Избор на Airfryer - тема 5

• 3 775
  • 92
  •   2
Отговори
# 15
Добре,може би все още няма мнения за двойния Косори с двоен реотан. Мисля,че ще ми помогне и отзив от хора които имат Cosori - Dual Blaze XXXL,
В крайна сметка заслужава ли си и усеща ли се разликата,като има и долен реотан?Достатъчно ли е бърз ,примерно при пържене на картофи?

# 16
Здравейте, момичета (и момчета). Имам нужда от съвет. Имаме вила, на която ходим най-често пролетта, през останалото време по-рядко. Ядем основно неща, които печем на скарата навън. Но за закуска често приготвяме принцеси, сиренки. Понякога за вечеря ми се иска да изпека картофи или пица... Имахме вградена фурна, но я жертвахме за съдомиялна, защото мястото е ограничено. Решихме, че за случаите, в които ни трябва фурна, ще си купим мини-фурна, която даже ще прибираме в гардероб в коридора, за да не заема място на плота. И така, взехме фурничка, която за нищо не става. Тези 5 картофа ги пекох 45 минути Flushed

Не помня 100 и колко лева дадохме, но са пари хвърлени на вятъра. Тези закуски също се пекоха много повече, отколкото в нормална фурна:

Та, си мисля, че ни трябва еър фраер, който да замени това недоразумение. Предвид, че няма да се ползва толкова често, ми трябва нещо бюджетно. Но не искам и да се разочаровам както с мини-фурната. Двама възрастни и две деца под 7 години сме. Дали може да ми препоръчате нещо, защото идвам тук без каквато и да било информация за цени, качество, марки и т.н.? Имам само опит с еър фраер на Принсес от Амазон отпреди 5 години. Биваше горе-долу, но го подарих, защото тавичката не ставаше за миене в съдомиялна. С малко дете, не винаги успявах да измия на момента и като се запече мазнината, голямо търкане падаше.

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 13:17 от Барбалена

# 17
Косори с два реотана е супер за печене на закуски, пици и подобни.
Лично аз държах да имам шиш за пиле на грил и  барабан за пържени картофи(който ползвам и за други неща)  и затова си взех Косорито тип фурна.
Вярно заема място ,не е особено - бюджетен от амазон го взех за около 300 лв ,но пък в него пека всичко и не ползвам фурна изобщо

# 18
Лично аз държах да имам шиш за пиле на грил и  барабан за пържени картофи(който ползвам и за други неща)  и затова си взех Косорито тип фурна.
Вярно заема място ,не е особено - бюджетен от амазон го взех за около 300 лв ,но пък в него пека всичко и не ползвам фурна изобщо
Кой модел е Косорито , тип фурна , от което сте доволна ?

# 19
Здравейте! Какво ви е мнението за това Косори? Или да се насоча към друга марка? Трябва ми за лаком тинейджър.

Фритюрник с горещ въздух Cosori - Dual Blaze XXXL, 1750W, 6.4 l, черен

# 20
Поръчах Cosori - Turbo Tower Pro CAF-DC123S, 2630 W, 10.8 l,  от ozone.bg,
Този с две вертикални кошници.
Дано не се съм сгрешила.

# 21
Има ли еърфраер със стоманена кошница/и? Не можах да намеря с какво покритие е кошницата на различните модели Косори.

# 22
Косори имат само един модел тип фурна CAF 121 мисля се води. Относно тавичките предния ми фраер е с такива от неръждаема стомана. Марката е някаква напълно неизвестна S max и щях да поръчам същия сега ,ако не се подиграваха с хората. Аз го купих за 240лв преди 3 години ,преди няколко месеца моя позната го взе за под 200 и изведнъж в сайта им цената стана 499. Ми да си го държат Grinning

# 23
  • Paris, France
Вероятно това:
https://www.amazon.de/-/en/Multifunctions-Dehydration-Fermentati … ies/dp/B0C992CBH1
и за парите е бомба. Малко трудно се чисти вътрешността, но тавичките, без долната и барабана за картофи се мият в миялна. Без миялна барабанът е ад за чистене.

# 24
Такъв барабан е грозна история за миене на ръка, не е от марката де. Аз на моята фурничка не съм открила за какво бих го ползвала дето да си струва, че нямам миялна. Даже не знам къде го наврях последно, да ми се махне от очите Grinning

# 25
Аз в него пека картофи,тиквички на кубчета, зеленчуци да станат имитация на гриловани и ядки. Всъщност за ядки го използвам най-много поне 3 пъти седмично пека,а все се каня и с пуканки да пробвам Grinning
За хората без миялна давам жокер - в летния имот на морето нямаме и барабана го миех с четка за шишета подобна на тази.

# 26
А, за картофи сигурно е хубав, но аз не гогвя такива почти никога, просто за нещата които приготвям аз лично не си струва.

# 27
Leona_, и аз съм с фурничка на S max, също за 240 лв. Но ми се струва, че тавичката не е стоманена, а тефлонова.Може би имаш в предвид, че решетката е стоманена. Но аз никога не съм пекла директно върху решетката, защото ми се струва, че поради ситнатай мрежеста структура трудно ще се мие и затова винаги пека пържлките /св врат/ в силиконова форма. Ама и силикона бързо се захабява и през два месеца купувам нова силиконова форма. Затова ми се искаше нещо със стоманена тавичка да го мия по-лесно и  след измиване да е като ново.
Скрит текст:

# 28
Щом така или иначе печеш в съд който слагаш вътре, какво те спира да си купиш стоманена тавичка вместо силиконовата.?
А тази тавичка на снимката и  без това не е за готвене в нея, а за отдолу на дъното, да обира каквото капе ако готвиш направо на решетките.
За пържоли или кюфтета ако ще сложа нещо на решетката, то е парче хартия за печене. Имам и такава силиконова тавичка но тя ми е за когато наистина ми трябва съд.

# 29
Щом така или иначе печеш в съд който слагаш вътре, какво те спира да си купиш стоманена тавичка вместо силиконовата.?
А тази тавичка на снимката и  без това не е за готвене в нея, а за отдолу на дъното, да обира каквото капе ако готвиш направо на решетките.
За пържоли или кюфтета ако ще сложа нещо на решетката, то е парче хартия за печене. Имам и такава силиконова тавичка но тя ми е за когато наистина ми трябва съд.
Не мога да намеря стоманена тавичка, която да влиза във фурната.Трябва да е с Ф 22 макс Ф23 см. Купих една ф 25 ама не влиза във фурничката.

Общи условия

Активация на акаунт