💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 58 751
  • 1 722
  •   122
Отговори
# 1 590
  • София
Ооооооуууууу, феноменално Чикаго 💙😁😎

# 1 591
Николета всяка ще биеш, кралицата ги е нагласила. Радка и тя ще си повярва колко е силна. Айде да ги сготвят мъжете по-скоро.

# 1 592
  • София
Отвратително играят жените, срам.

# 1 593
Малеее Ръждата е разнасят , като пръскачка из лозе на тази битка ,  тотал щета е " най - силната жена " тази година
как може дори да си го помислиш: според някои "корифеи" тя е най-силната жена за всички сезони. JoyJoyJoy

Естествено, че е най-силната
Ти нали щеше да се отказваш от ИВ?

Grinning

Дяволя твоята Ръжда стана най - мразената участничка този сезон , кажи нещо за играта и днес не се крий и не увъртай имай топките за едно обективно мнение за нея

# 1 594
  • Пловдив
Алекс трябва да счупи тоя женчо!

# 1 595
  • София
Глупости

# 1 596
Николета можела да бие Ръждавичка,ами може.Ръждавичка много за пореден път се изложи.

И глупавата Николета сега на синхрон да каже,тя ми каза,влачи ме дави ме..ние сме женска коалиция!

# 1 597
Сапунджиева ще играе както й каже кралицата.

Ето видя се ясно, дори и срещу Радка, пак така игра.

Пълен срам и саботаж.

Продукцията нали уж не искате саботаж, какво стана със жените днес???

Някой брои ли колко женски игри станаха, май повече от мъжките ...

# 1 598
Ех, тези силни жени! Как да не ги остави Ивайло да се изявят и да изнесат битката! Нали и без това все се скатава. Ръждавичка и тя е във вихъра си! Така се раздаде в битката.

# 1 599
Николета всяка ще биеш, кралицата ги е нагласила. Радка и тя ще си повярва колко е силна. Айде да ги сготвят мъжете по-скоро.
Сега ако жълтурите бият, тъъпите женки ще вирнат носове кат най-силните жени на планетата!

# 1 600
Сега ако жълтурите бият, тъъпите женки ще вирнат носове кат най-силните жени на планетата!

Кои да бият, следващата битка е на Ръждавичка, тя днес не играе за сините, тя си пази две птици оттатък....то всичко е съшито с бели конци.

# 1 601
  • София
Ръждавичка саботира яко. Женската коалиция в действие. Това момиче тотално ми се срина в очите.

Като чуя словосъчетанието “женска коалиция” и се втривам.

# 1 602
Ръждавичка саботира яко. Женската коалиция в действие. Това момиче тотално ми се срина в очите.

Като чуя словосъчетанието “женска коалиция” и се втривам.

На фона на горящата за победа Ръждавичка, тази, на която Радка й проми мозъка за няколко дни, не струва да се гледа. Противно е.

# 1 603
Гледам с голямо закъснение и не мога да не кипна от липсата на мозък в сините жени. Никаква тактика, никакво използване на познания по механика (лост, въртене, момент). И никаква нестандартна тактика - Ръждавичка беше длъжна срещу Пекин да заложи на бързина - да хвърли пояса и да бяга, а не да се бори. Много разочароващо.

# 1 604
Ръждавичка удря дъното.Не и отива това което прави.Всеки който гледа го вижда.

Общи условия

Активация на акаунт