагират различно на униженията и това коментираме. Какво да каже Ивайло, когото съсипаха, а той е имал начин близки хора да му помогнат с нещичко (тъстовете с къща наблизо).

# 1 354
Значи този театър с баницата е бил само за да успокои Томи и Ради. Да си помислят, че са минали между капките. Ясно е, че продукцията е знаела за случилото се отдавна щом ги изгони от стопанството. Давам им точки на продукцията. Даже питаха Радостина как се чувства тогава :Д

Точно след " баничкагейт" продукцията достига да видеото с Томи и магазина , тази баничка е скрита там от Томи ( той сам казва в подкаста " след игрите " , че е купил и баничка от магазина ) , намирането на баничката става вече след като Томи е при лечителите и това се вижда ясно от записа показан тогава , след това продукцията започва да нищят от къде се появява тази баничка и стигат до магазина , и тук трябваше да го споменат Ралица това и да оневинят по някакъв начин Дино , Чикагото и Траян , а колкото до Ивайло и Крис те не са яли от храната но са знаели според мене за всичко това , но и те отнесоха негативите от всичко това , докато Миро  и двете кукумявки ги покриха много не знам защо , с те са яли заедно с Томи особено Миро нищо не казаха за него даже и синхрони не дадоха с него да обясни и той неговата гледна точка .

# 1 355
Ивайло посветил победата на Лапунов, но не го излъчили.
Линч на хора, умрели от глад. Продукцията, за да надмине себе си да им удря по 100 камшика на голо в следващия сезон!
Лапунов и Ивайло - двамата големи губещи на сезона! Силни играчи, затрити от продукцията!
Мен ме е най-яд за Ивайло. Толкова пък да няма късмет, все при куците жени.
А за Радостина изобщо не вярвам да е яла само това, та тя не е свалила грам.
И аз мисля, че Томи е скрил баничката.

# 1 356
По принцип ме дразнеше Томи с фалшивата си роля на добрия самарянин, но мисля,че в случая той изпра пешкира и не заслужава публичния линч, който получава.
Изобщо не вярвам,че той е бил " главата на операцията" колкото и Радостина да твърди,че разбрала впоследствие. Прави ми впечатление , че въпросната кралица на блатото почти няма промяна в телосложението. Нито вярвам,че е било еднократно, нито,че те са единствените, които го правят. Факт е, че останалите трима души трябваше да са отстранени или поне изпратени на елиминационна битка.
Но хора като Радостина да нужни на продукцията.
Още героизирането на Томи единия ден и назидателното му отстраняване на следващия ме води до мисълта,че всичко е сценарий и опит на продукцията да всее страх сред участниците относно нарушаването на правилата.

# 1 357
Шанса да са разбрали веднага след като отпадна Лапунов е 0,00000000001%.. кой знае откога си го къткат това видео. Само не разбрахме какво толкова им е направил Лапунов..
Нищо не им е направил.Който и да беше срещу Томи си заминаваше. Продукцията няма как да изтърват целият този цирк който спретнаха един ден след елиминацията.Всичко е било подготвено преди това. Разбира се това се случи с любезното съдействие на Ръждавичка.

# 1 358
Най-красивия слаклайн... Blue Heart

Дяволче, Сапунджиева и Миро минаха втория път може би най-бързо от всички. Не помня кои бяха сините тогава, но те дори ги изпревариха.

# 1 359
За мен правилата са за спазване. Ако не ти отърва, не се навираш доброволно там.
Според мен ПР е знаела отдавна, защото много подробно излъчиха кадри как Крис си препича прословутите 2 филийки, които са му подхвърлени от Томи и компания ( за мене с цел да е приобщен към нарушението, но без той да знае за него). Ивайло същи не е знаел за "пазаруването", но му преброиха залъците в чинията.
Радка пък не смята за хранене, ако не е качила кг 😀😀😀.
Миро и Томи за мен не са мъже с това нагло лъготене и премълчаване. Още от начало не ми харесват, единия как говори със свити устенца, а другия мрънкащ под носа си с вечната печална физиономия.
Пекин като квачка прибра под крилото си 3-те безгласни букви, за да я бутат напред като номинират силните играчи.

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 13:55 от mery_poppins1

# 1 360
Ами красиви са!
Мен ме впечатли абсолютната еднаквост на телата им, като ги показаха в гръб.

# 1 361
Баничките ,дето ги намериха Дино и Чикагото,са били сигурно на Томи и от там е тръгнало всичко.Жалко за Ивайло,хем не е ял от храната от бензиностанцията,хем на блато,хем пак на пангара и ще е все номиниран.

А стига с тези банички на Томи. Тези банички ги е купил преди месец и специално от стопанството е ходил да ги скрие на изолатора, защото е знаел, че след време ще е там.

# 1 362
Ами красиви са!
Мен ме впечатли абсолютната еднаквост на телата им, като ги показаха в гръб.

Хубави се. Кефя се на това колко са секси стегнатите им спортни гърди, сравнени с бомбите от конкурентното риалити. И липсата на джуки и прочее корекции. Но е факт, че бая бяха закръглили дупетата и се набиваше на очи.

# 1 363
Но, като се замисли човек, правилата са правила, за да се спазват, а не да бъдат заобикаляни. Не са справедливи, факт, изобщо гладът е в повече ми се струва, но такива са реалностите, те са знаели къде отиват.

За кои правила става въпрос? На тази продукция ли? Които самата тя променя както и е изгодно?Която изпрати цяло племе от хора спечелили си правото да влязат в играта на блатото.

Относно Ивайло мислите ли, че неговият лош късмет е по волята на случайността? В режисирано предаване сме все пак. Няма как толкова случайности да се наредят, без да са в синхрон със сценария. Защо им е на мушката не знам, но просто прозира как през цялото време желаят да го разкарат. Ама и той държи, кучето. Simple Smile

Това няма как да го повярвам по една причина. Няма начин продукцията да е взела на мушка някой, да иска да го махне и той да да продължава да е в предаването.Няма сила, която да спаси някой от волята на продукцията.

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 14:02 от biglubo

# 1 364
  Само заснети допълнително кадри. Когато тръгват на битка синьото знаме е пред  резединцията. Чикагото вади на 2/3 изпита бира от хладилника? Че тя ако е негова от по-рано е изветряла отдавна. Това са детайли, които в суматохата се разчита драгият зрител да не види

Това ми напомни за сцената, в която Калин и Николета си лягат да спят. В същото време текат синхрони на Николета, очевидно от същата вечер, коментирайки разговора преди лягане. Значи първо заспиваме, след това ставаме да снимаме синхрони.

Общи условия

Активация на акаунт