Избор на Airfryer - тема 5

• 3 784
  • 92
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря Невена! А ако ме няма в къщи, на работа съм, може ли да го вземе съсед примерно?  И ако не, обаждат ли се по телефона че са пред нас, както правят другите куриери, за да мога да се организирам и да дойда бързо от работа?  Или пък ако знам точния ден, дали ще пише на пощата ми този точен ден на доставка, ще си остана в къщи ако трябва ще пусна отпуск Ей такива организационни неща ме притесяват. Живея в малко населено място. Тук със сигурност няма магазин с договор с тях, нито кутии.

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 11:19 от Salii

# 91
Аз си получих уредите от амазон с еконт ,процедираха както с всяка друга пратка- звъннаха по-рано да питат има ли някой на адреса. Дойдоха дори по-рано от датата,която ми пишеше в сайта на амазон

# 92
  • Paris, France
За големите пратки, които не се побират в пощенската кутия винаги са ни се обаждали малко преди да дойдат.

За съседа съм пас. Веднъж пратката я взе приятелка, но чакаше у нас. Ако имате близки хора наблизо, които са си у дома по 24 часа, като пенсионери, работещи от дома, майка с бебе, може направо да дадете техния адрес. Така направих веднъж като трябваше да пътуваме. Доставят до адреса, който им дадете.

Съвет не мога да дам за деня и отпуск, защото доставките ни са предимно във Франция и в гъсто населен, огромен град с много кутии и доставки. За България сме поръчвали десетина пъти подаръци. Получиха ги без драми.

Общи условия

Активация на акаунт