Отдавна не съм се включвала, но ви чета.
Голямо умуване падна къде да се насочим това лято. Миналата година по това време вече имах концепция и даже резервации.
Тази годдина ми се искаш да отидем някъде, където не сме били и започна голямото чудене. Септември бяхме на Цикладите и затова решихме да си спестим тази година разходите за фериботите по това направление, иначе един ден задължително ще се върнем на Наксос. Пелион, Евия, все още не ни привличат и не го усещаме като да се запътим натам. По същия начин и Пелопонес, там бяхме вече на първия пръст, но останалите си мисля, че ще ги обикаляме по-скоро детето като порасне още. Миналата година много се бяхме навили за Китира, обаче сега нещо се разколебахме. Обмисляхме Родос със самолет, но след като разкарах на ММ за пътуването на Параход около Нова Година, и решихме, че и ние по-скоро предпочитаме да отидем извън сезон. Лесвос, Хиос, отпаднаха заради дълогото пътуване с ферибот и неудобните дни.
И както и да го въртя и все стигам до
Кефалония
, сърцето ме тегли натам. Оказа се, че и ММ се чувства по същия начин. И така, вече имаме резервация за Юни за същото студио, в което бяхме през 2024. Като си говорихме снощи още колко места искаме да посетим там, става ясно, че и това няма да ни е последното ходене 
Сега остава да мислим за морето през Септември.
Иначе и за Великден имахме същите размисли и страсти както и за морето, но там доста по-бързо стигнахме до заключението, че отново ще отидем в Янина и ще обиколим някое от другите села в Загорохория, които не сме посетили досега.
А за 3-те почивни дни около 1-ви Май планираме Метеора. Предстои да разгледам места за настаняване, защото при това пътуване ще сме 6 човека с 2 коли.
Не знам при вас как е като планирате пътуваията си към Гърция, обаче аз се вълнувам и радвам като малко дете. Зимата никога не ходим, все имаме други ангажименти, и времето до пролетта/лятото ми се струват безкрайни.