💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 87 932
  • 2 425
  •   55
Отговори
# 2 250
Не гледам от самото начало , но прави впечатление , че последните епизоди голямо мрънкане от Ивайло. Наистина е много ощетен от продукцията и женската коалиция го атакува , не е справедливо , но това е играта , за първи път ли чува за тези игри и как продукцията ги  манипулира . Сто пъти повтори, че не можел да ги гледа и понася безименните и навън не бил обграден от такива хора . Николета го предаде, но Пекин какво му е виновна-играе си играта. Момчи , Гого , Светлин никога не са били такива мрънкачи. Продукцията следва тази линия на противопоставяне мъже -жени , но какво трябва да направят жените , за да стигнат до последните етапи в играта -изометрия до безкрай , коалиции или да не участват.

# 2 251
Някой вчера дали забеляза, че при второто минаване на Мирко Пекин по гъбките, веднага след месомелачката, при скока се подпря с крак на земята, но смело продължи без да се разколебае? Около час и минута след началото.
И аз го видях, но Павел като е пропуснал да види,  канадецът да не е луд да си признае.

# 2 252
Е що да си признава? То другите като стъпят и без Павел да им казва се връщат, ама...това е Мирчо сандвича, не е случаен, като Рада блатната, за тях всичко може.

# 2 253
  • Буркина Фасо
Твърди се, че се тегли жребий за трасетата, но не го излъчват.
А за финалното племе, миналата година бяха 8+1, заради Раду, който дойде от изолатора.
Тоест 8 или 9, различно е през сезоните.
какво ти теглена на жребий като се вижда, че жълтите минават по жълта люлка, сините по синята.  всеки цвят на племето си следва цвета по трасето.

# 2 254
Чета назад обсъждате кой с кого, как, защо, обаче не видях Траян. Не е ли в списъка на продукцията?
Та той бие Мирка където я хване.....

# 2 255
Чета назад обсъждате кой с кого, как, защо, обаче не видях Траян. Не е ли в списъка на продукцията?
Дори и Калин да не спечели, Траян да спечели ще се зарадвам. Толкова приятен ми е на мен. Има хумор човека, има си уменията. Според мен финала трябва да е между Траян и Калин. Който и да спечели от двамата ще се зарадвам. И двамата са много комплексни.

# 2 256
Като ги разместиха онзи ден племената, след магазингейт, само Калин и Ръждавичка се запознаваха с новодошлите, всички други бяха се позавъртели, някои и по няколко пъти из племената.  Така, че нищо му няма на Калин, ако правилно предполагате, че ще отиде на блатото, какво е това спане. Много ми се иска да поизпратят и Ръждавичка някъде различно от резиденцията, да видим.
Тези изпосталелите не виждам как ще се възстановят, ако не изкарат поне две последователни седмици на резиденцията, то има ли толкова време до края😉
П.с. Радвам се, че видях младежите да ходят на Мальовица, изглеждат здрави, не им се е отразил гладът, другото кой бил, кой паднал е всяко чудо за три дни.

# 2 257
  • София
Траян ми става все по-симпатичен. А и тенисист е човека, т.е. мой човек, ама много са му слаби елементите, които минава на ръка.
Много издънки има там.

# 2 258
Дори и Калин да не спечели, Траян да спечели ще се зарадвам. Толкова приятен ми е на мен. Има хумор човека, има си уменията. Според мен финала трябва да е между Траян и Калин. Който и да спечели от двамата ще се зарадвам. И двамата са много комплексни.

Наистина ли не забелязвате,започналото изграждане на образа на победител в лицето на Миро от страна на продукцията?То са хвалби,комплименти и какво ли още не..Интереса им към Траян липсва,с което можем лесно да си направим изводите.

# 2 259
  • Някъде там...
А за финалното племе, миналата година бяха 8+1, заради Раду, който дойде от изолатора.
Тоест 8 или 9, различно е през сезоните.
какво ти теглена на жребий като се вижда, че жълтите минават по жълта люлка, сините по синята.  всеки цвят на племето си следва цвета по трасето.
На елиминации няма какво да го следват. Та вчера всички бяха от едно племе например.

# 2 260
Също така за първи път виждам играч, който след победа да търси целенасочено коя камера го снима, за да си изкаже радостта … просто ми беше странно

# 2 261

А и какво значи "твърди се че теглят"???  Това е телевизионно шоу и по-важно е ние какво ще видим, а не какво се говори някъде. Още повече че говоренето мисля е за "стоте гривни".  Защо да гледам лавандула полюшвана от вятъра или козата Веска как дъвче когато може да покажат (ако го има де Wink) тегленето на жребий.

# 2 262
  • Някъде там...
Също така за първи път виждам играч, който след победа да търси целенасочено коя камера го снима, за да си изкаже радостта … просто ми беше странно
И аз сега загледах същото. То чупки, сърчица, стойки.

# 2 263
  • София
Калоян - един скучен войник, който няма място в Ол Старс според мен.
На терен нищо особено. Като съдържание което даваше - нула.

# 2 264
За мен щеше да е интересен финал Лапунов-Калин и най-справедлив. Обаче...
Крайно време е от т.н. продукция да се вслушат в желанията и препоръките дори на публиката.
Може да е било интересно някога, дразнителя да пълни рейтинга с присъствие и писане, ама всичко си е до време.
Така и свестни кандидати ще откажат. Кой е луд за 100х лева обезценени да си жертва здравето, а и да са за спорта уж ...пак с тези гаври ще се се откаже всеки нормален човек, а публиката вече ни писна с изцепките им. Този сезон Павел си бърка в носа на битките с извинение, изобщо не ги следи или не му се отдава, за коментарите да не споменавам.

Общи условия

Активация на акаунт