💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 104 727
  • 2 612
  •   32
Отговори
# 2 310
Изгоря Ръждавичка....сега с кой,ще се коалира след като КАЛИН го насадиха на пачи яйца....жалко за него,а много ми се искаше той да е финалист,но жълтите,ще му подрезят крилата...Ръждавичка не ми допада и сълза няма да пусна,ако си тръгне преди финала...

# 2 311
Тоя Алекс хубаво казва,че Ръждавичка не може да бие Пекин,но аз не съм много сигурен на едно многокомпонентно трасе дали резултата няма да е различен.Доминацията на Пекин е в 1в1 битки,в които грубата сила е определяща.

# 2 312
  • Някъде там...
Добре се посмях с Алекс. Simple Smile

Ох, Миро защо толкова ме дразни. И самият му маниер на говорене, и мимиките. Направо ми иде да го превъртам. Мън мън

# 2 313
Хахахаха Ивайло как затапи Калоянчо.

# 2 314
Чикагото не искал да играе в коалиции! Ми той е тръгнал за финал, бе!
Ръждето къде си мисли, че Алекс играе за нея! Те го сега в разговора с Калин!
Как пък една жена от най-силните евър не каза: Манете ги тия жилетки, аз ще ги бия с три жилетки на гърба!
Значи коги ги номиниргат - тия са против жените, щот са по-силни от тях, пък на битка - Може ли наказание и ако може да прескоча и едната обиколка!
Каква е тая еуфория за Калин? Нали са най- силните жени евър, и трябваше да вземат Ръждата , че  да натрият носове и г*зове на мъжурлята!

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 21:25 от Anhela_a

# 2 315
Боли ме сърцето за Калинчо.Не искам да е при тези.

# 2 316
  • Варна
Много се забавлявах с Алекс! Уникален! Чак си го върнах втори път.

# 2 317
  • В Града на липите
Ама защо Пекин постоянно говори за разклатеното психическо и физическо състояние на Миро? Той си търчеше по арената. Нито свят му се зави, нито се задъха. А на блатото пак залиташе.  Явно наклона не му понася.
Безименните ще го посрещнат Калин, като национален герой Simple Smile

# 2 318
Каква е тази тъпотия - жените били не само равни с мъжете, а даже се хвалят как ги бият, а после Пекин казва колко било мъжкарско, че Миро ги бил опазил??? Ми защо някой трябва да те пази? Нали си отишла на състезание и сте равни? Какви са тези претенции?

# 2 319
Така заточиха и Момчил при амазонките. Така Раду влачеше едни кухи лейки миналата година. И Юлиян така го насадиха при едни сакатлъци. И Калин така... Сигурен начин да съсипеш отличен играч.

# 2 320
Е Вие откъде знаете , че нито една жена не е казала, че не иска жилетка  Simple Smile Отива и казва на режисьора -така виждам играта . Вие изобщо знаете ли как се правят тв предавания и какви договори и права имат участниците. Пенсиите от Фейсбук са с по-адекватни коментари Simple Smile
И не нито една жена вкл Пекин не отиват в предаването на равни нога с мъжете по отношение на битки и единственият им шанс е чрез социалния елемент и коалиции.

# 2 321
Някой знае ли дали могат да откажат кастинг битка, но все пак да продължат кандидатурата си за действителната игра? Голяма прецакня е да имаш само един шанс за влизане срещу някой, минавал препятствията.

# 2 322
Ръждавичка за какво ще ползва аНулета???
За кога ще го пази?

# 2 323
  • В Града на липите
Кой каза, че не му отива жълто на Калин?
Като слънце е! Wink

И веднага ги е строил в две редици. Твърде много акцентираха на проблемите на Феномените, но се съмнявам Безименните да ги бият. Поне битката ще е супер оспорвана, а не предопределена.

# 2 324
Леле, каква футболна драма! Каква изненада! Сто процента от форумците са изненадани от пленяването на Калин. Даже 110 процента.
Сценаристите ви направиха "хоп" и обърнаха невиждано и нечувано сюжета. Simple Smile)
Но потретям- ВСЕКИ ще бъде очернен в този сценарий. Читав няма да оставят. (Което пък сигурно също няма да изненада много форумците.)

Общи условия

Активация на акаунт