💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 88 464
  • 2 427
  •   23
Отговори
# 2 355
Калин го прие като следващо ниво в играта и ново приключение. Тъкмо умираше от скука. Дано си запази искрата в очите и в психодиспансера.
Незнам за вас ама по промото Калин бая се изкефил даже само неговия глас се чуваше.
Ръждавичка пак плаче Laughing

# 2 356
  • София
Все си мислех, че миналата година удариха дъното, но не. Продължават да копаят усърдно. И с успех. А драгия зрител го приучават методично на хляб и зрелища. Зомбирахме се ей, направо откачихме. Дразним се, но стоим и гледаме. И аз в това число.
Понякога си задавам въпроса - абе аз в ред ли съм? И все по често за отговор ми се промъква  - ми май не съм.
Извинете за поста, не е много в темата. Ако админа прецени  - да го махне.

# 2 357
Калин го прие като следващо ниво в играта и ново приключение. Тъкмо умираше от скука. Дано си запази искрата в очите и в психодиспансера.
Незнам за вас ама по промото Калин бая се изкефил даже само неговия глас се чуваше.
Това ново приключение на Калин сред русите прости котви хич няма да му хареса.

# 2 358
Ивайло правилно каза, че удрят Феномените право в сърцето, пленявайки Калин.

Калин като гледам бързо ще го преживее, ама другите …

# 2 359
Е Вие откъде знаете , че нито една жена не е казала, че не иска жилетка  Simple Smile Отива и казва на режисьора -така виждам играта . Вие изобщо знаете ли как се правят тв предавания и какви договори и права имат участниците. Пенсиите от Фейсбук са с по-адекватни коментари Simple Smile
И не нито една жена вкл Пекин не отиват в предаването на равни нога с мъжете по отношение на битки и единственият им шанс е чрез социалния елемент и коалиции.
Договорите явно издишат някъде! ЛОГИЧНО би било всякакви публикации в социиални мрежи да се забранени до  финал! И като живеем във време на самоопределяне въпреки природата   - кви мъже, кви жени, кви пет евро!
Отиваш да играеш игра с физически предизикателства, тук-таме детски пъзели, да не ги мислим само за мускули, и социална игра! Има хора като Дечо - един вид и вие можете, Шишковци! Но пък в друго предаване и след него виждаме постиженията! Тук няма поука - само ШООЛ!
Така че аз си гледам турско-индийския сериал по сценарий и казвам демократично пенсионерското мнение!

# 2 360
Гледах реакцията на Калин...ммм...лошо,лошо стана.Изобщо не се зарадва,но както винаги веднага замлъкна.Скри се в черупката си,и надали ще има уауу реакция.Може би ще говори с Иво,но в повечето случаи отново ще е мълчалив.Съчувствам му,и ме е яд за тази въртележка.Похабяват момчето,жалко...
Подценяваме го сякаш много Калинката цял сезон. Първо му треперихме дали ще си вземе капитанската, после дали ще може да направи щурвала, после Гиземката щяла да го измами ... Аз вече не го подценявам.
Железарка е Калин - не е льохман. Ще им скрие шапките.
Помнете го на ласото!

В никакъв случай не го подценявам,просто ми е жал да попадне в това гнездо на пепелянки,те изпиват енергията на хората около тях...Вярно,ще гледаме зрелищни победи,просто защото от тук нататък ще играе за себе си,а покрай него четирите женички ще живуркат.

# 2 361
Мисля си, че Калин и Алекс усещаха на къде вървят нещата. Знаят, че 4 жълти се бият и 1 отпада. Остават 7 на 5. Победителят от жълтите ще участва и избира в кастинг битките. Сметна ли са 2 и 2. Никак не са глупави и двамата. Само не са били сигурни дали Калин или Чикагото ще избере жълтия.

# 2 362
Абе, на мен ми изглеждаше сякаш Калинката се изкефи.
Лапунов по лайфовете е казвал, че на Калинката изобщо не му пука какво става — той си е там за кефа и преживяването. Все пак, за това е там — за емоцията. А относно за събиранки и такива си ходел просто постоянно е зает а такива неща като дискотеки и тн не са неговото той си е бил по походите.
Между другото, на промото, където се вижда как потапят Миро и той тръгва да говори, има субтитри, и вместо „Мирослав“ са написали „Кристиян“. Хахаха, объркали са си фаворита!
Относно русите на Калин няма да му пука както не му пукаше в началото като Ръждавичка го беше нарочила така и сега.

# 2 363
Все си мислех, че миналата година удариха дъното, но не. Продължават да копаят усърдно. И с успех. А драгия зрител го приучават методично на хляб и зрелища. Зомбирахме се ей, направо откачихме. Дразним се, но стоим и гледаме. И аз в това число.
Понякога си задавам въпроса - абе аз в ред ли съм? И все по често за отговор ми се промъква  - ми май не съм.
Извинете за поста, не е много в темата. Ако админа прецени  - да го махне.
Зомбирани сме за съжаление от това предаване. Аз го следя от 3-ти сезон. До 5-ти (включително) ставаше, но вече е тотал щета. Оня ден брат ми беше на гости у нас и аз си пуснах пряко Игрите и той: Ти нормален ли си да гледаш това нещо? Даже ми повиши тон. Ми викам: ненормален съм. Какво да направя?

# 2 364
Мен ми е чудно ако Ръждавичка не стигне финалите дали няма да съжалява,че не е взела Пекин,с което да се подсигури с женската коалиция при сините и да е бетон до края?Аз не мисля,че Пекин не я харесва,на нея и е все тая,стига жените да стигат напред,а мъжете да отпадат.

# 2 365
И да се допълня пък за другата страна на монетата, започвам да разбирам и Ръждавичка, че не се почувства истински част от племето и се лепна за Гордиенко и после страдаше за Наталия. На база излъченото не мога да преценя, дали тя е дала повод или мъжете са я държали несъзнателно на страна, тук отношението ми е по симпатия. Но се видя, че тя също се държи за Алекс и Калин само, за да не излезе тя виновна накрая, както сама се изрази. Може би наистина вярва само на Калин. Интересно как ще се прегрупират сега сините.

# 2 366
Между другото, на промото, където се вижда как потапят Миро и той тръгва да говори, има субтитри, и вместо „Мирослав“ са написали „Кристиян“. Хахаха, объркали са си фаворита!
Точно това бях тръгнала да пиша. Викам си я, Крис се е завърнал, а това бил увисналият Миро. Joy

# 2 367
Кой каза, че не му отива жълто на Калин?
Като слънце е! Wink

И веднага ги е строил в две редици. Твърде много акцентираха на проблемите на Феномените, но се съмнявам Безименните да ги бият. Поне битката ще е супер оспорвана, а не предопределена.
Калин е от тези хора , на кото всичко им отива!  И го приемат с овации! Що ли?

# 2 368
  • Някъде там...
Няма как да избере друг освен Калин. Той изпъква на арената.
С Дино, Траян и Чикагото вече е бил в едно племе. Знае, че не се разбират, знае им силните страни, те тепърва се захранват. Калин е отпочинал и нахранен.

Хареса ми реакцията на Калин или поне това, което показаха. И наистина му отива жълтото, да не повярваш. Надявам се да го приеме като поредното предизвикателство и приключение. И дано не го тормозят, след като виждат в него вид спасител.

Не знам как ще подкрепям сега жълтите, като сърцето ми е синьо. Очаквам и синя победа. Да видим как ще се справят без лидера си в битките.

# 2 369
Той Калин няма драма да си е в собствената глава и нивото на клявките не е проблем. На този етап му се ходи по битки, което го прави любим доведен син на Пекин. Подозирам обаче, че Иво ще го ръчка с някакви схеми и ще се натяга обстановката с Пекин, което няма да му е ок. И най-големия ми страх е, че Миро  към, мън, мен ще го умори от съклет
Това ново приключение на Калин сред русите прости котви хич няма да му хареса.

Общи условия

Активация на акаунт