💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 63 581
  • 1 833
  •   133
Отговори
# 1 680
  • София
Ако Ръждавичка не се класира на финал, да закриват сезона.
Това е сезона на Ръждавичка.
Върти ги на малкия си пръст всичките. Simple Smile

# 1 681
И Ръждавичка и Пекин искат женски финал, защото смятат себе си за най-силата и достойна жена Wink

Кой ще номинират сега според вас? Според мен ще са Николета и Радостина.

# 1 682
"Шах с пешката" вика великата шахматистка - Жаба... ъъъ, Рада Кикерица. "На мен, Иво, някак си ми се струва, че ти се беше предал преди да е започнала битката дори" Ако бях на Иво, щях да ѝ отвърна "Добре, че съм вече номиниран, та няма как да ти доставя удоволствието да ме номинираш с повод" За съжаление с тази номинационна утре, Иво не го виждам обаче. Дали Пекин ще издумка Мирослав като единствения мъж? Идва време Николета да извади сабите. Стига да не ги забрави, разбира се. Или пак да обърка математиката и да реши, че ще си ги пази. Рада има шанс да се нагуши с грошове, ако са с жилетки, мамка му. Или пък Пекин ще си заложи главата за Великата Идея - Женска Коалиция? Не идея - Идеал! И с възможността за грошове, разбира се. Не е чак такава идеалистка. Нито пък глупава.

Сапунджиева, колкото и жално да се представя социално, на арената е куче. Много жилава. Това не стига, но трябва да ѝ се признае.

Вие за Чикагото отбелязахте, че живна. На Траян също му светна образът. Но на мен този Дино ми липсваше - палав като момченце.
- Тръска къдрици, прилича на пудел на разходка. Няма такъв образ - това им е нещо от въздуха в Стара Загора.
- Който е последен, е момичее! 😀🩷😄

# 1 683
интересно на Радостина какво ѝ е харесвало при сините, като им кроеше шапката по ред на номерата. А, сетих се, харесваше ѝ, че е в резиденцията.
Не знам дали Калин още вярва на Ръждавичка, може да си мълчи, но не е сляп. Обаче както ни обясниха преди време, важното е, че тя му вярва 😉
Нещо Калин пак стана по-мълчалив. Последните седмици го даваха повече да говори, а сега в този епизод едва каза 10 думи на кръст. Вярно е, че винаги си е бил по-мълчалив, ама все пак.

И на мен ми направи впечатление за Калин...
Някак си него и Сапунджиева ги усещах излишни чисто в социалната атмосфера там. Не ме разбирайте погрешно — на арената всичко им е топ, както винаги: първи пост, пълна концентрация и резултати. Просто вече в резиденцията, на масата, Ръждавичка се е залепила за Диното и Траян, Алекс за Чикагото, Сапунджиева се мазни на Алекс и Ръждавичка, а Калинката стои отстрани и се чуди какво да прави. Така ми изглеждаше просто.
Предните епизоди беше по-енергичен и говореше повече — дори и вчера, когато беше останал с трите „харпии“ и трите „чички“, седеше и се пръскаше от кеф на бъзиците на Ивайло. Може и да му е мъчно за Лапунката .

# 1 684
Бива бива наглост ... ама Пекин е отвратителна .. Иво е контузен, разочарован, а те го обиждат че не взел точка ..за какво да им спасява г*зовете на тия примадони

# 1 685
И Ръждавичка и Пекин искат женски финал, защото смятат себе си за най-силата и достойна жена Wink

Кой ще номинират сега според вас? Според мен ще са Николета и Радостина.

Хаха, е накъде без Миро?

Кралицата Злодей си има кодекс :
1. Ако е силен мъж го номинираш
2. Ако избираш между мъж и жена, номинираш мъжа.
3. Ако трябва да номинираш жена, номинираш тази дето те слуша по-малко.

ImpSatisfiedSatisfiedSatisfied

# 1 686
  • София
Не се учудвам, че всички искат при Феномените.
Наистина такова племе май, май не е имало.

Simple Smile

# 1 687
Всички сини племена до сега бяха от кол и въже събирани. Тези, ами тези са Феноменални!

# 1 688

Друго си мисля аз. Възможно ли е да победи даден играч, който не е имал winner's edit? Просто не си спомнявам вече Андрей имаше ли такъв изобщо. Ах, така ми се иска Калин да е победителят. 💙

Възможно е.Което прави на пух и прах така харесваната теория от някои хора.

# 1 689
А как си тръгнаха от арената Феномените: Дино каза: "Който е последен, е жена!" И хукна напред, и всички мъже след него.
Направо неузнаваеми и тримата бивши лечители, нахилени до ушите, щастливи.
Явно наистина е много хубава атмосферата там, особено като няма кой да я трови.
Обикновено те тровеха атмосферата. Злобливи , неблагодарни. Във феномените са щастливи , защото там има силни мъже , иначе те трябваше да го играят силни мъже пък не им се отдава. Тук пак са първи бушон , хич да не си мислят

# 1 690
Продукцията винаги е намирала начин да очерня жените на макс.
По-големи женомразци от тази продукция няма.
Парадокс.
А хората си мислят, че ги бутат...
Всеки сезон такъв монтаж правят, че ги правят или злобни или малоумни.

Море, монтаж! То нека няма маТРял, пък да видим как ще подправят монтаж. Недостойни са си и толкоз. На черното бяло да казваш не е монтаж - казал си го.

# 1 691
  • София
Уф, мислех да не го пиша, ама хайде.
НЕ Е имало саботажи, просто всички толкова си могат: шансът на жълтите мъже на такава битка да вземат точка си беше от първата минута равен на точно НУЛА, което обезсмисли цялата битка (той и татуирания водещ затова толкова вяло коментираше). Битките при жените бяха само за цвят, защото от другата страна имаше 7 гарантирани сини точки от мъжете.
Все пак Пекин е по-силна от Ръждичка (и втората си е бушон там), докато Сапунджиева е направо "живи мощи" и капна още на първия двубой, т.е след това и сама да беше с пояса пак щеше да падне. И останаха последните две битки Ръждичка срещу Радка-Пиратка: стратегически ход тук беше да си пази силите, защото след това срещу по-слабата и изморена вече Забравета (което е "странно", но пък знаем колко точно е "гладувала" Радка цели 7 седмици!? Rolling Eyes) би било много по-лесно.
Така че не видяхме нито "саботаж", нито пък чак "геройство" от страна на Ръждичката, просто елементарна логика и физика във битка в която нямаше абсолютно никаква интрига.

# 1 692
  • София
Пуснал съм ексклузивна анкета до старта на утрешния епизод!
Енджой 😊

# 1 693
  • София
Пуснал съм ексклузивна анкета до старта на утрешния епизод!
Енджой 😊
Д-р Пекин има имунитет за цялата седмица. Няма нужда да присъства във отговорите.

# 1 694
  • Буркина Фасо
на фона на слабите племена сините ще са силни, няма как да е.
премахнаха доста силни мъже заради женска коалиция и сините станаха "силни".

Общи условия

Активация на акаунт