💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 104 524
  • 2 612
  •   76
Отговори
# 2 445
  • София
Добавих и +/- в поста си горе, че забравих Grinning
Благодаря за бдителността.

Относно Фаза 2.
За мое съжаление дотук тази фаза е доста по-слаба от Фаза 1.
Имат късмет, че са случили с каста този сезон.

# 2 446
  • София
А няма ли да отпадне служебното капитанство на Пекин с идването на Калин. Знам, че е риторичен въпрос, но той също като нея е без вина в това племе.

# 2 447
Забелязах, че когато някой състезател дълго не време не може да преодолее препятствие - в снощния епизод бяха месомелачката и Калоян ( или Максим? не помня), камерите се сменят към друг играч и след това, видиш ли, оня минал. Имах подобно усещане и при катеренето на стената.

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 13:37 от milanda

# 2 448
Забелязах, че когато някой състезател дълго не време не може да преодолее препятствие - в снощния епизод бяха месомелачката и Калоян ( или Максим? не помня), камерите се сменят към друг играч и след това, видиш ли, оня минал. Имах подобно усещане и при катеренето на стената.
Това и аз съм го забелязал още от първите битки този сезон.

# 2 449
  • Някъде там...
Няма шанс да му дадат имунитет. Целта е да го гледаме на битки. Колкото по-братоубийствени, толкова по-добре за тях.
Капитанството може би ще си седи, това е начин да се контролират номинациите, а на тях им е важно да не отпадне някой важен за сценария играч. Ако печелят едната от двете номинационни, номинирани ще са Ивайло/Калин и това им е идеално. Ако обаче губят и двете битки, ще стане интересно кого ще пратят. Продукцията не би трябвало да позволи да се изправят МироПомазания и Калин в двойна елиминация преди финалната фаза. Значи вероятно Радостина - тя няма вече грошове, а и нали иска да отстранява силните мъже. Николета и Пекин имат грошове, саби, ще дадат отпор. Само на Николета някой да й направи сметките.

От сините и за мен първата номинирана ще е Сапунджиева.
Чудя се дали няма да има и още една елиминационна капитанска. Ще рискуват ли Пекин? И срещу кого? Или удобно ще отпадне капитанството и ще нахендрят някой друг.

# 2 450
А няма ли да отпадне служебното капитанство на Пекин с идването на Калин. Знам, че е риторичен въпрос, но той също като нея е без вина в това племе.
И по-скоро Калин няма ли да има имунитет първата седмица при жълтите ако ходят на съвет, както дадоха на грозната овца с обицата на носа? Щото Неделчо и Туджаров преди малко в надкаста си започнаха да правят схеми кой ще отиде на елиминация другата седмица , сложиха и Калин в това число, а не зададоха въпроса дали няма да има имунитет както Пекин. С какво е по-различен статута му от нейния? Значи за нея имунитет, а за Калин не? А дано продукцията бъде този път последователна в принципите си и даде също имунитет на Калин за първата седмица при жълтите.

Как успя да сложиш в едно изречение толкова несъвместими неща, като продукцията, принципи и последователност🤣🤣🤣

# 2 451
И по-скоро Калин няма ли да има имунитет първата седмица при жълтите ако ходят на съвет, както дадоха на грозната овца с обицата на носа? Щото Неделчо и Туджаров преди малко в надкаста си започнаха да правят схеми кой ще отиде на елиминация другата седмица , сложиха и Калин в това число, а не зададоха въпроса дали няма да има имунитет както Пекин. С какво е по-различен статута му от нейния? Значи за нея имунитет, а за Калин не? А дано продукцията бъде този път последователна в принципите си и даде също имунитет на Калин за първата седмица при жълтите.

Как успя да сложиш в едно изречение толкова несъвместими неща, като продукцията, принципи и последователност🤣🤣🤣
Казах не случайно " А дано  продукцията бъде ТОЗИ ПЪТ последователна...."😉

# 2 452
  • Някъде там...
Продукцията и родната си майка ще продаде за рейтинг и гледаемост. Не очаквай нищо хубаво от тях. Всичко, което е "шок", "сензация" и "невероятен обрат" им е добре дошло. Те не обичат играчи, на които не могат да предвидят ходовете. Послушни им трябват. Това коалици, интриги, предателство са им добре дошли. Повече възмущение, повече рейтинг.

# 2 453
  • София
Най-вероятно това ще се повтори с Калин - без коалиции и втори на финал. Уговорката с Ръждавичка не я броя, защото тя не се случи.

# 2 454
  • Някъде там...
Би могла да се случи. Ако се съберат във финалната фаза.
Мен малко ме притеснява противопоставянето на Пекин и Симона, честно казано. В момента Пекин им е по-нужна.

# 2 455
Слушам Надкаста сега и Туджаров каза нещо много вярно: “Ако махнеш сега Миро от играта никой няма да забележи, че го няма. Няма да има никакъв импакт.”😁 Ами така е!

# 2 456
Седя, чета и се питам следното: на нас "пенсионерите" над 40+ всичко ни е ясно. Обаче, Нова ТВ излъчва това предаване в праймтайма си, та въпросът - на какво учи подрастващите? Схеми, измами, шмекерии, липса на правила, провиненията и нарушенията се прощават, даже се поощряват.......
Наказват и се гонят се можещите, но виж нахалните, самозабравилите се и онези в облаците се величаят.
Пази Боже, сляпо да прогледа.....

# 2 457

Мен малко ме притеснява противопоставянето на Пекин и Симона, честно казано. В момента Пекин им е по-нужна.
Мен пък въобще не ме притеснява.
Надявам се Пекин да отстрани Ръждавичка, а Калин да отстрани Пекин след това.
Е това ще е топ, дори и Калин да остане втори на финала.

# 2 458
  • Някъде там...
Отрязването на главата на Пекин и аз искам да го гледам. Simple Smile Но някак Ръждавичка ми е по-симпатичната от двете. Въпреки предателството. Все чакам да видя ще се реваншира ли по някакъв начин за него или ще потъне още. Малко ми е жал на моменти, все пак беше част от любимото племе и Ф4. А анулета категорично не искам да попада при Пекин...

# 2 459
  • гр.София
За мен ще е топ Ивайло да отстрани Пекин, ама няма да има такъв филм.
Изобщо- да вземе реванш поне срещу една от клявките този сезон, преди да си тръгне. Нищо,че да спечели срещу жена не е голямо постижение.

Общи условия

Активация на акаунт