💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 107 989
  • 2 612
  •   150
Отговори
# 2 145
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Бутат Пекин и то солидно.
Вие сериозно ли си мислите,че Миро няма да познае?! Smiley
Толкова е сигурно,че затова му предлагат плячка от сините. Ако имаше и малка доза съмнение,щяха да му предложат обичайните храна или предимство. Satisfied

Залага на Калоян (който всички знаят колко е подготвен и че тренира кадри за игрите) и Калин отива при жълти,за да отстранява сините.

Познах ли?

Много добре сте го измислили,Продукцията. Все гледате как да си прецакате солидните мъжки кадри,вместо да им целувате краката,че ви правят предаването гледаемо.
Хайде,гледайте си скапаните женски финали.

# 2 146
Колко нелепо , криел се зад кринолина, май беше единствен от групата номинирани който вдигна ръка и сам пожела, а не като суперсилата Ивайло , който орева света
То щото нелепият Миро не го орева. Само дето Ивайло болен или здрав, куц и сакат се влачи по битките и все е номиниран, като капитан винаги е мислил за племето и т.н. Аз не помня Миро да е бил капитан, не помня да е бил до вчера на елиминационна, че то дори не се забелязваше. Ивайло обаче ще се запомни с добро, защото никога не е поставял себе си пред племето, не е мишкувал, не се е крил зад жени, печели битки и се раздава. Миро вдигна ръка, като всички чухме, видяхме и разбрахме как с Томи са мамили останалите. И това бих им простила, ама да вкарваш нищо неподозираши хора в измамата си и после да им натякваш, че са се облажили и те...това си е цинизъм направо.

Целият сезон съсипаха след Лапунов и онази блатната. То и затова е влезнала, не заради качествата -видяхме я колко може. 2 минути наказание на елиминационна битка преди сливането на племената...че то това си е време за минаване и то добро. Какво наказание е това. По 2 мин. на всеки елемент....че тя ще вземе така финала, тези не са нормални направо , то бива-бива...

Добре, че Лапунката излезе от тази тиня . Всяка година едно и също, вече взе да ми идва повече, усещам че се напрягам и ядосвам. Били участвали и ни разнообразявали, рискували здравето си и не знам какво си. Така е, ама и ние зрителите имаме здраве и психика. Почна добре и с надежда го гледах, ама то стана негледаемо вече. С изгонването на Лапунов, с бутането на онези кокошки, изобщо....за Миро да не пиша, не знам колко е подготвен , ама и супермен да е..все тая, като си е скатавка пълна, за характер да не пиша-дъно.

Калин ще го изтискат момчето да има разчиства пътя на онези птици и Миро. Ще се хаби, изцеди, контузи, накрая ще го прецакат, а онзи ще си пази силите, мишкува , няма да рискува контузии, курорт пълен. Че както разбираме хич не е и гладувал, ама ходи залитащ уж, то и Томи едни ги говореше , че и му притъмняваше....

Нищо чудно, че Калин не го виждаме много по сбирки, отвратил се е май от повечето хора там. Отделно ще го направят да се бие непрекъснато срещу своите, вместо Миро и онези дето побеждавали мъжете. Тази блатната да ходи да се гръмне с все устата си приятелка. Това предаване трябва да го забранят, гледат млади хора, деца, ....колко последователи имали...еми ще имат, то чалгарска нация бяхме станали, сега какво...да не пиша, че се докладва май от няколко дни приятелите на знаете кои.

# 2 147
Чикагото:
-Пекин е кораво куче, тя не се предава и вчера бягаше кат коза!

Дино как тънко се примъкна на Симона.

Ралица:
-Ивайло и Кристиян носят тяхното клеймо
Патка! Знаеш ли въобще какво значи клеймо?

Подигравките на Симона към Деси, която не я мързи да готви - отврат!

Симона:
-Според мен у мъжете има един страх от жените и като казвам жени - имам предвид мен!
Хахххаааааааа! Смях в залата.

Павката:
-Време е за изкупление на греховете!
Кви грехове бе!  Ще речеш, че в билията пише "Не конспирирай срещу продукцията"

Като взеха да скачат мъжете по гъбките и си помислих - сега Дяволо потрива ръце и чака фината моторика да си каже думата  Simple Smile

Павката:
- Трябва да влязат в жлебовете
Пускам гугъл сърч да разбера какъв е тоя жлеб и разбирам че Павката също си няма хабер какво е жлеб. Ама за разлика от мен се излага по телевизията.

Още на средата на битката в ушите ми отекваше как Радка ще казва "но аз никога не се отказах!!!"

Павката:
- И Радостина също е на шейната!
А тя не е!  Отиде там 30 секунди по-късно

Ралица:
- Няма друга дума освен уважение и респект.
Първо това са две думи, второ тавтология. Истински факт, дето се вика JoyJoyJoy

Миро:
- Поради незнайна причина не съм ял храна.
Размътил ти се е акъла. Причината е знайна за абсолютно всички.  Продукцията прави шоу издевателствувайки над вас.

# 2 148
  • София
Тези 15кг жилетки могат ли да бъдат манипулирани?
Ако е възможно, на протежетата ще им дават жилетки с 5кг. Важно е сценария да върви и да спечели който трябва.

Не знам Мишето как подготвя физически жените, но успешно им промива мозъците. Всеки път, след Джаферович,  се прави опит да се повтори коалицията й. За кой пореден път  жените добутват някой който се крие под полите им за да му дадат победата. 

# 2 149
Цитат
Тези 15кг жилетки могат ли да бъдат манипулирани?

Много ясно, нали помните моя гиф как Мартинката мята жилетката из въздуха като да е пълна със стиропорни зрънца.

# 2 150
  • На брега на реката
И много вероятно, на канадския фикус жилетката да е била олекотена. Та той се подгъваше на водната битка, та чак го подпираха. От къде взе сили да тича и то с 15 кг отгоре?!?

Не се сещам кое е това Мише , което коментирате. Може ли снимка или поне от кой сезон е, та да я видя.

Аз мисля, че от продукцията има слагат тези идеи за женска коалиция и много държат да се изпълнява. Може и който не слушка, да се отстранява.

Всичко изписано за блатната жаба, даже ми се струва малко. От толкова сезона до сега, за мен, тя е най-противния играч. Нагла, грозна, но пък със самочувствие!
Николета пък, е от най-тъпо изглеждащите участници. Няма такъв овчи поглед. Да ме прощават овцете!
Пекин е силна, но не я харесвам и ако не я бутаха от продукцията, мисля, че щеше да си е вкъщи вече.
Сапунджиева е силна или поне беше, но някак бързо се спихна, а и това гравитиране около Пекин, съвсем я срина в очите ми. Не мога да отрека обаче, че е жената с най-красиви черти.
Ръждавичка ми е фаворит от жените! Не ми е красива, симпатична - да, не харесвам постъпките ѝ, но гори в игрите и наистина е много подготвена. Малко стана тромавка, че позаякна доста и дано това не и изиграе номер.

# 2 151
Предаването е дъно отдавна.
1. Можеше да изгонят Томи и на териториалната,  а не след като "отстрани" Лапунов.
2. Драконът на последния беше повече от очевидно, че се клатеше повече.
3. Жалко е да се бутат такива нагли парчета като блатната и то как... Пекин капитан до сливането..
4. Най-вероятно ще сготвят и Ръждавичка и Калин, като Симона ще е, защото няма да им играе по свирката за Женската коалиция /като чуя женска коалиция и ми се повръща/, а Калин ще го изцедят от елиминационни и за жалост няма да има сили за финала, докато оная мишка Мирко ще си почива и ще е свеж, все пак ще има време и да се възстанови на резиденцията.
5. Изобщо няма да коментирам това с жилетките и килограмите, пълна простотия. Вече видяхме, че мъжете са обречени с тях.

6. Защо Миро залага на кастинг битката при положение, че до сега винаги залага/т тези, които са спечелили и двете номинационни?

# 2 152
# 2 153
Забрави да добавиш, че мъжете ще теглят и количка с 15-20кг тежест в допълнение, а жените - 0 и после ще припкат по арената. Затова пък ще искат наказание на елиминация и ще им дадат. 2 минути.

# 2 154
Затова пък ще искат наказание на елиминация и ще им дадат. 2 минути.
Нека не пропускаме да добавим и основанието за даването на такова наказание, когато беше поискано от Рада. Павката каза: "Надмината си с една обиколка, значи може."
Ок, Павка, надмината е с една обиколка. Но не от всички! Кристиян още не я беше задминал с една обиколка! А тя с него се съревновава.

# 2 155
  • Русе

Не се сещам кое е това Мише , което коментирате. Може ли снимка или поне от кой сезон е, та да я видя.

Беше от сезона на Джаферович и Фифо. Играеше и с двете коалиции /поне опита/ и Джаферович я отлъчи и си замина безславно. После и в Черешката на тортата игра доста подмолно.

# 2 156
Най ще ми е кеф, ако Пекин отпадне преди блатната или нискочелата. Нали ги "закриля" с единствената цел да елиминират мъжете.

# 2 157
Да ви кажа ли защо не препоръчвам да предозирате с „Игри на волята“, „Ергенът“ и The Witcher с неговите магьоснически битки преди лягане?
Защото към четири сутринта изпърженият ви мозък на сънувач има шанс да сътвори ето такъв епичен сценарий с неочаквани комедийни елементи.

Сериозен глас на разказвач ми казва, че за света наближава „Войната на всички войни“.
В кадър виждам бял и черен плазмен портал, обвити в светкавици. Потъвам в белия, а разказвачът продължава:

„Ще има добро и красиво.“

(Показват ми кадри на Калин – преминава халките с лекота, подава ръка на Наталия на арената, гледа светлините на града от Копитото.)

„Но то ще е тихо и незабележимо,“ – добавя гласът.

(Калин мълчи около масата, само огромните му зелени очи влизат в кадър; Калин спи на дивана.)

„Ще видим трезв ум и сила,“

(Калин чертае по пясъка и вади дънери.)

„И хармония с природата.“

(Калин катери скали и снима гледки.)

„Но ще видим и доброто потъпкано,“ – казва гласът.

(Бъдещи кадри: Калин бинтова коляното си, кимва на Съвета и отива на поредната елиминационна битка.)

„Ще осъзнае ли този свят, че истинското му спасение е Калин Адреналин?“

Гласът завършва, а аз потъвам зад черния портал.

Тук всичко изглежда лъскаво – дрънчат маркови гривни, лъщят рокли с пайети.

„Тук Дяволът играе,“ – шепне гласът.

(Шермин пие вино и обижда на висок глас.)

Всички дават път на Злото у Анна Пияна, продължава гласът.
(Другите мълчат или се подмазват, за да не ги вземе на мушката.)

„Хаосът не позволява да бъде изкоренено черното и пошлото.“

(Шермин плюска стриди по бельо в ресторант и се връща, след като е изгонена.)

„От теб зависи да помогнеш на останалите да видят и изберат тихото Добро пред шумното Зло. Кой знае — може би оцеляването на света зависи от това?“

Така заключи загадъчно Гласът и ме изплю обратно пред двата портала – със съдбата на света на моите плещи.

И точно когато се опитвах да мисля и да осъзная всичко, започна истинският кошмар:
Отнякъде цъфна Краската с анцуг Gucci и ме покани „да барна и да се накефя“, преди да ме попита дали искам прах за пране.

Общо взето, Андрей Сапковски не пасти, а направо протеинови барчета Born Winner да яде пред мен...

# 2 158
Само си представям светкавичният отказ,ако Крис беше поискал наказание

# 2 159
Още преди време ви казах, че Чикагото няма как да има проблеми с варелите...Ето доказателството..

Общи условия

Активация на акаунт