💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 101 897
  • 2 582
  •   261
Отговори
# 2 280
  • София
Една от най-тъпите битки, които съм гледал.
Добре, че тази мъка беше само 30 минути.

# 2 281
Какво ще дават още половин час ?!
15 минути реклама

Сега ще гледаме женски сплетни и коалиции , ще слушаме колко са силни жените този сезон и как трябвало жена да спечели и затова ще пращат само силни мъже на битки за елиминации.

# 2 282
  • София
Дайте му на Мирко кренвирши и кучешка радост... Не му давайте Калиинн Weary

# 2 283
Ще пращат Калин да чисти....То няма кой друг да пленят...

# 2 284
Сега ще преместят Калин. За съжаление....
В понеделник ще дадат преместването като са всички на арената. Унижението трябва да е публично пред всички много ясно.

# 2 285
Калин според мен в понеделник вече ще е в новото племе, за да помага за резиденция да спечелят. Сега ще отива при змийчетата.

# 2 286
Калинчо,ще стягаш куфарите за хотел ,,Блато". Жалко. Бг мамите в траур

# 2 287
Калинчо,ще стягаш куфарите за хотел ,,Блато". Жалко. Бг мамите в траур
Оставяме го в ръцете на бг-мамата Пекин! Laughing

# 2 288
Калин ще разбере в понеделник. Непосредствено преди битката. Да няма време за нищо. Добре, че е адаптивен.

Ами.....каквото това. Продукцията е решила.
Нямам късмет с фаворит и тази година.

# 2 289
  • В Града на липите
Чак пък в траур Grinning В траур щяхме да сме, ако го бяха пратили в къщи, като Лапунов.
Аз не се притеснявам за него, много е адаптивен.

# 2 290
Калин според мен в понеделник вече ще е в новото племе, за да помага за резиденция да спечелят. Сега ще отива при змийчетата.
И как смяташ ще стане номера Калин да отиде сега на блатото? Чрез писмо от продукцията ли що ли? В понеделник на арената МирославА пред всички ще каже изборът си непосредствено преди териториалната битка.

# 2 291
  • София
По-скоро ще му направят услуга, защото в момента изобщо не го дават и потъна в племето при толкова много мъже.

# 2 292
Ами Калински, явно ще бидеш чистач до края на престоя си. Трябва да почваш да режеш сини глави всяка седмица, че да може "богопомазаните" да се разходят до финала.

# 2 293
И  аз така си мисля ся Дино и Траян се налагат повече.

# 2 294
Определено ще му направят услуга. Според мен умира от скука. То на него и преди му беше скучно /"само битки и вечеряме"/, та искаше да си прави шарено ежедневието с любов с Гизем.
Но на арената ще му е трудно срещу неговите хора. Много инвестира там.

Общи условия

Активация на акаунт