💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 97 885
  • 2 504
  •   263
Отговори
# 2 445
  • София
Да не забравяме, че Жорката нямаше страховити съперници във Фаза 2. Само жени. Не си спомням да е отстранил някой топ играч.

Същото сега ще се отнася и за Калин и като цяло за всички.
Не е важно само да ходиш на битки, но и кого ще отстраняваш. Кой е съперникът ти. Контузен ли е. Уморен ли е. Мъж или жена е. Добър играч ли е (доказано с битки в сезона, а не на хартия) или не и т.н. И как побеждаваш. С огромна разлика и лекота или с късмет и т.н. При Жорката беше с лекота и с голяма преднина, само по тази линия има кредит.

# 2 446
Откакто започнаха активно да налагат образа на Мирослав като "можещ" загубих мотивация да гледам. Поредният "мишкуващ"- ял, ама не пазарувал; изтощен, но припкащ като сърничка по терена с 15 кг жилетка; бъдещ баща на бебе в 8-мия месец, което не се ражда по време на предаването. Жена му сигурно целенасочено го преносва, за да изчака бащата с чека. Остана ли ми някой, комуто да съчуствам? Големият ми страх е да не "оцапат" и Калин в "жълтото" племе. Снощи за пръв път загледах и Траян- и той е хубав мъж. Знам, че е прав да търси съюзник в Ръждавичка, ама ми прозвуча малко отчаяно. За какво му беше? Достатъчно е силен да се справи сам. Губя желание да ги коментирам. Започнаха да ми стават безразлични, а толкова харесвам шоуто. Единственото, което гледам от българската ТВ продукция. Но всичко това с варелите безнадеждно остаря. Като селски панаир изглежда. Само едно "виенско колело" им липсва. Искам трасета от типа "Нинджа уориър". И да се махнат треньори и школи, които подготвят- касички за пари.

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 17:23 от victoria vassileva

# 2 447
Надкаст качиха клип.
Казаха си го както трябва Лапунов си го сготвиха ,разбира се че той няма да иска да се занимава с продукцията даже след 2 год ще чуем от него какво има да си каже.
Но да Надкаст са си най - добрите нито Чакалкаст ,нито Туньо и Виолета те си казаха нещата както трябва.
Очевидно искаха да прецакат Лапунов не Томи ,дори дракона на Лапунката се клатушкаше.

# 2 448
Не гледах вчерашния епизод, но не мисля, че изпуснах нещо. Видях, че Мирко е избрал да плени Калин, и сега Калин ще е служебно ще е на елиминации ежеседмично. Че даже ще бъде побутван да го приема като чест от Пекин и трите ѝ квачки. Дано поне посъбере някакви грошове. И дано да се е наспал в резиденцията ☹

# 2 449
  • Някъде там...
Дяволче, ако трябва да играе срещу сини Калин на елиминации, не мисля, че са слаби играчи. Дино, Траян, Чикагото, Алекс категорично не са слаби. И Ръждавичка не е. Една Сапунджиева само е по-слаба на фона на другите в племето, но самата тя не е слаб играч.
Очаквам и сблъсък с Ивайло на арената, за съжаление. Никак не ми се иска, но е неизбежно. Надявам се да отпаднат някои от жълтите харпии, нямат място в последната фаза. Пекин не вярвам да я изпуснат, ще си я пазят.

Жорката беше голям образ, вечно усмихнат. И много пъргав на терен. И страхотен плувец Blue Heart.

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 17:23 от Жабче

# 2 450
  • София
+ - ; прогнози

за следващата седмица

Ръждавичка капитан.
При безименните е ясно, Д-р Пекин служебен капитан до откат - най-големия гаф на продукцията, то бива бива брутално бутане, но чак пък толкова...

Капитанската битка няма да е елиминационна.

Феномените ще са в шок от кражбата на Калин, а и като гледам тази игра е идеална за по-леките жени. 3:2 жени има при жълтите, ама и как ще носят тежкия Ивайло не знам. Офф, пак ми е на кантар, не знам. Но ще заложа за Безименните заради ефекта Калин.

Сега големия въпрос е дали отново ще се номинират по двама или само по един, т.е. ще върнат това което си беше преди.
Тези четворни битки за мен лично са 'епик фейл' и не знам как така бяха масово одобрени в предната ми анкета.
Дано продукцията се осъзнае и върне добрите стари битки един на един.
Мисля, че ще стане точно това. По един ще се номинира от племе.
Моята прогноза е, че тази седмица ще си заминат или Ивайло или Сапунджиева, защото това ще са мишените в двата отбора. Ако дуелът е Ивайло - Сапунджиева, Деси е пътник. Ако е Ивайло срещу някой друг (под друг визирам мъж от Феномените или Калин от жълтите) - Ивайло е пътник.
Но има твърде много неизвестни и не мога да предвидя как точно ще се номинира и как ще се развият номинационните битки.

Генерални прогнози
Тук нямам кой знае какви промени и както вече писах няколко пъти, трудно ще имам вече, освен ако не видя нещо твърде очебийно.
Победител ясно, топ 3 ясно (Ръжденцето (МВП на сезона), Калин и Мирцата)
Топ 5: Чикагото и Д-р Пекин
Топ 9: Николета, Александър, Траян и Дино

За мен финалното племе ще е от 9 човека.
Ако са 8, то не знам просто кой да махна от тези, защото всичките ми изглеждат сигурни финалисти. Ами Николета ще да е.
Но нищо чудно и някъде нещо генерално бъркам, но не го виждам или не искам да го видя...
Мхм, усещам как като че ли продукцията ни подготвя за една директна елиминация между Пекин и Ръждето. В случая при вече този етап от развитието на сезона, Д-р Пекин е очевидния фаворит на продукцията и няма как и двете да са ми в топ 5, но аз тук съм и малко или много кон с капаци, защото много харесвам Ръждавичка и няма как да не съм и пристрастен. Изобщо не ме интересува дали ще загуби или не, за мен тя е най-добрата жена в сезона с много пред останалите и в топ 3 за всички сезони.
На хейтърите ще кажа следното:
В Игри на НЕволята, баба Пенка може да победи Фифо. Но това едва ли ще повлияе на мнението ви.
Толкоз по темата. Който разбрал-разбрал.

+/-

++
Ръждавичка

+
Чикагото, Мирослав, Траян и Калин

=/+
Дино, Александър и Николета

=
Ивайло и Сапунджиева

=/-
Радостина

-
Д-р Пекин

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 13:02 от Diavolo

# 2 451
  • София
Според мен ще започнат да номинират по 1 човек, така има по-голям шанс да запазят немощния. Всеки път Калин ще бъде на елиминация ако изгубят втора битка ще пращат Ивайло и евентуално Рада, защото тя е силна жена, нали. При две поредни загуби, ако изпращат по двама, шанса немощния да бъде изпратен на заколение и Калин да го е отвее е доста по-голям.  

# 2 452
Нещо, което ме развесели и си има име в маркетинга- как се използват актуални събития за реклама.

# 2 453
Аааа не, не обиждам, коментирам това, което виждам. 😊 Как се нарича мъж с поведение на разглезена женичка, който разчита друг да му свърши работата, докато се се скрил на топло под кринолина на Пекин? Великият и много способен играч, който пленява Калин за да го използва за ракетоносител, с цел да го добута до финал! Мамин златен и прекрасен ли да го нарека? Льольо!

Разбирам, че не ви е много приятен Миро.И на мен не ми фаворит, но да не бъдем толкова черногледи.Човека се предложи за елиминации, не се е крил като Ванко. Отиде на елиминации, игра, спечели ги. А в това, че когато имаше възможност да вземе играч от другото племе и взе най-силният, защо му го броите като нещо лошо.Напълно логичен избор, няма да вземе най-слабият я.Да не забравяме, че Калин прати най-добрият играч на другото племе на блатото.Напълно правилно и не виждам каква е разликата с решението на Миро.

# 2 454
В коментарите под Надкаст коментират следното:

Цитат
Не искам да намесвам човека, от когото го знам, но да знаете, че светът е много малък, България още повече. Grinning От това, което знам, Томи е ходил няколко пъти до бензиностанцията/магазинчето и понеже не е имал как да плати, продавачката се е съгласила да му даде нещата и да ги плати тя, но на втория-третия път от ходенето му, се е притеснила, че няма да й върне парите и се е свързала с продукцията по някакъв начин, с идеята да й ги възстановят те, и от там и записите. Не съм свидетел, това е преразказ на разказ Simple Smile

И отговор на горното

Цитат
Това е вярно.Изтече информация,сигурна,че Томи е ходил и когато е бил на блатото,независимо отдалечеността.И затова когато на арената го попитаха за записа,той каза да видим.Не е знаел от коя локация е записа.
Направил го е,факт,но можеше да има по-достойна постъпка.Ама не става,когато по рождение имаш нисък интелект.Факт.

Не го съдя Томи че го е направил, но ако е вярно, че е ходил  няколко пъти сам си е виновен, че не е намерил начин да се разплати с жената. Искай и телефона, обади се на роднина, приятел да и преведе пари или го прати да ти оправи сметката, да остави повече пари да пазаруваш спокойно Simple Smile. Наистина е нагло да ходиш пет-шестнайсе пъти и да не намериш начин да се разплатиш.
 Вероятно е вярно и че е ходил от блатото защото жълтата кикерица не отслабна хич и много си го харесваше Томито.
 Неделчо и Туджаров коментираха и дракона. Според Неделчо той лично на същата битка си бил съборил дракона и оттогава единия дракон бил труден за контролиране, много леко му се клатила главата.

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 13:07 от ESPACE

# 2 455
Дяволче, брои ли се за уинър едит споменаването от Калин на родителите му? Stuck Out Tongue Winking Eye
Покрай флиртовете с Гизем обясни, че са на 50+ години, но никога не спират да подхващат по някое ново приключение. Явно в това семейство рутината не е на почит

Гизем също има уинър едит.Като разправяше за болното си братче и за децата на които помага.А бе всички са с уинър Едит, ама само на който стане победител се брои😜🤣

Мне, в грешка си.
Уинър едит е когато си непознат за хората и от нищото дават да си разкаваш за живота. Още в ранната фаза на сезона. Тайминга е важен, не останалото.
Това с Гизем стана по-късно, а и ако очакваш жена да спечели и то точно тя дето едни халки не може да мине, какво да ти кажа... Няма смисъл просто.
Е колко по късно да стане?Тя самата влезе по-късно.А и сигурно всички имат такива разкази, ама се помни само на победителя.Аз не очаквам жена да спечели, просто не вярвам в теорията за уинър Едит.А по логиката, че по-късно не се брои, кога им беше разказа за животите на другите фаворити?

# 2 456
  • София
Добавих и +/- в поста си горе, че забравих Grinning
Благодаря за бдителността.

Относно Фаза 2.
За мое съжаление дотук тази фаза е доста по-слаба от Фаза 1.
Имат късмет, че са случили с каста този сезон.

# 2 457
  • София
А няма ли да отпадне служебното капитанство на Пекин с идването на Калин. Знам, че е риторичен въпрос, но той също като нея е без вина в това племе.

# 2 458
Забелязах, че когато някой състезател дълго не време не може да преодолее препятствие - в снощния епизод бяха месомелачката и Калоян ( или Максим? не помня), камерите се сменят към друг играч и след това, видиш ли, оня минал. Имах подобно усещане и при катеренето на стената.

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 13:37 от milanda

# 2 459
Забелязах, че когато някой състезател дълго не време не може да преодолее препятствие - в снощния епизод бяха месомелачката и Калоян ( или Максим? не помня), камерите се сменят към друг играч и след това, видиш ли, оня минал. Имах подобно усещане и при катеренето на стената.
Това и аз съм го забелязал още от първите битки този сезон.

Общи условия

Активация на акаунт