Избор на Airfryer - тема 5

• 3 775
  • 92
  •   2
Отговори
# 30
Аз не слагам нищо върху решетките, защото каквото и да сложим се губи смисъла на уреда.  Дали малка тава ,хартиена или силиконова форма - спират въртенето на въздуха и това което печем се пече само отгоре.
Lu-lu специално пържоли никога не са ми залепвали за мрежичките. Пилешко филе се е случвало, но свински пържоли,пилешки бутчета или крилца никога. Относно тавичките аз от магазин тип левче взех една стъклена ,йенско стъкло ли как се водят  Rolling Eyes размер мисля 20х20 идеално се побира във фраера и я ползвам за брауни.

# 31
Точно из левчетата бях си намерила стоманена правоъгълна която се побира, върши ми работа за някои неща.

# 32
Agila бързо давай мнение , че съм на косъм да си го взема , трябва ми точно такъв голям и чуденката ми е Турбо тауер или Дуал Блейз като клоня към Тауъра.

# 33
Agila бързо давай мнение , че съм на косъм да си го взема , трябва ми точно такъв голям и чуденката ми е Турбо тауер или Дуал Блейз като клоня към Тауъра.
Аз все още чакам да ми го доставят.И аз се притеснявам,защото изчетох назад много различни мнения. Притесни ме това за недоизпечената баница,дано да е било заради не оставеното пространство...
Тепърва ще разбирам дали съм сгрешила с избора си
Ако може съфорумката с недоизпечената баница пак да се включи,за да каже дали е разбрала къде се крие проблема.

# 34
Ще разчитам и натвоето обективно мнение , когато го изтестваш . Относно недоизпичането като че ли разбрах да не се използват разни подложки, форми , хартии и т.н. и храната да не е набутана , а да има пространство между нея за циркулация .

# 35
  • София
Когато е и с долен реотан, не се разчита на циркулация, а на печене като във фурна с вентилатор. Ако не пече баница този Тауър, просто го подменете, нещо не му е наред.
Аз имам друг модел с долно подгряване, в който може да прегориш баницата. Но да кажем, че има разлика в режимите между различните марки.

# 36
  • Paris, France
Ако уредът има долен реотан, но на програма печене (bake) не сте доволни от изпичането отдолу, може да махнете скарата и да сложите печивото директно в кошницата, над кухненска хартия ако не искате цапане или течност да се разтече от чекмеджето. Така печивото е поставено директно над долния реотан, който нагрява метала на кошницата по-силно, отколкото скарата, която седи над метала на кошницата у се нагрява основно от циркулиращия въздух, но заради студеното печиво не може на достигне достатъчно високи температури.

# 37
Какво ще кажете за този еър фраер? Поръчах го на сляпо за 100 лв. Ще се ползва рядко и ми трябваше нещо бюджетно. Ще ми се наложи ли да му търся нов собственик? Grinning

https://www.emag.bg/fritjurnik-s-goresht-vyzduh-tefal-easy-fry-m … ey8/pd/DKLF2CYBM/

# 38
За тия пари не вярвам чак да съжаляваш че си го взела.

# 39
Би трябвало да пече по-бързо от онази мини фурна. Нямам други очаквания Grinning

# 40
На "хартия" и особено за тези пари изглежда  супер - добра мощност и добър капацитет,не вярвам да съжаляваш.

# 41
Благодаря за мнението, дано! Наистина го взех съвсем на сляпо. И на късмет се събудих точно преди да пуснат офертите. Че при Емаг, минута-две по-късно и вече няма наличности. Ще дам отзиви като го получа. Търсачката на форума не намери нищо за този модел.

# 42
Какво ще кажете за този еър фраер? Поръчах го на сляпо за 100 лв. Ще се ползва рядко и ми трябваше нещо бюджетно. Ще ми се наложи ли да му търся нов собственик? Grinning

https://www.emag.bg/fritjurnik-s-goresht-vyzduh-tefal-easy-fry-m … ey8/pd/DKLF2CYBM/

Вече се предлага на друга цена. Убедена съм, че няма да съжаляваш.

# 43
Дано, Дара!

Сега видях, че пак са пуснали тази Нинджа, 200 лв. Пускам линка, ако има желаещи:
https://www.emag.bg/fritjurnik-s-goresht-vyzduh-ninja-2470w-9-5- … tm_medium=android

Изкушавам се много, но ноември ми е много "черен" месец и ми става страшно като тегля чертата...

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 20:25 от Барбалена

# 44
https://www.technomarket.bg/gotvene-na-para/tefal-ey505d15-09209859
Някой с мнение за този, никога не съм ползвала еърфрайър и му се чудя..

Общи условия

Активация на акаунт